Říjen 17, 20168 r Nevím o tom že by tam bylo čidlo vepředu. Něco jako čidlo je směrem do kabiny. Každopádně stmívání funguje.
Říjen 17, 20168 r A nějaká kamerka do 3t? Můžete doporučit? Koukal jsem na ty Truecam a ta kvalita obrazu mi přijde tragická. Teda videa na YT. Měl jsem SJ4000 a to byl krásně ostrý obraz, ale v autě byla moc nápadná
Říjen 17, 20168 r Praveze cidlo je jak z predni, tak i ze zadni casti. cca pro predstavu (ten svetly ctverec v zracatku, ne sensor co je pro svetla), proto mne zajimalo zda kamera neprekazi/nevadi cidlu Upraveno Říjen 17, 20168 r od M_ike
Říjen 29, 20168 r Teď za tmy jsem si všiml, jak některý auta s kamerama za noci z čelního okna šajní jak nějací kamioňáci...je mi jasný že to je asi ledka na přisvětlení za noci, ale dotaz zní: Je to uvnitř auta nějak (více) obtěžující, nebo to člověk ani nezaznamená?
Říjen 29, 20168 r Ani nevím, že led přísvit je aktivní. Nijak mě to neobtěžuje a ani neosilňuje. Mám TrueCam A7S.
Říjen 29, 20168 r Jj, dnes jsem si toho dvakrát taky všiml. Podle mě ten přísvit nemůže mít smysl. Jedině infra a to je neviditelné pásmo
Říjen 31, 20168 r A tahle vymoženost by nestačila? http://www.kameravaute.cz/cz/detail/227-sada-pro-skryte-napajeni-kamery-standard-miniusb/
Listopad 2, 20168 r V Saturday, October 29, 2016 at 20:47, LukášCBR napsal: Ani nevím, že led přísvit je aktivní. Nijak mě to neobtěžuje a ani neosilňuje. Mám TrueCam A7S. V Saturday, October 29, 2016 at 23:04, Losky83 napsal: Jj, dnes jsem si toho dvakrát taky všiml. Podle mě ten přísvit nemůže mít smysl. Jedině infra a to je neviditelné pásmo Přísvit na TrueCam je nesmyslně defaultně zapnutý a přitom je dobrý (i podle návodu) jen na pořizování fotek. Na kvalitu natáčeného videa nemá žádný vliv.
Listopad 2, 20168 r V Monday, October 17, 2016 at 14:27, Losky83 napsal: A nějaká kamerka do 3t? Můžete doporučit? Koukal jsem na ty Truecam a ta kvalita obrazu mi přijde tragická. Teda videa na YT. Měl jsem SJ4000 a to byl krásně ostrý obraz, ale v autě byla moc nápadná A není to tím YouTube? Používám A7S a video vnímám jako kvalitní.
