Duben 24, 20196 r jj, najskôr svetlá "oslepí" prúd vody a potom aj samotná vrstva spenenej vody a chvíľu trvá, kým ju prúd vzduchu za jazdy odvedie preč. https://www.youtube.com/watch?v=Zk9YzESlXxg Skúšal niekto dávať na svetlá tekuté stierače alebo niečo podobné?
Duben 24, 20196 r U tekutých stěračů pozor, u některých je že se nemají dávat na plastové části (můžou způsobovat naleptání).
Duben 24, 20196 r Na druhou stranu to "oslepení" trvá tak kratičkou chvilku a je jen velmi částečné na to, aby přesdstavovalo jakýkoliv problém pro bezpečnost jízdy.
Duben 24, 20196 r Dík za odpovědi.Bohužel u mě to bude něco jiného. Já měl v tu chvíli před autem tmu a bylo to dost nepříjemné. Shodou okolností jsme to po té nahráli na mobil a je jen škoda, že se mi to nepodařilo natočit ze předu. Zkoušel jsem to doma asi po půl hodině a ostřikovače stříkali dost a svítilo to. Kdežto za jízdy to bylo jakoby jsi ostřikovače zapnul a v tu chvíli světla vypnuli. Upraveno Duben 24, 20196 r od Hkubes
Duben 24, 20196 r Áno, keď za jazdy ostrekuješ svetlá v tme, máš pocit akoby sa úplne vypli. Prvýkrát ma to tiež vyľakalo, ďalšie ostreky už som si zvykol. Je to naozaj záležitosť iba tej 1-2 sekundy, kým ostrekovače pracujú.. následne ešte možno ďalších 3-5sekúnd môže byť znížená viditeľnosť, kým sa odvedie voda preč zo svetiel a následne by malo byť všetko normálne.
Duben 24, 20196 r No ja nepozorujem, zeby mi ostreknutie svetiel sposobilo znizenie intenzity svetla, okrem toho ked sa vysunu trysky. Ta kvapalina zas nie je ako sopel a svetlo je relativne hladke a v rychlosti to odtecie behom sekundy, aj menej. Voskujem aj svetla (2x do roka), ale toto na to podla mojho nazoru tak zasadny vplyv nema.
Leden 10, 20205 r Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli lze někde v nastavení poštelovat upozornění na "nedostatek" kapaliny v ostřikovačích. Řve to na mě, když tam jsou ještě cca 2 l kapaliny, což je docela opruz. Jde to změnit doma nebo alespoň v servisu? Řešil toto někdo? Díky za odpovědi.
Leden 10, 20205 r senzor je v určitej výške, musel by si ho mechanicky presunúť. kontrola sa dá úplne vypnúť kodovaním
Únor 3, 20205 r Zdravím, nesledoval jste někdo místo, které ostřikovače světel ostřikují ? pokaždé když mi proces proběhne tak mi přijde že je světlo stejně ze 70% špinavé a ostřik zasáhne pouze krajní část světla (platí pro levé i pravé) a nijak zásadně to nepomůže.. dá se nějakým způsobem poladit směr ostřikování ?
Červenec 12, 20205 r Dobry Den Páni. Mám Octavii combi RS 162kw rok 2015 Muj Problem je ze mi přestalo fungovat Ostřikování Oken předek a zadek diagnostika mi řekla že mam vadný čerpadlo ostřikovače už i vím že je to někde na levé straně pod mlhovkou v blízkosti nádobky ostřikovaču, problem je v tom že nevím co mám koupit když to zadám tak na me vyskočí několik moturku a ted který, Proto se tu ptám jestli jste už někdo měnil a byl by jste tak hodný mi sem dat postup a odkaz na to čerpadlo dekuji pekně Upraveno Červenec 12, 20205 r od Yodiak
Červenec 12, 20205 r NA cistenie skiel mi ukazuje napriklad tento https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5k0955651-cerpadlo-ostrekovace-de-27354.html Upraveno Červenec 12, 20205 r od misor1994
Červenec 12, 20205 r děkuji za odpověď misor 1994 toto vím me jde o to že jsou dva druhy konektoru jeden čtvercový a druhý jako písmeno D. A pry musím sundat nárazník. a chci se vás zeptat jestli by se tam nedalo dostat podběhem od kola. jako že sundám kolo a pak i ty ochranné plasty podběhu a dostanu se na to nebo fakt musí celej nárazník dolu děkuji za každou pomoc
Červenec 13, 20205 r Podla mna sa tam dostanes cez podbeh, ako vravis. Najjednoduchsie je vyskusat. Lepsie nez davat dole naraznik :)
Červenec 16, 20205 r @Yodiak jestli můžu radit nejdřív se tam podívej nez budes kupovat novej díl. Může být jen uklepanej drát, nebo vyskocenej konektor a nakonec se dá na ten motorek napojit 12v a uvidíš zda funguje. Upraveno Červenec 16, 20205 r od zwan
Červenec 17, 20205 r zwan děkuji a jen pro informaci koupil jsem si před týdnem Octavii RS 2,0 combi benzín třetí řada rok 2015 v provoze od11.12.2015 a to čerpadlo je na pravé straně nebo na levé kolega wirer píše ze je na pravé straně já myslel že je na levé straně někde pod nádobkou ostrikovaču a ta je právě na levé straně. Takže mam rovnou jit a rozebrat tu pravou stranu? Upraveno Červenec 17, 20205 r od Yodiak
Červenec 17, 20205 r No ja si to myslel a děkuju Pěkně všem pak napíšu jak to šlo a udělám foto. kdyby náhodou taky někdo potřeboval vědět
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.