Avesa Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Zdravím všechny majitele Superbu, Už vážně nevím tak vás du sem otravovat s jedním mým problémem.Když jedu na cca 80 km/h tak slyším nepříjemný pískání vzduchu z pravé přední strany zpolujezdce.To pískání se stupnuje jak rychle jedu tzn kdyz jedu cca 120km/h tak uz je to slyset primo brutalne.Zjistil jsem ze kdyz na climatronicu zapnu Recirkulaci vzduchu tak to zmizi uplne.Problém je vyresen ale nastava dalsi problem mlzí se mi skla a furt me to otravuje to zapinat a vypinat.Mel jsem to u jednoho opravare vyndal palubku a nic nezjistl.Jsem absolutne bezradnej a nevim co mam delat.Mozná to bylo bourany prave na pravou stranu.Vubec nevim jestli to je tim.Ale kdyz je klimatronic vypnuty nebo zapnuty neni v tom rozdil piska to jako krava.Jen recirkulace pomaha.Menili jsme filtry vsechny stale to dela.Vím ze mi tu spousta lidi napise volume up ,ale to neni reseni.Potrebuju jen nejaky napady co stim.Díky za vsem z nápady co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 pokud se ti to mlží tak nekoukal jsi jestli nemáš vlhkost pod kobercem?Můžeš měnit filtry jak chceš pokud je tam voda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avesa Vloženo 6. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 V autě mám na sto procent sucho prostě nevím.Ale jak jedu ve víc osobách tak to je hotovo totalne.Proste takova kravina a jak to dokaze otravovat zivot. Hlavně teda s tím pískáním nevím vubec.Už jsem z toho na oběšení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 (editace) Neduď tragéd . Naše služební Oktávka dělá to samý, ale protože je služební, tak to neřešíme Jsou horší závady, i když chápu, že detaily někdy umí otrávit život A to, že máš sucho v autě, neznamená, že máš sucho pod kobercem. To Ti asi naznačoval VICK. Odmontuj pravý kastlík a objeví se před Tebou ventilátor topení. Podívej se, jestli je pořádně utažený, ale pozor, jsou tam 3 sedmičky šroubky a do plastu, tak to nestrhni. Když už to budeš mít takhle pěkně rozebrané, podívej se, jestli tam jsou dobře napojené všechny rozvody (na nohy, středy a nahoru). Ev. přetěsnit (stačí elektrikářská izolačka na vnitřní plast, který zapadá do toho většího - párkrát omotat, aby to tam hezky napevno sedlo-tohle odstraňuje i nepříjemné lupání v palubce. Udělat to i na těch středových průduchách) Pak bych ještě dotáhnul samotné topení: sundat plast pod torpédem, filtr ven a jsi u šroubů - taky dotáhnout.... Editováno: 6. Březen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 To je uplně normalní, že když zapneš recirkulaci, tak se ti po určité době zamlží auto. Protože zavřeš klapku a z venku se ti nedostavá do auta čerstvý vzduch. Recirkulace slouží k rychlejšímu vyhřátí, nebo schlazení auta, tak že se po nějaké době musí vypnout pravě proto, aby se auto nezamlžovalo. Tak že bych nějakou vlhkost pod koberečkama vůbec neřešil. A raději bych se podíval z venku pod torpedo, to je ten plast pod oknem a pod filtr, jestli se ta klapka pořadně otvírá. Může být přidřená a otvírat se jen trošku, proto to píská a když ji zavřeš tak vzduch neproudí a proto nepíská. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avesa Vloženo 6. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Dnes si jedu pro auto a ten opravar kterymu jsem to dal je neschopny asi budu muset s kamosem se na to podivat jak tu popisujete.Zkusim neco a uvidim dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Avesa, ještě by jsi mohl tady napsat jak jsi dopadl, jestli jsi to opravil a čím to bylo, ať i ostatní můžou vyřešit stejný problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scholles Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Zdar. To pískání, není slyšet spíš někde kolem B sloupku? Respektive u spolujezdce mezi dveřmi a B sloupkem? Pak mám pár rad, ale nechci tu psát naprázdno, takže kdo má případné příznaky, ať se ozve. Mám sice Passata, ale to je stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 taky me prvne napadlo ze to bude tesnenim dveri ale kdyz zavre okruh a nedela to je to divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1990 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Mě to nedávno také dělalo a způsobovala to tlaková klapka V71. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peat Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 (editace) pokud se jedná o pískání kolem sloupku, tak mě to dělalo taky, ale zkušený technik mi seřídil dveře, respektive zámek jak na sloupku tak ve dveřích a přestalo to. Dělala to ta přítlačná guma na dveřích, někde prostě nedoléhala a byla tam škvírka. Konečně jsem zase při jízdě bez nervů :-) Editováno: 28. Srpen 2014, autor: peat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix203 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Ja mam problém s prefukovanim nad 100km/h a diagnostika mi vypisala "Defekt na klapke V71". Ma nekdo skusenosti s jej vymenou (vlastna demontaz, výmena, oprava klapky)? Anebo se radej obratit na servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) To nemusí být klapkou. Snad neznám Supa,kde by VAGína nehlásila žádnou klapku. prostě běžná věc Klapky jsou dole na topení a jestli je někdo vymontoval bez toho, aniž by musela palubka pryč a nadzvedávání topení, hlasitě mu zatleskám a poprosím o podrobný report. Ty spodní klapky sice drží na dvou šroubkách, je na ně vidět, ale musí se povolit dalších padesát šroubů, demontovat spoustu věcí a pracovat celý den. Takže pokud má někdo nějaký fígl, jak s tím vyjebat, sem s ním Editováno: 15. Listopad 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Sup tak sa zoznam s mojim supom, tuk tuk tuk vag mi nehlasila klapky ;-) inak to piskanie je vazne na 90% to nedeliehajuce tesnenie dveri. ja som to vyriesil docasne nalepenim pasky okolo dveri, ale chystam spravit to co peat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Na mym sedym ani na tomto zadnou podobnou zavadu neznam. A to jsem mel sedyho 2 roky a stribrnyho jsem napichl pred tydnem naposled. Ale kamos na T4 menil a rovnou vsechny kdyz mel palubku dole. Pry narocna prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacewerk Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) tak to dávám taky zapravdu SUP1 protože výmena klapek v S1 je opravdu peklo oproti O1 kde to byla brnkačka :-) musí dolu celej spodek palubky i cast tunelu, kluci co mi to delali V71 a V85 jsou borci, protože to dali za cca 6 hodin tam i zpet je pravd azer uz to meli nacvičený z minulejch S1 a navic nic neulomili :-) takže bez cviku je to na prd.....ale zadní náprava se sundavat nemusí :-) a to je SUPER :-) ! a pískání muze byt i kombinace nedovirani klapky vnitřního okruhu a trochu sedlejch dveří.. schvalne zkuste kouknout tomu komu to píská, zda nemáte trochu sputovaný dveře dolu == zda nedrhnou o oko zámku v rámu dveří pokud ano pak tesnici guma nedoleha jak má a tlak vzduchu začíná hrát svou muziku:-) Editováno: 7. leden 2015, autor: spacewerk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomprazak Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Zdarec taky jsem se přidal mezi pískající Superby a mě pomahla výměna motůrku V71 stačí vyhodit kastlík u spolujezdce pak i tak je tam přístup jak k penězům ale necháse pokud není člověk úplně levej přidám i video co mi tam ten motůrek vyváděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomprazak Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 "škubání"... "motůůůrek je v prdeli" Hele vy jste dobrý týpci, s Váma bude ještě prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.