Přejít na obsah

Problémy so studeným štartom


spojka2011

Doporučené příspěvky

Mám problémy so studeným štartom na 1.3mpi 50kw,ked je teplota vonku nad 10+ C auto startuje bez problemov na prvy sup,ked je teplota nižšia tak pri prvom natoceni auto len toci,ked natocim druhykrat vždy hned chytne..Vymenil som preventivne cislo teploty chladiacej kvapaliny,ale nepomohlo..Cim to môže byť?Ak je motor teply toci bez problemov..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus "váhu vzduchu" - ta může bejz "zasviněná" a pak dává nesprávnej signál. Je to pásek kovu vstrčenej do sacího potrubí před air-boxem, kterej je ohřívanej předem definovaným proudem z ŘJ a jak kolem něj proudí nasávanej vzduch, pásek se víc nebo míň ochlazuje. Tím se mění jeho elektrickej odpor a podle úbytku napětí na tomhle "momentálním odporu" rozpoznává ŘJ množství nasátýho vzduchu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V takovým případě nezbyde, než aby ses obrátil na někoho, kdo "má šajnu" - buď servis, nebo aspoň dobře obeznámenýho kolegu/kamaráda. Sám můžeš nadělat víc škody než užitku. Navíc je dobrý k tomu mít k dispozici PC diagnostiku - tu samozřejmě taky nemáš, tak se radši poohlídni po někom, kdo má, ví a umí. Sice to bude stát nějakou pětku, ale autu by to mělo pomoct.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...