Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

MQ200 je stavěná na 200Nm a DQ200 na 250Nm. jiné převodovky se snad k 1.2 TSI nikdy nedávali.

Ano, viz dílenská příručka:

Osvědčené mechanické pětistupňové převodovky jsou používány i v ostatních modelech Škoda Auto.

Převodovka 02T pod výrobním označením MQ200 je konstruována na přenos maximálního točivého momentu

200 Nm. Obdobné konstrukce je převodovka 02R výrobního označení MQ250, ta je schopna přenášet točivý

moment 250 Nm - tato převodovka je u vozu Škoda Rapid přiřazena k naftovým motorům.

Dnes jsem absolvoval měření emisí a technickou kontrolu, bez ztráty kytičky. Rapid je po chiptuningu a nikdo na to nepřišel. Když jsem se na emisích ptal, jak to vypadá, tak mi bylo řečeno, že je to absolutně čistý. To jen pro ty, co mají obavy jestli bude foukat z prava nebo z leva a nebo nedej bože ze zadu. Tu je protokol z emisí. -_-

img002.jpg

img003.jpg

Nutno dodat, že třeba 77kW verze naměřily v základu bez úprav i kolem 92kW, takže on ten chiptunning je někdy jen obyčejné vytahování peněz z lidí. TSIčka jsou často v základu s výkonem výše..

Promin, ale to jsou nepodlozene blafy jedna pani povidala. Tak jak jsi psal o tom maximalnim tocivem momentu prevodovky na predchozi strane.. Jo, taky jsem cetl, ze 63kW se blizi hodne k 77kW verzi, a 77kW miva taky vic, ale 92kW? Dodej grafy.

Okay..v převodovce jsem se spletl, ale zrovna u tohoto si stojím za svým.. a důkaz? Tu prosím :-)

Naměřili dokonce i víc - nějaké další otázky?

8rMgYzmPQ3qOv%x+%B+m+g.jpg

Upraveno od Tomina87

Dobre, ale stejne je to nejake divne, to vypada jako by to uz bylo chipnute :) 

Podle grafu  a točivého momentu se jedná o sérii. Na Jarově takto přeměřují, už jsem na to poukazoval i u Mahy a nikdo nic. Svoje měření neberu jako svaté, ale mám porovnání na více motorech, více brzdách a to především měření přímo na hřídeli, které je nejpřesnější. 

@motorpower A u nových TSI (hlavně 1.2 TSI EA211) ty výkony v sérii sedí s tím co píše výrobce, je tak?

max tak mezi 77 až 82kW

Díky, takže to tak nějak odpovídá těm 81kW co píše výrobce :)

• 4 měsíce později...

Moja sériovo 77 kW/175 Nm Fabia mala po meraní na brzde 76 kW a 162 Nm. Toľko k tým 92 kW v sérií...

• 7 měsíců později...

Zdravím chcel by som sa spýtať aké máte skúsenosti s chipom 1.2 tsi 63kw? Ďakujem 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.