oct Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Jestli se tam dá nějak dostat přes držák žárovky, tak bych to zkusil nejprve vysát a nebo vyfoukat stlačeným vzduchem ve spreji. Kompresorem ne, to by nemusel být čistý vzduch. Rozlepit se to dá až po případném neúspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Jak se může do světla dostat zvíře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Předpokládám, že je to nové auto, reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Ano, auto je nové a ten sviňák se v něm vozí už od převzetí. před 2 hodinami, Petrrr napsal: Jak se může do světla dostat zvíře? Jsou v něm větrací otvory, takže proč by se nedostalo? Proto se obávám, že reklamace nepomůže. Je výrobní vadou, že se osminohá potvora rozhodla vlézt zrovna tam? Rozlepovat se mi to určitě nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Ano, jsou ale i tak jsou konstruovány aby tam ty potvory nemohli jen tak vléz, vyčistit to pude, ale chtělo by to světlo vyndat z auta pro lepší přístup při vyčištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Hm...lítání po servisech nesnáším, takže to vidím na vyřešení v rámci první výměny oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Tak mám další neduh - klika u řidičových dveří jde trochu ztuha a ozve se takové hlasitější klapnutí při otevření. Ostatní kliky jsou krásně tiché, jak u prémiového vozu :). Setkali jste se s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-tony Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Já jsem si po koupi vozu všiml, že je plast z jedné strany loketní opěrky špatně nasazený. A že je nějak blbě smontovaná. No tak jsem se podíval jak se to skládá a kde do toho můžu praštit. No posunul jsem sedátko spolujezdce dopředu. Z boku jsem do toho praštil a už je to ok. :-D Tolik k reklamacím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Tohle je jako normální? Sice jsem na umývání přes zimu kašlal a chromu to asi neprospívá, ale auto má půl roku. Jinak jsem si zatím všiml jen drobností jako náladové světýlko v kufru nebo nerovné těsnění zadních dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Mě to ani nepřekvapuje - třeba okenní lišta na Karoqu po jedné zimě taky (bohužel) nevypadá zrovna přesvědčivě : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Už pro to nemám ani komentář. K pláči je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Wow, to je vážně Karoq? Auto staré v řádu měsíců? Mazec. Mně ta koroze jde spíše od krajů nebo porušených míst. Levněji už to asi vážně vyrobit nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 (editace) Stanmar - kam to chodíte mít. Řikají že to dělá po mytí v bezkontaktní myčce Editováno: 6. Duben 2018, autor: Hyper ST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Kdyby to bylo auto za 200, nebo po 10 letech, tak řeknu dobrá, ale stejně by mě to sra.o. Kam se to ten svět řítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 před 11 minutami, Hyper ST napsal: Stanmar - kam to chodíte mít. Nikam, bylo to předváděcí auto s 13 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 @Hyper ST To aby majitelé Karoqu chránili pomalu své vozy i před deštěm. Kontaktní, nekontaktní myčka, na tom nezáleží a musí to vydržet. Tohle je zmetek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Úspěšně reklamovatelné to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 @LukášCBR to vis modni auto :D, asi jako modni obuv, taky v ni nemuzes chodit, protoze na to "neni delana" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 před 54 minutami, Hyper ST napsal: Stanmar - kam to chodíte mít. Řikají že to dělá po mytí v bezkontaktní myčce před 42 minutami, Pawouk napsal: Nikam, bylo to předváděcí auto s 13 000 km. Prodejce má vlastní myčku, jiné předváděcí vozy to třeba nemají, pravděpodobně je vina na straně dodavatele lišt - navíc třeba u zmíněného Karoqu byla ta okolo zadního bočního okna OK - údajně dodává jiná společnost spolu s oknem. Každopádně z toho byl prodejce docela nešťastný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 V 9. 6. 2016 na 19:47, Petrrr napsal: No a zde neco z kvality vyroby. Kdo ze tady brani Skodu az do krve? Miklis tys to reklamoval a uznali ti to? Trochu se mi u tebe prolinaji pasy a toto tak nevim. Uvidim jestli s tim budu neco delat uz mam po zaruce a na dohadovacky nemam naladu. Pan Oil to vyresi, napatlam to a hotovo. Obdobne je to i na druhe strane. Jak dlouho vam trvala oprava? Dneska mi volali, ze reklamaci uznavaji, ale trvalo by to 10 dnu. Coz mi prijde strasne moc. Samozrejme mi pujci auto, treba Fabii za 600Kc den, takze 10x600Kc=6000Kc, super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 No to je naprosto normální, protože by to mělo řádně vše vytvrdnout, než tam narvou zpět tu gumu. Já měl auto v servisu asi 4 dny s tím, že pro nasazení gumy jsem měl přijet za týden, ale domluvil jsem se s technikem, že si to udělám sám. Dal mi i vosk na dutiny, ať lemy i vnitřek gumy nastříkám pro vyšší ochranu. Jo a měnili mi i celý ten černý meziplech, co je přední částí vodního kanálu, protože ten byl zrezlej taky a ten řekli, že ani neopravovali, že se to nevyplatí. Náhradní auto jsem neměl, nepotřeboval jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Jo mne to udelali asi za 2 dny. Coz bylo sice fajn, ale za par mesicu jsem to reklamoval znovu pac to zacalo reznout. No opravili to zase asi za dva dny a od te doby sem se na to radeji nekoukal. Nemam cas se furt zabyvat posranou Skodovkou a polotovarem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 (editace) Je to tak, sice mám na Rapidu 5 letou záruku, ale kurňa ja nemám čas pořád jezdit něco reklamovat a tak to kašlu :-) Ale pokud to chápu dobře, pokud třikrát budu reklamovat stejnou závadu, můžu přece odstoupit od kupní smlouvy ne? Editováno: 7. Květen 2018, autor: bobanHTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 (editace) Nebyl bych to já, abych na novém autě (čerstvě předáno, 15 km) nenašel nějakou vadu na kráse. Nad dekorem palubní desky je vidět něco bílého a při bližším pohledu to vypadá jako zastrčený papírek. Horší je, že na světle jsou okolo toho vidět škrábance na dekoru. Auto stálo delší dobu v showroomu, takže nějaký aktivní zákazník si mohl hrát s vizitkou a pak ji třeba usilovně zkoušel vytáhnout. Co s tím? Strašně nerad tyhle věci řeším, každý se na mě tváří jak na hnidopicha. Editováno: 31. Květen 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 před 6 hodinami, Twisted napsal: Nebyl bych to já, abych na novém autě (čerstvě předáno, 15 km) nenašel nějakou vadu na kráse. Nad dekorem palubní desky je vidět něco bílého a při bližším pohledu to vypadá jako zastrčený papírek. Horší je, že na světle jsou okolo toho vidět škrábance na dekoru. Auto stálo delší dobu v showroomu, takže nějaký aktivní zákazník si mohl hrát s vizitkou a pak ji třeba usilovně zkoušel vytáhnout. Co s tím? Strašně nerad tyhle věci řeším, každý se na mě tváří jak na hnidopicha. Třeba je to úplatek od Škodovky, abys nic nereklamoval.. :-) :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.