mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 áno krásne to ide spredu v mriežke nárazníka sú dve skrutky čo držia hmlovku, tú vytiahneš von a vymeníš žiarovku.u RS sa asi musí ísť zozadu nárazníka čo? alebo zospodu? No Doli to dělá zespodu, prý mu to poradili v servisu, ale jinak se vycvakne ten plast vedle mlhovky, zalomíš ruku a šátráš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to mám za sebou. Potkávačky byly v pohodě, ale když jsem měnil levé dálkové, zahučela mi tam žárovka a lovil jsem ji dobrých 15 minut. Kur.y létaly vzduchem v docela solidní koncentraci Jinak to přirovnání ke gynekologovi docela sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to mám za sebou. Potkávačky byly v pohodě, ale když jsem měnil levé dálkové, zahučela mi tam žárovka a lovil jsem ji dobrých 15 minut. Kur.y létaly vzduchem v docela solidní koncentraci Jinak to přirovnání ke gynekologovi docela sedí Nahoď potom foto, chcem vidiet ako svietia tie Silverstary hlavne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Nahoď potom foto, chcem vidiet ako svietia tie Silverstary hlavne. Na fotce toho moc neuvidíš, lepší je přímo v akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Na fotce toho moc neuvidíš, lepší je přímo v akci. A svietia tie silverstary lepsie ako obycajne ziarovky alebo nie? Mas s nimi skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) mal som silverstary rok a svietili super( o 50% to síce nebolo ale...), teraz mám cool blue a som na..aný, po tme mám pocit že ani nesvietim, čakám kým sa vypália. Idem do Silverstar nazad Editováno: 6. Březen 2008, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 A svietia tie silverstary lepsie ako obycajne ziarovky alebo nie? Mas s nimi skusenost? Já měl v dálkách CoolBlue, podle mě velmi slabé, max. na efekt, ale tmy se bojí a teď mám NightBreakery a jsem s nima spokojen. SilverStar má brácha a žádné velké překvapení nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterB Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ja osobne som trošku podľahol chválam na PIAA a tak som si ich obstaral v prevedení PIAA Xtreme White Plus Bulb H1 aj H7 a musím konštatovať, že majú niečo do seba. Tá teplota 4000K je podľa mňa u nich reálna a oproti origo žiarovkám svietia neporovnatelne... Dokonca si myslím, že PIAA H7Xtreme White Plus sú homologizované aj pre európu ... Jedine ta cena - našťastie mi to priviezol známy pri ceste z USA a tak som neplatil zásielku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 mischicka: fakt že až také prevratné asi niesú(mne to stačí) ale keby som do hlavného svetla dal NigtBraker, spolu s denným svietením vydržia snáď 3-4mes. a to je dosť málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 PeterB: čo ťa vyšli a ako dlho ich už máš, zaújma ma ich výdrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 mischicka: fakt že až také prevratné asi niesú(mne to stačí) ale keby som do hlavného svetla dal NigtBraker, spolu s denným svietením vydržia snáď 3-4mes. a to je dosť málo Já je mám v dálkových, tlumené jsou xenony.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 mal som silverstary rok a svietili super( o 50% to síce nebolo ale...), teraz mám cool blue a som na..aný, po tme mám pocit že ani nesvietim, čakám kým sa vypália. Idem do Silverstar nazad TO 62454: Aku farbu maju tie silverstary do strieborna ci nie? Mischicka: Farba Nightbreakerov? Alebo poradte nejake nie do dialkovych, ale do tlmenych! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Mischicka: Farba Nightbreakerov? Alebo poradte nejake nie do dialkovych, ale do tlmenych! Bílé nejsou, jsou žlutější než CoolBlue, ale bělejší než sériovky, takže tak nějak mezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) jako teda nechci votravovat ale já jsem konečně dal ty NOKYA Arctic white do potkávacích, tedy H7 a ty jsou fakt bílé.. inu 7000 K prostě fakt žlutá není ... a co sou tlmená světla? Editováno: 6. Březen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tlmené svetla sú normálne stretávacie, u vás potkávací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterB Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 62454: Mam ich od júna minuléhom roku (skoro 9 mesiacov) a práve zo životnosti tých žiaroviek som mal trochu strach. Našťastie nemám s nimi žiadny problém, a to mám aktivované denné svietenie po celý rok a jázdím každý deň. Tá cena za 2xH1 a 2xH7 bola niečo okolo 150$ - čo je síce veľa, ale našťastie ten kurz $ nie je tak katastrofálny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 to wrcko: no aj tie Silverstary sú žlté, ale nie až tak ako originál žiarovky, sú také svetlejšie... to PeterB: tá cena nieje až taká zlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tlmené svetla sú normálne stretávacie, u vás potkávací. jasně a omlouvám se, je to trapné, že člověk sem tam neví, co tím básník ze Slovenska myslel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 (editace) to wrcko: no aj tie Silverstary sú žlté, ale nie až tak ako originál žiarovky, sú také svetlejšie...to PeterB: tá cena nieje až taká zlá. když můžeš mít stejně kvalitní za polovinu, tak to je docela HODNĚ.. hlavně pořád nechápu, proč se bavíte o bílém světle, když 4000 K prostě není teplota bílého světla.. viz. příloha.. to Mischicka: TY ABY SI NA NĚKOM NECHAL SUCHEJ CHLUP, PACHOLKU.. Editováno: 7. Březen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 jasně a omlouvám se, je to trapné, že člověk sem tam neví, co tím básník ze Slovenska myslel.. Jsem si říkal, pro koho to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) mischicka: fakt že až také prevratné asi niesú(mne to stačí) ale keby som do hlavného svetla dal NigtBraker, spolu s denným svietením vydržia snáď 3-4mes. a to je dosť málo ahoj,mne tie night breakery(H7) vydržali necele 2mesiace tak som sa vratil k CB aj ked su skor na paradu. mam ich aj v octe a ziadny zazrak . Editováno: 9. Březen 2008, autor: Laci Pecze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 komu není rady, tomu není pomoči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 komu není rady, tomu není pomoči Tak superfatty, ake si si daval nakoniec ziarovky H7? nejake si montoval aj s Vorlajzom nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ahoj,mne tie night breakery(H7) vydržali necele 2mesiace tak som sa vratil k CB aj ked su skor na paradu. mam ich aj v octe a ziadny zazrak . Když jsem zde psal o NightBreakerech poprvé (tim myslim o jejich porizeni), byl konec rijna (10/2007). V noci kdyz to jde, svitim takrka stale s dalkovymi (vedle HID), a dodnes NB sviteji bez problemu. To je jiz takrka polovina roku. S vyjimkou rovnez jiz zminovanych a stale omilanych PIAA do H7 nic lepsiho nesezenete, Osram NB oproti PIAA se ale daji koupit v Cesku a za rozumne prachy, a jako dalky jsou velmi, velmi pouzitelne, CoolBlue se s tim snad ani srovnavat neda - ty povazuji za "siditko" A pro ty nektere nove prispevatele, kteri se tady dokolecka-dokola stale vyptavaji na jedny a ty same veci. Mozna by stalo za to si tento thred prolistovat trochu nazpet, pripadne vyuzit funkci "Hledání" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Bylo by velkou zátěží mít v potkávacích i dálkových žárovky 80W ? Máte někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.