LucasCZE Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Mam taky OII 2006. S osvetlenim SPZ mit problem nebudes. Horsi je to u dveri, tam jsou monitorovane jak zarovky pro osvetleni prostoru kolem auta v zrcatkach, tak varovne zarovky otevrenych dveri, ktere castecne sviti i na nastupni prostor. Nastesti se chyba techto zarovek zobrazi jen na diagnostice, budiky mlci. Takze to nemusis nijak resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Doufám, že ty diskuse čtou lidi až do konce, protože vždycky se najde někdo, kdo tu přijde s tím, že jeho LEDky jsou super a neháží chybu na SPZ. Pravda je taková, že na Octavii před faceliftem to chybu nehází, ale na Octavii s faceliftem ještě nikdo (kromě těchto, co stojí 899 Kč a jsou s odporama) s LEDkama, které by tu chybu nehlásily nenašel. Až někdo takové LEDky najde a budou stát pár korun (899 Kč je fakt dost..), tak se o tom hodně dočtete.Takže prosím pěkně, LEDky (kromě výše uvedených s odporama), které by na faceliftu neházely chybu se zatím neprodávají.Stejně se tu do měsíce objeví někdo, kdo bude říkat opak... Neznalí pak budou objednávat a za týden se zjistí, že měl verzi bez faceliftu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Jestli to byla reakce na me, tak jsem to samozrejme myslel na OII pred FL. Proto pisu OII 2006. Jinak souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Jestli to byla reakce na me, tak jsem to samozrejme myslel na OII pred FL. Proto pisu OII 2006. Jinak souhlas. Nebyla To bylo myšleno všeobecně. Vždycky se najde někdo, kdo tu jako "hrdina" přijde s radou, kterou stojí druhý peníze... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Horsi je to u dveri, tam jsou monitorovane jak zarovky pro osvetleni prostoru kolem auta v zrcatkach, tak varovne zarovky otevrenych dveri, ktere castecne sviti i na nastupni prostor. Nastesti se chyba techto zarovek zobrazi jen na diagnostice, budiky mlci. Rovnako je to aj u FL @Pawlisko: preco si nedas vypnut kontrolu ziaroviek nad SPZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Rovnako je to aj u FL @Pawlisko: preco si nedas vypnut kontrolu ziaroviek nad SPZ? Protože bezpečnost je u mě na prvním místě a u faceliftu bych musel vypnout kontrolu všech světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Jinak dodám, že ty LED do SPZ z OBautodily sou nechutně předražený, ale MAJÍ homologaci pro provoz na silničních komunikacích, což 99,9% LED žárovek nemá. Takže v tomto případě mi to nepřijde zas tak hrozná cena. Když se kouknu, kolik sotjí LED od Osramu a ještě tam mají napsáno, že je to určeno pouze do interiéru... Dám to babě, ať mi to šoupne pod stromeček a pak dám foto ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Protože bezpečnost je u mě na prvním místě a u faceliftu bych musel vypnout kontrolu všech světel. No neviem, ale na FL som mal pred casom vypnutu kontrolu ziaroviek len nad SPZ a ostatnych sa to vobec netykalo Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seib Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 FL by mal mať položku vypnúť čisto len kontrolu nad ŠPZ bez nejakých väčších problémov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Potvrďte mi tuto informaci nejlépe i člověkem, který to opravdu dokáže vypnout a budu souhlasit. Do té doby to beru jako spekulace. Opět si myslím, že kdyby šla vypnout kontrola nad SPZ u faceliftu, nikdo by tu neřešil LEDky, které by neházely chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 De to vypnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Pak je mi záhadou, proč se o tom nikde nepíše, nikdo to nenabízí a nikde není postup jak na to. Při počtu faceliftových Octavii a majitelů, kteří by si to chtěli nechat vypnout by se na tom dal postavit zajímavý business Že ani Váša z Prostějova, který je podle mého velmi, ale velmi šikovný to neumí (ještě před rokem neuměl). