Fox50 Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 (editace) 1. ok 2. ok 3. Na nějakém fóru co se zabývá AUDI? 4. Co jsem koukal tak stejné mapové podklady má: Skoda Columbus,Seat Navi Plus,VW Discover Pro,Audi MMI Navigation Plus Škoda Amundsen (MIB2),Seat Navi (MIB2),VW Discover Media2 (MIB2),Audi MMI ?-?-? (MIB2),MAN Media VAN Navigation Na následujícím odkazech je to popsáno které modelové roky a jaká navigace lze aktualizovat, a jak dlouho. Popřípadě kde vzít mapy. https://www.audi.com.au/au/web/en/owners/service/audi-navigation-updates.html https://webrivaig.com/automotive/all-you-need-to-know-about-audi-maps-2021-2022-update Více toho o Audi nevím a tedy více už asi k tomuto nenapíšu , třeba napíše někdo jiný. Editováno: 14. leden 2022, autor: Fox50 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malinali Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 V 1. 1. 2022 na 11:38, Malinali napsal: Zdravím. Potřebovala bych poradit s připojením Amundsena k hotspotu v mobilu (Android). Pokaždé, když chci, aby se auto připojilo, musím hotspot znovu v infotainmentu vyhledat a zadat heslo. Nepřišla jsem na to, jak by se to dalo uložit a používat tak, aby se auto připojlo automaticky, když je hotspot zapnutý. Lze to nějak vyřešit? Carstick se mi zatím kupovat nechce, v mobilu mám spoustu dat, která nestíhám využít, ale tohle ruční připojování se zadáváním hesla mi přijde docela nepraktické. Předem díky za radu. Tak se mi to konečně podařilo vyřešit. Kdyby měl někdo obdobný problém, tak mi zafungovalo manuální nastavení hotspotu. Tj. nenechat ho vyhledávat, ale celý ho tam ručně zadat přes manuální nastavení. Od té doby si ho auto pamatuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomirp Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Zdravím všechny, Prosím o radu , nebo info kam se podívat pro možné řešení s infotainmentem pro Ocatvii 3, rok v. 2018, kterou jsem koupil z bazaru. Mám tam navigaci Amundsen. Protože na oficiálním webu od Škodovky je k dispizici novější mapa. Podle WIN kódu jsem si stáhl a přehrál nový soubor na původní originál SD kartu a poté vložil do slotu. Po zapnutí systém " naskočil" bez nějakých problémů. Bohužel jsem zjistil, že na malém displeji u řidiče , je stále zobrazena růžice kompasu a systém dává info jen z navigace. Dřive jsem měl možnost si vylistovat na displej info o teplotě oleje, stab ADBlue, a další. Teď to bohužel nelze. Hledal jsem v nastavení na infotainmentu, ale zde není žádná možnost jak to deaktivovat. Bohužel jsem se dopustil chyby a původní mapový soubor jsem si nezálohoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 na multifunkčním volantu je možné si přepnout maxidot (malý display u řidiče) zpět do informací o vozidle tlačítko uplně napravo oteře menu kolečkem si pak navolit možnost jízdní data nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmeter Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 náhodou niekto skúsenosť s podobnými fľakmi? povrch je čistý, hladký, bez poškodenia ... nejaká vlhkosť pod displejom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retroman159 Vloženo 9. Září 2022 Sdílet Vloženo 9. Září 2022 Zdravím, lze doma aktualizovat u MR2020 firmware Amundsena nebo je nutné jet do servisu? Je vypsáno TPI viz příloha a je potřeba nahrát SW 480. Mám výpadky BT hudby. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 9. Září 2022 Sdílet Vloženo 9. Září 2022 je třeba jet do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 9. Září 2022 Sdílet Vloženo 9. Září 2022 Do servisu není nutno, zkus https://mibsolution.one/#/1 heslo i jméno je guest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 9. Září 2022 Sdílet Vloženo 9. Září 2022 @petous22 no to je dobrá rada pro někoho, kdo o tom vůbec nic neví..nejlepší cesta, jak udělat z toho černou obrazovku..nebo @retroman159 víš o čem to je a budeš vědět a budeš to umět udělat sám ? proto jsem napsal ten servis, protože se nemusíš obávat, že něco pokazíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 9. Září 2022 Sdílet Vloženo 9. Září 2022 Může si vybrat, buď si to zkazí sám nebo ta ze něho zkazí v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 18. