albatroscz Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Když jsem se snažil objednat po telefonu, tak si mě přehazovali asi 15 minut s tím, že to číslo neexistuje. Nakonec jsem je přesvědčil, že jim pošlu fotku obalu a za půl hodiny mi volali, že to konečně objevili. Včera jsem vyzvedával (365Kč za 2 kusy) a dnes montuju na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Ty blaho s toho se stal Hit jako blázen jak jsem to před rokem dával na auto tak každý říkal mě stačí jen ledka nepotřebuji tohle a teď všichni blázni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Žilina Todos Cena za kus je 5,68€ s DPHDostupnosť: nie je skladomDodanie 1-2 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 suri. tu vyvolal davovú psychózu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 (editace) JJ u ŠA stouply prodeje o 500%, též mám vyměněno. http://forum.skodahome.cz/topic/123630-moje-denim-střela/?p=2002713 Editováno: 28. leden 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 ŠA Vám to zatrhne a bude , nie fakt za tú cenu je to blbosť nemať ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Kym to ŠA zatrhne budu to mať všetci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 a už budú zase IN tí,čo budú mať obyčajné sufitky alebo bezpaticové žiarovky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 suri. tu vyvolal davovú psychózu To ano, ale ne každý ji podlehl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Dobre a kolik lidi o tom vi? kolik lidi sem chodi, popr. jak moc se to rozsiri? A kolik lidi o to opravdu stoji i kdyz to vi? Nekdo nejaka svetylka neresi a je mu za to dat lito i ty 300 kc. Ja odhaduji max. 10 majitelu ze si to poridi. Tady to jen vypada jako by to mel mit kazdej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 (editace) však len lubinob ich objednal 12ks http://forum.skodahome.cz/topic/130174-race-spaceback/?p=2001887 ...a nestíha riešiť objednávky .. Editováno: 28. leden 2015, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Lubino je vekslak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 no on sa tomu ale bráni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 tak dnes uz taky namontovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 To já už je mám pěkně nasolený, alespoň déle vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 kúp nové,veď to veľa nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 že vekslák.. to bolo všetko na objednávku... a ja ich nakoniec vôbec nebudem mať.. do OII ich nedostanem a Rapid ide za mesiac do inzerátu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Teď jsem volal do Vista caru Hodonín a říkal tuším 109,- bez daně, akorát bude možná problém s dostupností momentálně. Ale prý mu to šlo zadat do objednávky tak si mám cinknou v pondělí. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 s tou dostupnosťou to bude pravda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Uz jsme je hold vykoupili. Slovaci vyrabi jak farebny a je to furt malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Staci jen vyloupnout to puvodni svetlo sroubovakem, nebo je v tom neco vic? Zkousel jsem to a prislo mi, ze toho de vic nez jen svetlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Příspěvek #71, otevřít PDFka.... Jinak je tam nad tím světlem nějaká folie, ale ta byla asi teplem od žárovky hodně zkroucená, takže je tam nanic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Tak ta je tam hlavne aby si tim sroubovakem neodrel lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Zeptám se jen pro jistotu. Mám to osvětlení otočené správně?? Podle mě ano, ale to jen aby řeč nestála... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.