Zárubič Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 To se jim asi nepovede.Já řešil podobnej problém sehnal sem kapotu až tejden po nastříkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 hele teď se z toho snažim dostat to pogumování, jde uplně na nic, mám tu jen ředidlo a nic moc, takže ještě zajedu pro tech. benzin,kterej tu byl psanej, že to jde, tak uvidíme, ale když to tak loupu, tak pod tim je lesklá černá plast, takže když si dáš práci s jemnym oloupánim, tak aby se to nepoškrábalo, tak to můžeš mít i zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 (editace) A proc to nenahrejes v horke vode a pak to jde skoro samo Zbytecne kupovat veci a pak to musi i smrdet technicakem Editováno: 14. Duben 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 právě že to mám nahřátý, a žádná sláva, ale jen horkou vodou z vodovodu, myslíš že třeba z rychlovarky to bude lepší, ale zas abych to nějak nespálil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Jo ja jsem to delal normalne z konvice ale nenechal jsem to az do konce tesne pred vypnutim jsem to odstavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Já jsem to nahřál vodou z konvice a do umyvadla, krásně se to nakrabatilo. Pak jsem ty madla trošku poleštil pastou, a vypadá to dobře. Plast kolem ovladání oken mám novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 tak to zítra zkusim, dnes už mám uplně oddělaný prsty z toho loupání, škrábání a nevim čeho ještě, nechám to naložený přes noc a zejtra se na to vrhnu s konvicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl57 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Nemáte někdo zkušenost s polepováním interiéru (stejné části jako barvil vonsakjakub) fólií? Chystám se také na piano black a zamlouvá se mi fólie 3M Scotchprint 1080. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Koukal jsem že ten černý dekor se po nějáké době poškrábe od prachu.Její velká nevýhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Ahoj, už me nějak omrzela ta imitace dřeva a chci tam dat aspoň jinou barvu. Musím rozebrat tapec dveří abych to vytahnul, nebo to štaci nějak opatrné vycvaknout ? To stejné s palubkou nahoře. Jak je středová konzole, tam to jde vycvaknout, ale už nevím jak je to u popelniku a radicky, co se tyče te řadiči Paky, jde odsroubovat ? Díky za rady a tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Zdar, tapec musí dolů, z druhé strany je to jištěné šroubama, středový rámeček jde vycvaknout, popelník 3 šrouby (pozor, jeden je blbě vidět, ale je tam),dekor kolem šaltrpáky je vycvakávací 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Co víc dodat, je to tak, u ty saltrpáky bacha, já musel fakt zařval až jsem se bál, že to zlomim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Super díky ! Během týdne, jak vyberu barvu a bude trošku tepleji, tak se do toho pustím. Prosím mody vlákno ještě nezavírat, kdyby nastala někde nějáká chyba :-) Pak bych hodil fotky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ono už tu podobné téma je http://forum.skodahome.cz/topic/127378-prerabka-introsu-na-sivu-s-ciernou-dufam-sa-to-bude-niekomu-pacit/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ok, já to včera večer tukal na mobilu. Tam je vyhledávání trošku složitější. Tak pardon :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 On to admin slouci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Sloučeno a poněkud upraven název tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Ahoj jaké polepy jsi použil ? Na trhu je toho hodné v ruznyc cenách a kolik si toho asi potřeboval. Díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 (editace) COOOOOOOOl Editováno: 14. Červen 2015, autor: Pawouk Odstraněn obrázek absolutně nesouvisející s tématem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Příště koupíš rovnou Varování, nebo taky BAN - už mám těch tvých přešlapů dost! Pravidla fora ti nic neříkají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 to ked tu dam foto motora superba tak to je preslap okej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Číst umíš? Název tématu zní "Prerabka interierovych list na sivu a ciernu". Kde tam je něco o motoru??? A víš ty co? Ani mi neodpovídej. Evidentně to nemá cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 5. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 hosi ako sazbavim zgripania tapacirov na dverach pretoze niekedy ked sa chce niekto opriet o dvere alebo posunut na sedacke a ked sachyti klucky dvery tak poriadne zazgripu alebo az praskaju neda sa to nejak odstranit dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajo17 Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 Ahojte chcem sa spýtať dá sa pekne a jednoducho odstrániť ten dekor z dverových lišt? Včera som demontoval všetky 4, a chystám sa ich nastriekať na novo, u každej mám ako by bublinky pod tou fóliou. Tam kde to je také ako by "zvráskavené" tak tam to ide olupat ale ďalej už nie. Tak či nepoznáte nejaký dobrý tip ako to pôjde rýchlo a hlavne bez veľkej námahy dole. Chcem dať všetko dole lebo sa bojím že keď nastriekam tu fóliu čo je origo. na tom, tak že sa po čase môže znovu tak zvraštit. Ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER-SVK Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 ako sa rozoberaju vnutorne kľučky na dverach? tak aby som ten ram mohol strieknuť a aby to potom išlo zas zložiť lebo je to tam nejako natavene keď som to pozeral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.