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Vasovi som uz par veci posielal, ohladom nastavenia zadnych led svetiel a podobne. Tam ide o to, ze zalezi od BCM, resp. od verzie a SW, ale to sa tyka viacmenej zadnych svetiel. Preto to Vasa nikde moc neponuka, lebo nie na kazdej to ide. Cca pred mesiacom som bol u neho a sme to preberali. On ma na to kabel, aj SW, len cas sa s tym hrat uz asi nie. Ale co sa tyka samotnej SPZ, tak to ide vypnut tusim na vsetkych, aspon co mam info a mam pocit, ze aj cez VCDS (?)...ale kokta7 to vie lepsie povedat, on je v tom uz zbehnuty a ma cas sa s tym stale hrat Sam som to tak mal, ako som pisal vyssie, takze to je fakt a nie spekulacia Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Přes VCDS v dlouhým kodováním to jde od nějakého MR2012,MR2011, záleží na SW té BCM. Ferda to asi bude vědět ještě přesněji. Ale SPZ vždy jde nějak vyřešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 No já se ho na to zeptám (Vašu), protože v úterý za ním jedu kvůli výměně budíků (mám prasklé plexi) a ještě dodělání odporů na SPZ. Řídící jednotku mám od něj, protože jsem ji musel měnit kvůli RS nárazníku. Právě mě zaráží, proč by mi chtěl dávat odpory, když by věděl, že to může udělat softwarově. Jinak mám r.v. 4/2009.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Mno ať je to jakkoliv, tak v nastavení palubního PC nic takového není. Tzn zásah do SW = bey bey záruko. To si tam raději nechám klasiku žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Já záruku neřeším, protože už ji nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 S tou zarukou bych to nevidel tak spatne. Jednak pochybuju, ze by na to prisli a taky se to urcite da kdykoliv uvest do puvodniho stavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Takze ked som mal auto v zaruke a dokodoval som si svojpomocne corner, ktory som z vyroby nemal, tak prichadzam o zaruku? Neblaznite uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Nu v podstatě to nebyl proveden odborný zásah v autorizovaném servisu ( zápis do el. servisní knížky ) takže by se na to mohli ( nemuseli ) odvolávat. A jak znám škodovku tak někdy se musí hodně moc bojovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Stropní lampy 2x (ty svítěj neskutečně, až si mi na to některý lidi stěžujou) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/svetla-mlhovky-tuning/ostatni/skoda-octavia-05-led-panely-do-stropniho-osvetleni-id:2054.eshop kufr 2x http://www.ledautozarovky.cz/canbus-parkovaci-svetlo-t10-w5w-bila-4xsmd-1ks-p-77.html zrcátka 2x http://www.ledautozarovky.cz/parkovaci-svetlo-t10-5-x-led-smd-bile-bezpaticove-1ks-p-92.html dveře 2x (tady si ale popravdě nejsem už jistej rozměrem - možná sou 41mm) http://www.xenonovevybojky.cz/xenonovevybojky/eshop/6-1-LED-autozarovky/133-2-Sufitky/5/514-CAN-BUS-sufitka-bila-Super-Light-6-SMD-LED-39mm-1ks denní svícení (už nejsou v prodeji, nyní na stejném webu mají nějakou verzi bez eliminátoru, ale tu nemam odzkoušenou a nikdo to tu zatim myslim nepsal) http://forum.skodahome.cz/topic/79475-led-%C5%BEiarovky-o-ii-facelift/page-5 Dakujem, super tak ksusim si to objednat, je to sice trochu drahsie ale ked vravis ze to svieti super....tak nieje co riesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 ty co sou do kufru viz odkaz mam a je to slabota,svetlo je vic do modra a sviti to malo aspon u me teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Ty do kufru mam taky. Ja je ale kupoval z DX. Par vysel na 106 Kc (postovne zdarma). Uz je mam vice nez rok a funguji spolehlive. Podle me sviti dostatecne. Urcite vice nez originalni zarovky. http://www.dx.com/p/t10-0-6w-60-70lm-4-led-5050-smd-led-car-turning-signal-light-bulbs-12v-pair-58437 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Veru, do kufru su 4smd malicko, mam ich v osvetleni noh a neviem si ich predstavit v osvetleni kufru Osobne mam v kufri tieto: http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Canbus-Car-Light-LED-8SMD-Car-Dome-Light-Canbus-5050-8-SMD-8-led-NO/1845044657.html , ktore svietia raz tolko a aj tak mi to niekedy nestaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 nepovaľuje sa ti jedna zbytočná náhodou niekde v aute? ...nech som aspoň trošičku ako vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.