Listopad 10, 20168 r Autor Nemate nekdo zkusenost ??, vypada pekne mala a mohla by byt hezky nenapadna a ma super 160° zaber https://www.isix.cz/gitup-viofo/gitup--viofo-a119-2-palcovy-lcd-cerna/ Upraveno Listopad 10, 20168 r od bicista
Prosinec 25, 20168 r Ahoj všem, děkuji Bicistovi za podrobný návod na zapojení přední kamery. Šlo to jako po drátkách :-) Potřeboval bych ale poradit nebo nějaký nápad se zapojením zadní kamery. Budu ji dávat mezi osvětlení SPZ a madlo na "kufru" - 5.té dvěře nebo jak se to jmenuje. Tahat ji budu vnitřkem 5.tych dveří nahoru, průchodnkou (kde jsou kabely) se to pokusím protáhnout do stropu a stropem (na pravé straně - vedle tesnění rámu dveří) to protáhnu ku přední kameře). Ale potřebuji ji ještě někde "napíchnout" na světlo zpátečky" (Po zařazení zpátečky se mi rozsvítí display). A teď babo raď :-) 1.Táhnout to od té průchodky u stropu zase (dva samostatné kabely) spodkem ke světlu a tam to nějak zapojit u svorkovnice? 2. Napíchnout to někde "po cestě"? U sedaček a pod. Kudy vlastně jsou tahany kabely ke zpátečce? Levým - pravým prahem prahem, středním tunelem? 3. Táhnout dva kabely (jeden na kameru a jeden plusový (mínus bych napíchl na kostru už někde v kufru) až někam dopředu a tam to napíchnout na nějakou pojistkku (po zjištění, která je pro zpátečku) To bych ale musel kabel napojit, poněvadž v originálu je asi metrový. Když to napojím na přívod ke světlu zpátečky, nebude mně maxidot vyhazovat chybu? Jak máte vy zapojenou zadní (nikoli pouze couvací) kameru? Kameru mám tuto - obraz nic extra, ale účel splní - bude znát kdo je viníkem nehody :-( http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_312580.html?wid=21 Děkuji Upraveno Prosinec 25, 20168 r od pcnatko
Leden 12, 20178 r Docela dobrá dočasná akční cena 1666 Kč za auto kameru, která standardně stojí kolem 4000 Kč. Hned jsem jednu zakoupil. https://www.mall.cz/zaznamova-kamera/mio-mivue-mirror-r30 https://www.srovnanicen.cz/q/MIO MiVue Mirror R30/?order=2
Srpen 20, 20178 r Zdravím kolegové, koupil jsem kameru Lamax C 3 drive a buď je chyba ve mě nebo v kameře. U této kamery by mělo být cyklické nahrávání,ale po určité době mě kamera píše, že karta je plná a jsem nucen smazat staré záznamy. Můžete mi poradit kde je chyba jestli ve mě nebo v kameře.
Srpen 20, 20178 r Teď jsem ho vypnul úplně a uvidím. Jestli správně chápu kam míříš, tak každá smyčka je zamknutá a proto se nesmaže kvůli příliš citlivému nastavení G přetížení, protože naše kvalitní silnice jsou jedno velké přetížení. Upraveno Srpen 20, 20178 r od Dave33
Srpen 20, 20178 r A neměl by se právě při nehodě záznam zamknout aby nehrozilo jeho přemazání ? Ze stránky Lamax: G-senzor je dnes již nedílnou součástí autokamer. Zaznamenává směr Vaší jízdy a v případě nárazu okamžitě uzamkne záznam. Díky tomu máte důkazní materiál chráněný před přepsáním nebo vymazáním. Zároveň máte k dispozici i čas, kdy k nehodě došlo. Upraveno Srpen 20, 20178 r od Dave33
Srpen 20, 20178 r Ano, pri nehode se zaznam, potazmo jeho cast ve kterem se nehoda stala uzamkne a nebude jinym ve smycce smazan, za predpokladu zap. funkce G. Bohuzel 2G je i u me kamery hodne citliva. Zbyva dat mensi citlivost tj. vyssi G.
Srpen 21, 20178 r Ok vyzkouším a napíšu Děkuji za rady psal jsem i do Lamaxu tak uvidím jestli odpoví.
Srpen 21, 20178 r Je to s nejvetsi pravdepodobnosti tak. Mam to taky, muzes si vybrat - bud jednou za cas smaznes manualne uzamknute zaznamy nebo G-sensor vypnes a budes mit klid. Ovsem bez automatickeho zamykani napr. v pripade nehody. Ja mam sensor zapnutej pro pripad nejakeho kontaktu treba na parkovisti v me nepritomnosti, kamera pak udela zaznam/foto, coz se muze hodit. Na druhou stranu - pokud mas SD kartu vetsi nez nejakych 8GB, vejde se na ni dost zaznamu na to, aby se posledni zaznam (ja mam nastavene 3min zaznamy) po nehode nepremazal. A kdyz uz k nehode dojde, budes zaznam z karty stahovat defacto okamzite, takze premazani nehrozi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.