Přejít na obsah

Občas nejde otevřít kufr, nezobrazují se otevřené dveře řidiče na MaxiDOTu.

PcGamer

Doporučené příspěvky

Predem se chci omluvit, za to kam jsem vlozil dotaz, ale nevim kam ho dat pac se to tyka vicero věci:-)

problém zacal nebo sem ho zpozoroval, když mi nesly(nekdy, jednou sly jednou zase ne) otevřít dveře od kufru, ale rikam si je zima blbne to, nebudu resit, když se da otevřít dalkou,

Ale včera jsem zjistil ze se mi na maxiku neukazuji otevreny ridicovy dveře. a ze ani vnitrni svetlo se nerozsviti.

Podle me je chyba v nejakym cidle ve dveřích, ale kde ho najdu?? Popr muze byt problém jinde??

A ma to spojitost s tim kufrem?? Pac uz před tim sel kufr otevřít pouze az po otevreni ridicovych dveri, je to normalni funkce??

Diky za kazdou radu.

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název vlákna a přesunuto do Exteriéru.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pac uz před tim sel kufr otevřít pouze az po otevreni ridicovych dveri, je to normalni funkce??

Toto je normální funkce, v případě, že máš nastartováno, a rozjedeš se, tak se ten kufr zamkne, aby ti ho někdo nevybral na křižovatce, a odemkne se až po otevření dveří, akorát teď nevím, jestli to reaguje na jakékoliv dveře nebo jen dveře řidiče, mám dojem, že jakékoliv, kdyžtak vyzkouším.

Odkaz ke komentáři

Pokud jsem dobře viděl, tak na mé FII je ve dveřích tabule zanýtovaná, nikoliv přichycena šrouby. Postup výměny mikrospínače v zámku na FII je dle tří na sobě nezávislých Škoda servisů v mém kraji takový, že se mění celý zámek za nový, který již obsahuje nepoškozený mikrospínač. Tyto mnou zmíněné servisy považují zámek jako nerozebiratelný, tudíž mění komplet za nový a dle toho vypadái výsledná cena.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zdravik. No tak vcera jsem mel rozebrane dvere a vytazeny zamek. Je opravdu na sroubech a da se rozdelat. Jsou tam torxy. Jinak mam stejny problem jako kolega. Negunguje nejspis mikrospinac a nesignalizuji mi otevrene dvere u ridice. Tim padem ani kufr nejde. Zacne fungova az jak otevru nejake jine dvere. Ale. Po slozeni jsem vse vyzkousel a vse slapalo jak ma. Oteviret i zavirat nebyl problem. Az jak jsem zamkl a odemkl, dvere zustaly zamcene je to v pytli. Nevim co s tim. Jak to ted rozdelat...?

DO funguje. Ve dverich je slyset cvaknuti jako by se odemkly ale jak vemu za kliku tak nic. Ani klicem nejde. Zamek taky normalne chodi. Snad to pujde rozdelat...

Editováno: , autor: TraCker
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...