Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 13 minutami, Devil... napsal:

jezdit bez zapsaných kol je v dnešní době docela o hubu, kor v tvých rychlostech

To je pravda. Doma mám vše připraveno k zápisu, všechny dokumenty, tak tam asi tedy zabehnu. Co ale s těmi podlozkami od eibach na prdeli? ?

Vloženo (editace)

Jj, vím. Ale to je cca přes deset a já jsem teď navíc zrovna po výměně brzd i kotoucu. A myslím, ze déle jak rok už to mít nebudu. Haldex a cca 210 dieselových poniku již v dali čeká ?, jen zatím neměl to srdce, protože to současné jsem snad začal mít za jeho služby nějakým menším zvrhlejsim způsobem rad. ??‍♂️

Editováno: , autor: iMe1980
Vloženo

@iMe1980 tvoje citace // :JJ, ET 45 na 7.5x18 (Brock), 8 už jsem nechtěl, protože při 225/40 by tato guma na 8" disku, když se jede pila, nemusela tak docela dobře chránit ráfek a disk je pak více vystrčený ven a náchylnější na cokoliv. 

Jen pro představu v Octavia Cup měli na OC3RS kola Evo Corse 9x18 s pneu Pirelli R18 235/40 jestli si to dobře pamatuju, takže 8x18 s 225/40 je fakt úplně v pohodě a není se čeho bát. 

Samozřejmě to auto mělo 1150kg. 

Vloženo

Ochrana ráfiku záleží aj na pneu. Napr. michelin, ktoré som mal pred Sava mali menší výčnelok tesne nad ráfikom. Potom tie disky aj tak vyzerajú. Oškreté hocikde. 

Vloženo (editace)
V 11. 8. 2019 na 18:52, misor1994 napsal:

A kde su tie disky? Ja ich (skoro) nevidim :))))))

Zkusím najít lepší fotku, až bude trocha času. Teď letim do Bratislavy. 

• o 3 týdny později...
Vloženo

Budu kupovat OIII Tour a mám na své stávající OII Alu Zenith 7 x 17" H2, ET 54 . Je nějaké šance je na OIII dostat? Nebo mám starou poslat k vodě i s kolama?

Díky za info

Vloženo

Prosim o radu.Budu kupovat Octavii 3 ,ale jeste drive mam moznost koupit Sada 18' alu disků TURBINE 5x112 ET35 8,0 JX 18H2 z vozu VW. Muze se mi nekdo prosim kouknout do TP,zda jsou tam zapsana?Turbine od Skodovky maji 7.5jx18h2, et 51. 

Vloženo

na O3 RS som mal v TP zapisane taketo rozmery:

225/35 R19 88Y na 7,5Jx19 ET51

225/40 R18 92Y na 7,5Jx18 ET51

225/45 R17 91V na 7,5Jx17 ET51

205/50 R17 88V M+S na 6Jx17 ET48

205/50 R17 88V M+S na 6Jx17 ET45

Vloženo
V 5. 9. 2019 na 17:47, Klfree napsal:

Budu kupovat OIII Tour a mám na své stávající OII Alu Zenith 7 x 17" H2, ET 54 . Je nějaké šance je na OIII dostat? Nebo mám starou poslat k vodě i s kolama?

Díky za info

Dostat ich tam dostanes v pohode

Vloženo (editace)

Budou zalezle o Vice jak 1 centimetr oproti předepsaným 17”, které jsou už tak utopené. Znamená, toto bude vypadat děsně a jizdnim vlastnostem to taky vůbec nepřidá. Dohromady to bude tak 2.2 - 2.4 na nápravu rozdíl. Nic moc. Na tohle bych zapomenul tak rychle, jak jen to jde. A navíc to je nepovolené ke všemu. Mozne konsekvence při jakékoliv události. 

Vloženo

Pytal si sa, ci ich tam dostanes, nie ci bude vadit ET :) nie je to rozmer podla TP pre O3, ale dokazes to obut na auto. Je to na tvojom zvazeni, ci si ochotny jazdit na niecom, co nie je pre dany model schvalene a riskovat zato mozno pokutu.

Vloženo
V ‎06‎.‎09‎.‎2019 na 12:19, nooeell napsal:

Muze se mi nekdo prosim kouknout do TP,zda jsou tam zapsana?Turbine od Skodovky maji 7.5jx18h2, et 51. 

I na 1,6TDI mám stejný rozměr od výroby zapsán (kupováno jen s 16" koly na zimu). Tedy kvůli ET tam ta kola od VW nemají co dělat, pokud to chceš legálně. Určitě tam budeš mít zapsána minimálně tato kola viz. obrázek.

kola.thumb.jpg.e4122378ab78e16421c210fe41995b1b.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...