Přejít na obsah

Montáž zadních reproduktorů do RAPIDa


Doporučené příspěvky

Ahoj,

  mám na Vás, dotaz ohledně zadních repro v rapidu 7/2018 a rádiem 5JA035871C. Namontoval jsem si zadní repro do dveří a připojil do konektoru rádia jak je psáno ve schématu.

 po zapnutí hrají ale nic moc. V nastavení rádia nejde nastavit korekce přední a zadní repro. V diagnostice to žádnou chybu taky nepíše. basy nic moc. 

 

Dle Fabie III to nastavení nejde.

děkuji.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Problém samozrejme nebude, technicky. Ale zvukový áno. Ak nie si nejaký audiofil a je ti jedno, ako čo hrá, nech len hrá, tak sa nič nedeje.

Ale ak si vymenil dopredu repro nejakej značky, nejakej watáže, odporu a citlivosti a do zadu dáš tie čo boli vpredu, tak zvuk v tých zadných bude úplne o ničom. Hrať budú, to je jasné, otázka je, ako...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No me prijde ze ty co jsou v rapidu vepredu nehrajou spatne uplne, takze si rikam ze by meli hrat vzadu dobre, pry je potreba jen nakodovat pres vdcs mod ze superby aby hrali vsechny stejne jinak ty zadni hrajou pry spatne. Tak nevim asi az budu zkouset uvidim. Ale dopredu nedavam zas nejake super bedny jen Gladen Alpha 165 G2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No však práve, ty zmeníš celkovú charakteristiku priebehu krivky. Vpredu Gladen, vzadu China... Ten zosilovač v autorádiu nemá 4 kanály, má len dva! A od toho sa odvíja charakteristika priebehu krivky 2-kanálového NF zosilňovača.  Na rádii sa kóduje len tzv. komfortné kódovanie, čo znamená, že po odpojení napätia akumulátora a znovu zapojení nemusíš zadávať PIN kód. To je celé. Kto tu píše o nejakom inom komfortnom  kódovaní funkcií autorádia, je to blud!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...