Jakoob Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Ahoj, nevíte někdo jestli je možné vyměnit manuální klimatizaci za automatickou? Koupil jsem z časových důvodů skladové auto a aut. klima mi chybí... Díky za všechny příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Asi čekáš jinou odpověď, ale toto jsem řešil kolem roku 2000 s jednoročním autem. Pak jsem došel k jednoduchému závěru. Dát tu hromadu peněz, co by to stálo, do kasičky jako základ na nové auto. Pak lehce přišetřit a do roka, dvou vyměnit celé auto. Rok, dva s manuálem se to dá vydržet. Horší by bylo, kdyby klima nebyla vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Dalo by se přiblížit kolik je ta HROMADA peněz? Auto mám pár dní a koupil jsem ho doufám na spoustu let, tak bych nějakou korunu oželel... Co vše se dodělává? Jasně že ovládací panel ale dál...? Editováno: 22. Únor 2014, autor: Jakoob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Zkus kontaktovat člena s nickem rolbař. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Tehdy ta hromada odpovídala cca kolem 30 tis. Ale nevzpomínám si již, jestli to bylo jen za komponenty nebo i za práci. Dnes jsou technologie a ceny jinde, ale neodhadoval bych to, že to bude méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Navíc si vzpomínám, když se to kdysi řešilo v sekci Fabia, že se kvůli tomu rozebíralo půl auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Ptal jsem se na to do dvojkový Oktávky a 30 to určitě nebylo.Myslím že to bylo 10 až 15tis.Do Rapida netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 23. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 (editace) Ptal ses ve škodovce nebo někde v neautorizovaným servisu? Auto má 4 roky záruku a nerad bych o ni přišel... Vzhledem k tomu že doplatek v konfigurátoru je cca 10k, byla by částka 15k celkem OK. Editováno: 23. Únor 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Ptal jsem se u jednoho člena tady z fora,který mi montoval i tempomat.Opravdu si už přesně nepamatuji kolik,ale víc než 15 to nebylo.Ve škodovce cenu neznám a se zárukou se musí rozhodnout každý sám.Chceš levný climatronic s možností ztráty záruky na díly spojenné s montáží,nebo dražší ze Škodovky,ale se zárukou?Ale opravdu ani vůbec nevím,jestli to do Rapida vůbec jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 viděl jsem na vlastní oči vyndávání elektronických klapek ventilátoru u rapida s climatronikem. Nesmysl rozdělávání, spousta dílů ven vč.palubky atd. podle mě nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Ve Skodovce se ti do neceho takoveho podle me vubec nebudou poustet. Navic tam to podle me muze prijit klidne i na 50000 nebo i vice. Nemuzes brat cenu podle toho kolik dela rozdil u noveho auta. Navic se pri tomto opravdu rozebira polovina auta a kurvit timto uplne nove auto je fakt hovadina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.