Prosinec 27, 20159 r Ak by chcel niekto dokodovat nejake funkcie tak nie je problem BA + okolie a casto aj zvysok SK. Staci ma kontaktovat. Nazdar,som novy Rapidák,a chcem sa opytať,či maš cestu niekedy aj cez PREŠOV
Prosinec 30, 20159 r nevíte, jestli se dá nakodovat 5x bliknutí směrovek místo standartních 3x ??? díky, už jsem našel Upraveno Prosinec 30, 20159 r od LEdit
Leden 16, 20169 r asi na ferdu: ruční rozsvěcení brzdových světel na nějaké tlačítko (existující nebo přidané), to by se mi při dnešním provozu hodilo (fobie z lepících se)
Leden 16, 20169 r Kašli na tlačítko, máš se věnovat řízení, ne na někoho blikat, natož vzadu. Stačí jemně přišlápnout, malilinkato přišlápnout brzdový pedál. Auto ještě nezačne brzdit, ale světlo už svítí ;-)
Leden 16, 20169 r Kašli na tlačítko, máš se věnovat řízení, ne na někoho blikat, natož vzadu. Stačí jemně přišlápnout, malilinkato přišlápnout brzdový pedál. Auto ještě nezačne brzdit, ale světlo už svítí ;-) jo místo tlačítka raději senzor přiblížení
Leden 18, 20169 r Jen krátké poděkování a doporučení pána s přezdívkou ferda25 ze Strakonic. Velmi příjemný pán a dodělal vše co jsem chtěl resp. je možné. Kdyby nebyla taková zima i bych s ním pokecal, ale prsty už jsem měl zmrzlé :-D
Leden 18, 20169 r asi byl u někoho jiného, nějaký šlápoty a prstil jí né sorry, vtip ale nedalo mi to...
Leden 18, 20169 r To byla solidně frigidní šlápota, když mu u toho zmrzly prsty, asi něco na způsob tchyně nebo tak [sorry, já taky musel] Kdyby ses pochlubil, cos nechával do dělat, ať můžeme závidět...
Leden 19, 20169 r Vše co je vypsané v tomto vlákně na prvním příspěvku. Autolock, autounlock, změna řízení na sport, změna autíčka ma maxidotu :-D, asistenta rozjezdu, stírání kapek, stírání dle rychlosti, protoření ručiček, zapínání skla se zrcátky, dotankování v litrech, parkovačky k dennímu svícení, úplné vypnutí ESP při přidržení ASR. Upraveno Leden 19, 20169 r od KarelZikmund
Leden 20, 20169 r na blbnutí, ale tak na okruh, jinak osobně můžu říct, že čím víc stabilizačních prvků tím lépe, hodně to pomůže a co si budeme nalhávat, málokdo umí opravdu ovládat auto za každý situace.
Leden 20, 20169 r Jop, tak to jo. Já si jen pamatuju, jak bylo v módě tahat v oktě pojistky od ABS, protože každý byl mistr volantu a ABS mu to kazilo
Leden 20, 20169 r Rypicong: Ano, nijak neřeším co je na dotu za auto, ale když to nabídnul.. jo, u mě to zkoušel také, ale žádné jiné se mi nelíbilo
Leden 20, 20169 r No jo, když chceš do rapida autíčko Superba tak je to trapné. Z Rapida novým autíčkem Superba totiž neuděláš. Možná bohu díky. Páč prozatím ten Superb má tolik much, že bych ho nechtěl ani zadarmo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.