aw10 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Dobrý den, minulý týden jsem si koupil nabíječku CTEK MULTI XS 5.0, 12V, 0.8/5A. Dnes jsem auto nemohl nastartovat, zapojil jsem nabíječku a po už asi hodině mi svítila dioda 7. Nepředpokládám že se za hodinu mohla zcela nabít. Mám autobaterii VARTA 44Ah 12V, 3 roky starou. Může být chyba v nabíječce? Díky, Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Asi ne spíš v baterce. Napětí rychle vyleze na těch 14,8V a ten přemoudřelej šváb uvnitř řekne JE NABITO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 mohlo by to být zimou, dobíjel jsi ji zahřátou na 20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel borec Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 A co zkusit pouzit program pro chladne pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.