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2022 Ahoj všem, mám Octavii 3 rok 2014 s Amundsenem Mib 1.... Na update portálu už nejsou nové mapy 2022 a dle vyjádření škodovky ani nebudou. Když kouknu na VW update portál na VW Golf do roku 2015 tak tam nové mapy jsou ale nemohu je zprovoznit...jsou tam i úplně jiné složky..mspy od VW po rozbalení obsahují soubory MiB1 a MiB2...zkousel sem to různé a v mojí Octavii se mi to nepovedlo rozchodit...půjde to nějak? Děkuji všem za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 18. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2022 Já si je stahoval v září a byly tam 2022/2023, normálně podle vinka. Kdyby si chtěl, tak ti je můžu poslat přes uschovnu třeba.. Taky mam 2014, jen Columbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 18. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2022 A to máš MiB1? Já tam mám prostě jenom ECE 2020/2021.... Jaké jsou první soubory u těch tvých nových map prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2022 Columbus má jiné mapy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 19. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2022 Ano, mam mib1 ale jestli říká @Milhausek, že Columbus má jiné mapy, tak je to pase. Nevím jak začínají soubory, tak posílám aspoň foto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 19. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2022 (editace) Já takto...má to cca. 8 GB Editováno: 19. Listopad 2022, autor: lukino200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 27. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 Ahojte, nesetkal jste se někdo s tímto??? Od narozenin mám nový telefon - Oneplus Nord 2T. Teď na svátky jsme cestovali, tak jsem využil navigaci na něm - Waze, a chtěl jsem telefon během jízdy dobíjet. Ale při zasunutí kabelu USB ze zdířky pod Amundsenem se po chvilce vyplo rádio a obrazovka zčernala, vyzkoušeno více kabelů, s předcházejícím telefonem to nedělalo, takže to bude spíše v nastavení telefonu. Telefon podporuje rychlonabíjení. Nicméně telefon se ani tak nenabíjel, po vyndání kabelu, se amundsen zase rozjel - cca po půl minutě. Nemáte radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fillkolins Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 (editace) Mam Samsung A50 a robi mi to iste. Dokonca ked ho dam nabijat cez USB zo zadu tak kazdych 5 sekund pipne ze sa zacina nabijat, ale nenabija sa. Mam pocit ze kedysi to nerobil, az poslednu dobu. Neviem kde je chyba. V aute ho nabijam iba adapterom cez zapalovac. Editováno: 18. leden 2023, autor: fillkolins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 Skontroluj konektor v telefóne, či v tom USB C nieje nejaký bordel. Najčastejšie sa usádza špina z vrecok nohavíc a potom to podobne blbne pri nabíjaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 (editace) Tak u mě je ten telefon úplně nový, takže bordel v USB C určitě nebude :) ale upravil jsem si datový kabel jen na nabíjecí a jde to. Teď by mě to zajímalo už z principu, co to způsobuje - Amundsen úplně zkolabuje viz můj příspěvek výše Editováno: 19. leden 2023, autor: LuCasX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Ahoj všem, chtěl bych se teptat... Napadá vás, proč mi menu offroad po nakódování, nezobrazí ani jednu z teplot a místo toho jsou jen 2 prázdné "pole"? Amundsen MIB2, RS, 2016 předface. Děkuju VID_20230317_062702.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Květen 2023 Sdílet Vloženo 8. Květen 2023 (editace) Nové mapy verze 2110 2024 ke stažení zde https://forum.skodahome.cz/topic/131640-navigační-systém-amundsen/?do=findComment&comment=2625483 Editováno: 8. Květen 2023, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Zdravím, nevíte náhodou něco ohledně aktualizaci SD karty? Mám na ní hudbu cca 20alb a bohužel si to nepřehraju a žádnou aktualizaci jsem v Amundsenu nenašel. Díky za případné tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Vyber SD s mapami a hlaska by mala zmiznut. Vloz do PC a skontroluj co tam mas. Mal by si tam mat priecinok maps, ak dobre pamatam tak ziadne ine priecinky. Pripadne ak si po nahrati novych map neotvoril ponuku Navi, tak mozno kvoli tomu sa to hlasi ako aktualizacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 @wirer navigační SD kartu mám v pořádku. Ta funguje. Jedná se mi o tu druhou SD - SanDisk Ultra, na které mám hudbu… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.