LukášCBR Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Lucasse> viz. výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Minulý rok 4/2015 jsem byl na první garanční prohlídce a teď mi PP oznamuje, že mám zajet na další garanční prohlídku.. Ví někdo co se na druhé prohlídce kontroluje / mění? Příp. jak to vychází finančně? (1.4 TSI) Jinak někdo doporučení na Škoda servis v Brně? Minulý rok jsem byl v AutosalonHora a asi bych možná zkusil i jiný... Ja jezdim do Autonova Brno a jsem spokojen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbis 8543 Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Tak včera jsem byl na první servisní prohlídce po 30tis.km s mojí 1.4tsi v Chebu u Schonera.Olej vlastní,navíc výměna vzduch. filtru.Cena 1.733kč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stan - pilot Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 (editace) vrbis 8543 dík za tip, dvouletá/30tis km prohlídka mě čeká v létě. Editováno: 19. Květen 2016, autor: stan - pilot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonek Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Dnes jsem byl v servise jen na výměnu brzdové kapaliny, která se dělá poprvé po 3 letech. Jsem klasický případ - ujedu cca 15000 km za rok a mám tzv. prodloužené intervaly. Loni jsem tedy byl s autem na první prohlídce s výměnou oleje. Mám v tom teď trochu nejasno - dnes mi v servise tvrdili, že servisní prohlídka se dělá každý rok i když se nemění olej a zároveň je třeba každý rok prodlužovat záruku mobility. Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Stáhni si appku Škoda service. Pukud tam vložíš VIN auta uvidíš platnost záruky mobility. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backus Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Po roce a půl opět v Auto Heller Opava - vymena oleje, pylový filtr, výměna brzdové kapaliny, seřízení světel, test baterie, dezinfekce klimy, odsátí a opětovné naplnění klimy a prodloužení záruky mobility - cena 3900 kc - olej vlastni Castrol LL 1200 kc - nové stěrače 790 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) Auto Lukáš Nový Jičín. Zajímavá je hlavně opět cena oleje...To je snad víc bez komentáře. Uvažuji o nošení svého. Rozdíl v ceně 2tis a v tomhle je podporovat nebudu. Vím, že dle TPI to zapíšou do servisní knížky, ale když donesu olej plnící normu 507 00 Castrol LL III Professional 5w30(1.6TDI), tak Škodovka nemůže dělat v případě záruky žádné problémy. Správně? Sent from my iPhone using Tapatalk Editováno: 27. Květen 2016, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Cena oleje uplne mimo misu. A to to ještě kupují po barelech... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) Ten Professional snad ani normalní cestou neseženeš, do maloobchodu u nás nejde. Jedinej rozdíl proti jinýmu Castrolu je že obsahuje fosforeskující barvivo. Jinak 50l sud je stojí do 10000,- , litr prodavaj za 800,- , mlží a doufají v nevědomost a ještě se vztekaj když se to člověku nelíbí a donese si olej vlastní. Dobrý den pane ______. Vzhledem k tomu, že dle VIN je u vozidla prodloužená záruka 5 let nebo 100000km nelze akceptovat jakýkoliv vlastní dodaný materiál k servisní údržbě , či opravě vozidla. Děkuji za pochopení a přeji pěkný den. S pozdravem Lukáč jiří , Autocentrum Lukáš , Nový Jičín Editováno: 27. Květen 2016, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 nabizi se otazka: znate servis, kde aktualne nemaj problem, kdyz si clovek priveze vlastni olej, i kdyz je auto jeste v zaruce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 LiveBomb> díky, p.Lukáče se zeptám osobně. Jezdím tam servisovat i FII. I za dob FI jsem tam jezdíval, ale tohle je moc - 675kč/1l. Možná po letech nastane čas kouknout se jinde. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Servisní prohlídka 17. 5. 