mariro Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Ahoj všem, vrátil jsem se z dovolené a při dnešním počasí, jsem zjistil nefunkčnost detektoru deště na stěračích. Funguje to jenom pokud se dotknu zrcátka, anebo na něj trochu zatlačím. Při prohlídce jsme zjistil, že kryt pro senzor deště na držáku zrcátka je asi teplem pokřiven. Nemáte někdo zkušenosti s rozebráním, případně jak je senzor deště mechanicky upevněn ? Mám pocit, že ten pokřivený kryt tlačí na konektor, pokud tam nějaký je, nebo jsou skřípnuté kabely. Předem děkuji za informace. Mariro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Podle mě tam bude nějaký špatný kontakt v konektoru. To zrcátko ten senzor přitahuje ke sklu přes držák nalepený na skle a jestli to nějak reaguje na stisknutí zrcátka viděl bych to na nějakou chybu v kabeláži co jde k čidlu(ten plast lze opatrně rozlousknout od prostřední čáry), jinak by se musela nějak rozpadnout uvnitř ta slitina co to přitahuje ke sklu a byla tam už mezi sklem a čidlem vidět vzduchová bublina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 No to právě, ne. Je jenom vidět jenom jakoby pokroucený plast, zítra to zkusím rozlousknout, jestli to teda půjde. A jak se mění senzor ? Měl by tam být asi konektor někde ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Musí se stáhnout zrcátko celé dolů....k zrcátku jde od stropnice taková trubička(je taky rozebírací) a v té jdou kabely a směrem od trubičky je konektor do čidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Jak stáhnu zrcátko ? (je tam ovládání stmívání) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 No to uvidíš až otevřeš tu krytku co je na skle....stahuje se směrem dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) Tak asi vyřešeno, sundal jsem krytky a nebyly nijak zkřivené, ale asi do zrcátka někdo bouchnul a bylo trochu povyjeté z uložení, tak jsem to znova celé poskládal a snad to funguje, na simulaci vodou to reagovalo. Editováno: 27. Srpen 2013, autor: mariro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Omlouvám se, že oživuju natolik "staré" téma, ale měl bych dotaz - lze uložení zrcátka i senzor deště snadno sundat? A pokud jej budu potřebovat vyměnit za nový, je třeba kromě odcvaknutí a nacvaknutí nového něco dalšího dělat? Není tam nějaký gel, lepení a podobně? Případně není třeba nic dělat s kódováním? Díky komukoliv za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Položím dotaz sem je možné když mám pootevřená okna a zamčené auto,a začne pršet že deštový senzor okna zavře ??? už dvakrát se mi to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 ano v maxidotu si to můžeš i nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 A můžu se zeptat pod jakou položkou to je ???? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 (editace) nastavení a klikej :)nevím jak se to jmenuje. Editováno: 12. Srpen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Komfort? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Já to tam mám, položka Zavírání oken za deště, ale když to zaškrtnu, uložím a vrátím se tam, mám to opět odškrtnuté... Dělá to taky někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Stačí to nakodovat a pojede to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Tak to budu muset za Ferdou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.