Rypicong Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 to je otázka, ale od začátku funguje a to je velkej luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 Ty máš ještě nový auto, ale ono to hromadění bordýlku v odtokovým otvoru mělo taky za následek po každým dešti dost špinavý prahy v místě pod těmi otvory. Teď je na nich čisto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Taky se pridam: Splouchajici dvere: Konstrukcni chyba jak prase: Zkoumal jsem OII. Ta ma v zadnich dverich dokonce dva kanalky a zadne tesneni je neprekryva. Rapid je takovy novodoby Favorit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 no, s velkou mírou nadsázky Dneska v servisu mi servisák říkal, když dorazilo na téma neduhy, že tam mělo dojít k nějaké úpravě u posledních modelů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony.m Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Mně to taky dělá, ale jen pravé zadní dveře, zbytek vypadá Ok. Mně to dělá jen u levých zadních dveří. Měl jsem tam vždy vody po každém dešti jak v umyvadle .Kromě klepajícího silentbloku další "vychytávka", kterou musí můj Rapid mít. Ještě se jdu mrknout, jestli tu někdo nepíše o cyklovači stěračů. Při delším používání(delší jízdě v dešti) se z něj ozve po určité době zvuk, jako když natahuješ pendlovky! :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Boys - šup s tím do nového vlákna (nejspíš do Elektriky, předpokládám, že to bude nějaké relé?). Kdo to tady nejde, když se zde řeší voda ve dveřích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Máme to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Dík za upozornění, příspěvky jsem tam přesunul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 tak uz to dostihlo i mě :-D pouze pravý zadní dveře....jsem vysával auto, otevřu dveře a koukám jak z nich pěkně kape....šáhnu prstem,poodkryju a proud vody :-D málem jsem vyplavil benzinku :-D no na podzim až pojedu na olej tak řeknu ať s tím něco udělaji....odmitam se sam plazit pod auto a neco si tam bastlit Nechapu proc ta voda vubec musi tyct do dveri Na druhou stranu muze byt fajn mit vodni zasoby ve dverich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Zaparkujes na slunicku a mas na vecer do skopka : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 tak uz to dostihlo i mě :-D .... Nechapu proc ta voda vubec musi tyct do dveri Na druhou stranu muze byt fajn mit vodni zasoby ve dverich To mi trochu připomíná moji situaci se silentblokem, taky jsem dělal haura, že se mě to netýká a...... . Takže došlo i na tebe . Jojo, to je to postupný zacpávání tím bordýlkem. Asi bych nečekal, páč tento způsob léta se mi zdá poněkud rozmarným. Prostor dveří je prostě mokrý prostor (jak jsem byl před několika lety poučen ze ŠA), který nejde díky spouštěcím oknům utěsnit. Doby pryžových těsnění a posilování při točení klikou rumpálu jsou dávno pryč a ty filcové stírací lišty to prostě neutěsní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 sorry mám nový auto a odmítám někdě lízt a neco stříhat....a zase odmítám jet s autem do servisu na x hodin (kor když musím jet ideálně 130km daleko do servisu), ty dva mesice to vydrzi...budu vypoustet Pripadne budu vozit skopek a kdyz zacne rapid hořet tak mam vodu na hašení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 rogerer auto nedáváš na x hodin do servisu ale max jim to bude trvat 10 min a oni tito stejně sestřihnou mě se taky nechtělo ležet u auta zajel jsem do servisu vzali auto a za 10 min vrátily upravené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 po vydatnejsich dazdoch to postihlo uz aj mna (zrejme aj kvoli bordelu zo stromov a podobne), tak som to odtiahol a skoro ma to ostriekalo vydojil som strasne vela vody ale asi sa to nejako preplachlo lebo ked som zavrel dvere tak to uz vytekalo normalne... akurat skoda toho siveho bordelu na prahoch dveri ktory tam ostava (mam bieleho rapida) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Mno tak koukam z okna na ty prutrze to budu muset rAno zas vypoustet zalozni dverove nadrze ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 no jestli prší jak u nás, tak už to musí byt komplet plné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 A u nás za celý den ani kapka, ve dveřích bude sucho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Co se stane kdyz se ty dvere komplet naplni?)) bude to tyct horem?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Začne to přetékat do předních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Jestli máš maxidot, tak budeš zajisté včas informován : ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 (editace) Dokud to nezacne tyct dovnitr tak je to dobry...neni nic horsiho nez nastoupit do auta a na koberecku slapnout do kaluze:)) Maxidot nemam:) Editováno: 21. Červenec 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Kdyby jenom voda, já budu ráno ze dveří vysypávat kroupy. U nás hotový peklo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 tak nejak tomu neverim ale ve dverich ani kapka...asi jak jsem to minule vypoustel tak jsem tim tesnenim nejak pohnul a tece to samo....na to jak prselo parada.... za to tohle stoji za to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Třeba Ti to protíká přes dveře jinam do auta : ) Škodovky se konstruují jako průtokáče už od F2 : ))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Zdar, i když jsem s tím neměl problém na servisce min. týden jsem řekl, že ano a servisák hned věděl a že jsem šikovnej, že jsem si na to přišel sám ( to vypouštění :-) ). No měl jsem jen špinavé prahy jak píše Miklis. Každopádně šéf servisu trvdil, že u nových Rapidů už je vyřešeno užším těsněním a u těhle se to vystříhává. protože jsem měl v autě kameru při servisce i když vyplou ( oni si jí asi nějak nechtěně zapli) tak jsem věděl přesně co se celý den s mým autem odehrávalo a je to docela sranda to "šmírování", ale abych neodbočil. Mluvili tam i o vyškrábnutí nadměrného množství vosku, nejde tedy jen od vystříhnutí okénka v těsnění pro otvor. Servis měli asi za hodinu včetně výměny oleje a zbytek dne trávili problematikou vrzající dveřních těsnění viz. příslušné vlákno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.