Kazimir80 Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Zdravim, poslední půl rok mně trápí bolest v bedrech - a to už po půl hodině jízdy. Zkoušel jsem sedačku všelijak nastavit, ale nepomáhá mi to. Prostě sedačka mně tlačí do beder, nicméně nějak ty hejblata s těmi částmi sedačky jezdí dle pokynů ovladačů. Objednal jsem se do servisu, ale i tak - měl s tím někdo zkušenosti? Mam 175cm. díky K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 buď si hodne prežratý alebo neviem mám 190cm a som poriadne prežratý a jediné čo mi robí problém je trošku užšie operadlo , iné nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 no dík, nemam ani 100kg. v jinejch autech mi to nedělá a ani nedělalo prvníhopůl roku. Tvrdnutí kůže? Vada v elektrice/sedadle? Nejsem sám "Černá kůže sice dodávala křeslům jakož i jiným partiím čalounění punc jisté exkluzivity, samo sezení už mě ohromilo méně.Základní pozici za volantem najde řidič díky všestrannému elektrickému seřizování sedadla ještě poměrně snadno, po celou dobu cesty se mi ale nepodařilo najít takové nastavení bederní opěrky, které by mi po 100 kilometrech nepůsobilo bolest v kříži..." http://www.autorevue.cz/test-skoda-superb-combi-20-tdi-4x4-to-nejlepsi-z-boleslavi_4 Více na: http://www.autorevue.cz/test-skoda-superb-combi-20-tdi-4x4-to-nejlepsi-z-boleslavi_4#utm_medium=selfpromo&utm_source=autorevue&utm_campaign=copylink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Tak pokud jsi tu spravnou polohu nikdy nenasel, tak je mozne, ze jsi s tim sedadlem proste nekompatibilni. Take jsem zazil auto, ve kterem jsem proste neumel najit pohodlnou polohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 jo pánové, všichni stárneme a ještě k tomu má mnoho z nás naprosto otřesný životní styl a návyky. Nehledal bych proto chybu v sedadlech. Běž si občas radši zacvičit. Ale klídek, já jsem možná ještě horší. Ale umím si to přiznat P.S. pobavilo mě to spravedlivý rozhořčení : měřím 175 cm a nemám ani 100 kg tak u toho začni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 ....mam daleko, daleko míň, neboj..... ale znam vrstevníky co maj i 110 To už je pro mně vyžranost PS: ale lovci a sběratelé plodů už nejsme, to máš recht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 tak já bohužel už určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Já když jsem byl dlouho v práci a měl pak někdy přejet ve fabii pouhé 2 km, tak to bylo pro moje záda hodně nepříjemný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 záleží na tom, co v tý práci děláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 většinou jsem seděl u pc a sedačky se mi zdají být u FI hodně měkké třeba v porovnání s Ibizou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 nojo, civilizační choroby. Ale to by ti možná nepomohly ani ty nejlepší sedačky na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 17. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 odpovim si sám, přečetl jsem si pár webovek na téma bolest zad v autě a i když jsou anatomické třeba v BMW a Merc (ty to řeší masážníma fcema), tak závěr je, že jsou tvrdý nejjednodušší je vzít flanelovej ručník a udělat si mezivrstvu na páteř - od lopatek po bedra. tak jsem to vyzkoušel a je to nesrovnatelně lepší.... takže závěr je pro mně ten - vadí mi tvrdost tý pěny + kůže v sedačce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 17. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 2 jirka: jo, až budu velkej kluk, koupim si třeba taky CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 je jen na tobě, jak to pojmeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Já mám látkové a maximální spokojenost...taky jsem řešil tyhle problémy a vyřešila to první návštěva rehabilitace. Po hodině kdy jsem musel mít ramena stejně vysoko jsem sednul do auta a zjistil, že mám opěrku moc vysoko(hurá sedačku zvednout sedák a bylo po problému). Prostě jsem seděl v autě tak, že jsem měl pravé rameno výš než druhé a nikdy mě to nepřišlo... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 17. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 2 ferda: ty jo, to je dobrej bod, na to se taky zkusim zaměřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 no Kazimíre, jestli jseš 80. ročník, tak tě čekaj s těma zádama v životě asi nepříjemný chvilky. Ale jak říkám, nejsem na tom líp, pouze o dost dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 k sedadlům jen asi tak, když sednu do staré RSové fabie, jsou ty sedadla podstatně lepší než v superbu I a II .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 to se divím, i když v RS jsou asi sportovní a tudíž tužší sedadla ne ? Mě teda ve VW sedadla vyhovují protože jsou dost tvrdý. Máme v rodině Fábii, kde jsou sedadla proti VW jako bačkora, ale taky z toho ty záda bolej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 jo v komfortech me sporadicky take boli v krizi, ale az tak po 400km. Jinak neni nad komfortni lomeny sedaky od BMW. V tech bych snad mohl i bydlet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 tak jsem se vrátil ze servisu, přehráli mi firmware jednotky sedadel, prý tam byla problematická verze, že by to mělo odstranit potíže s tim spojený, ať to vyzkoušim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Tak to je pecka....jestli se dozví ČLK, že servis provozuje nedovolenou lékařskou praxi tak to nebudou mít jednoduché....... Pokud to chápu správně tak, že tím softem odstranili i tvojí bolest zad dle jejich tvrzení. Hlavně jestli jsi zaplatil 30 Kč jako u doktora. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 to jsem teda blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 no, výsledek je ten, že sesle neměněj občas svoje nastavení, což jim někdy šlo. Ale mam pocit, že sedim nízko a ta sedačka je anatomicky tvarovaná výš. Dneska jsem experimentoval, když si pod sebe složim ručnik a sedim 2-3cm výš, hned se mi sedí dobře. Přemýšlím o nějakym podsedáku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Počkej, ale ta bederní opěrka jde ale vertikálně posouvat. Stejně tak ten sedák jde přizvednou. Jako el.sedačka má mnohem více nastavení než obyčejná, nechce se mi věřit, že bys nenašel dobrou polohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.