2016 - první po dvou letech nebo 30.000 km Auto-Poly Příbram, najeté km 28.342 Práce: - prohlídka s výměnou oleje - 580,50,- Kč - filtr prachový a pylový demontáž a montáž - 193,50,- Kč - klimatizace čištění - 387,- Kč Materiál: - olej Total L life 5W30 - 2.566,13,- Kč - nástavec filtru s těsněním - 194,31,- Kč - letní koncentrát do ostřikovačů - 36,45,- Kč - vložka filtr s filtrem - 459,81,- Kč - čistič - 500,- Kč CELKEM - 6.021,00,- Kč vč. DPH Na materiál byla poskytnuta sleva 10% -------------------------------------------------------- Moje poznámky: - čištění klimatizace a výměnu pilového filtru jsem si po nabídce servisu objednal navíc - doplnění koncentrátu do ostřikovačů bylo poněkud zvláštní, protože jsem dolíval do plna před servisem (ale neřešil jsem to, jen je to zvláštní...) - v rámci servisu byla provedena aktualizace softwaru budíků... - v ceně zdarma mytí a luxování interiéru Celkově jsem byl spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 proč bys ho nesehnal? co toto? http://maziva.heureka.cz/castrol-edge-professional-longlife-iii-5w-30_4-l/ 4 litry od 776 Kč s DPH Já sem psal, že se do české maloobchodní sítě přes oficialní distribuci nedodává (nebo ještě loni to tak bylo). Dodává se jen v 50L barelech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Olej (6L) ........................ 1263,- Kč Servis ............................ 1011,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerim1 Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Tak mi to nedalo a byl jsem se dneska zeptat kolik by stálá výměna oleje longlive + filtr a a drobný mat. AUTOKLEVER NOVÝ JIČÍN Takže cena by byla se vším cca 4000-5000 Kč Když jsem se zeptal, jestli bych si mohl donést vlastní olej s danou normou, prodejce se na mě podíval jak na vraha a okamžitě z něho vypadlo že ztratím záruku na motor. Bylo jasně vidět, že už se o tom dále nechce bavit. Tak jsem mu pěkně poděkoval a šel. Takže pánové za mě tenhle podnik nikdy už dřívější špatná zkušenost. Myslím si, že určitě nebudu sám. Ihned jsem volal do ADIV OPAVA a olej vlastní bez problému, tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 AUTOKLEVER za mě také ne, bohužel. Dostal jsem doporučení na Autodružstvo FM. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Kluci kam jezdíte na garanční servis okolo Prahy +- 50km. Jsem obvolal pár servisu a chtějí 6 tis to mi přijde hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stan - pilot Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Tak Octa byla na první dvouleté prohlídce v Autoschöner Cheb; výměna oleje a filtru a šroubu 1.808,- , olej jsem měl vlastní. Dnes mi oznámili emailem, že je svolávací akce, týkající se výměny závitového čepu na olejovém filtru, čas 1 hodina, a po reklamaci zatuhávajícího řízení provedou jeho výměnu, čas 5 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Za 18 dní mám 2 servisní prohlídku a tak se chci zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s Autodružsto Škoda, Hlučínská 60, Ostrava Přívoz.Cena + spokojenost se servisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Zdravím všechny, jsem zde nový a potřeboval bych poradit. Vlastním Octavii III 1.2 TSI 77kw r.v. 2014, auto má najeto 27.tis km a za měsíc mě čeká 1. servisní prohlídka po 30tis. km. Objednal jsem se v servisu ADIV Opava. Je možné si sebou vzít svůj vlastní olej na výměnu, aniž bych ztratil 5. letou prodlouženou záruku? A který olej a jaké množství mi pro můj motor můžete doporučit. Děkuji moc za vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Ano.. muzes. Olej musi byt v neporusenem baleni. Objem... ti nekdo rekne (z hlavy ho nevim), stejne tak jako typ oleje (muzes brat cokoli co splnuje VW normu) ho najdes v manualu. Nicmene , zeptam se... kdyz jdes do pizzerie na veceri, tak si take neses vlastni pizzu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Musí být origo litrovky,né rozlívaný a musí splňovat přesně normu co máš v servisce litry,filtr doporučuji koupit ve škodovce,není až tak drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Do motora cbzb ide max. 3,9L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 před 15 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: Nicmene , zeptam se... kdyz jdes do pizzerie na veceri, tak si take neses vlastni pizzu? Myslím, že toto přirovnání asi není na místě. Když 1l oleje mohu koupit za 200,- a v servisu budou chtít 800,- za 1l, nevím proč bych si nemohl přinést vlastní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.