Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 trek11 - to je už off topic. Tohle téma je o kódování. Příspěvek jsem ti upravil. Napiš si to do správné sekce = podvozek (případně elektrika). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 co prinasa novy soft radia? podporuje to uz poriadne MTP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebedak Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Na prvni pohled jsem u radia nepozoroval žádnou změnu. Ale vzhledem k tomu že mi dvakrát zazlobilo přepínání stanic (přepnul jsem na volantu radio se ztišilo, zesililo ale stanice zůstala stejna) tak jsem ho nechal přehrát. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavackar Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Je niekto v BA kto koduje? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Hlavackar co potrebujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavackar Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Sport mód posilovače řízení Protočení ručiček při zapnutí zapalování Dodatečné setření po ostříknutí Rychlost stěračů dle rychlosti jízdy MAXIDOT - palivo dotankovat Vyhřívání zrcátek se zadním oknem Sport mód brzd automatické zatvorenie dverí pri urcitej rýchlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Tak ze vsechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Takřka skoro všechno bych si taky nechal dokodovat, jsem z Beskyd dojel bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Pokud bys dojel do Karviné, tak bych věděl o někom kdo by ti to udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 V Piešťanoch na zraze nie je problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Ahoj kóduje někdo v Hradeckém kraji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavackar Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 A kedy bude zraz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 lubinob to má v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 presne tak konkrétnejšie v Zrazoch Slovensko http://forum.skodahome.cz/topic/58914-zraz-slovensko/?p=2015128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasto.p Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Je niekto v okolí Púchova kto koduje? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Rasto: Ak pojdem okolo mozem sa zastavit.Alebo dobehni na zraz do Pistan tam ti to lubino spravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Chalani, kolko si pytate € za dokodovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Návody na aktivaci funkcí v rapidu. 2,Asistent rozjezdu do kopce: funční • [VCDS] Hill Hold Assist--> Controller 03(ABS)-->Coding 07-->long code helper-->Byte 16-->Bit 0 enable (tick box) funguje, díky za návod. Kámoš mi to přes NTB a ten jeho SW udělal za 10 minut a zadarmo, ušetřené 2.000 Kč, přítelkyně si to pochvaluje i když je teda pravda, že se mi ten interval zdá o něco kratší než např. ve dvojkové Fabii, ale i tak super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 jj ale za 2000kč to není jen rozjezd do kopce podívej se do konfigurátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 No kupoval jsem to květen 2013 a už nevím co všechno v tom balíčku bylo, každopádně u FIII a Octavie III to je pouze asistent rozjezdu do kopce za 2000 Kč a ten se dá taktéž dokódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 ESC PLUS včetně ABS, MSR, ASR, EDS, HBA a HHC tohle tam je vše a já to mám v autě proto reaguji neber to zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Neberu v pohodě jak říkám je to skoro 2 roky na nevím jestli ten balíček za 2000 Kč tam měl všechno to co uvádíš to si fakt nejsem jistý, nějak mám pocit, že tam byl tlak v pneu a pouze ten HHC. Každopádně mrkni na FIII a OIII do konfigurátoru a tam stojí pouze HHC 2000 Kč. Jinak snad každý Rapid má ABS a ASR, ne? To si fakt teď nejsem jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Rapid měl v roce 2013 základu toto: ESC včetně ABS, MSR, ASR, EDS a HBA Za příplatek 3600 Kč toto: ESC Plus včetně ABS, MSR, ASR, EDS, HBA, asistentu rozjezdu do kopce a kontroly tlaku v pneumatikách (TPM+) FIII má v současném ceníku v základní výbavě toto: ESC včetně ABS, EBV, MSR, ASR, EDS, HBA, ESBS, XDS+, multikolizní brzdy (MKB) a kontroly tlakuv pneumatikách. Asistent rozjezdu do kopce je za příplatek 2000 Kč jen pro varianty s manuální převodovkou.Tímto bych to měl za uzavřenou záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 závěrem, ten balíček byla pěkná volbož a lišilo se to u MR2014 pouze asistentem rozjezdu do kopce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 protoze TPM uz je povinne na vsech autech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.