milstas Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 a je s nim spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Tak první vlaštovka poletí do Německa ..... Snad mě tam neudělají ostudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 No a umi ty vzpery vzpirat nemecky? Naucil si je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Ne, jen anglicky . Němčinu jsem měl naposledy v 7. a 8. třídě a to je fakt dlouuuuuuuuho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Tak vzpěry už dorazily do Německa, 8 dnů jim to trvalo, jsou namontavány a téma o nich se objevilo i na německém škodováckém fóru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 zítra se nejspíš na to vrhnu i já.. pomuže mi kamarád, tak snad to půjde v klidu může mi jen někdo poradit, jakou a kde sehnat tu barvu, kterou by se to mělo natřít? a je to fakt potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 co natřít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) Plochu pod tím šroubem blatníku. Použij na to základovku, nejlíp asi s podílem zinku nebo co je určená pro auta. Třeba toto: http://www.motipdupli.cz/dep/172-zakladova-barva/ Samozřejmě nej bude šedá nebo bílá, ta červenohnědá se k autu moc nehodí. Editováno: 5. Červen 2014, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Já koupil základovku ve spreji Škoda v baumaxu. Ono jak jsem na to detailněji koukal, pod tím uchycením blatníku je ještě nějaká podložka (myšleno pod plechem blatníku - je to vydět až vyšroubuješ šroub, podložka se závitem právě pro ten šroub asi) a ta zdaleka není nějak chráněna ač kolem jí teče po blatníku voda. Tudiž je to spíš takovej sicher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Sicher ist sicher, ja ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 tak už jsou na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 No vidíš a bolelo to? Ukaž foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Moc děkuji mikliskovi za dodání plynových vzpěr kapoty. Na Karkulce jsou již namontovány a fungují bezvadně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 to je dobrý, ale není jich na tu lehkou haubnu zbytečně nějak moc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Oni mají dost malou sílu zdvihu, narozdíl od vzpěr vzadu. Jednostrannou jsem ani nezkoušel navrhnout, závěsy kapoty jsou z tvarohu, stejně tak vlastní kapota. Na krut tedy nic moc. Tohle je taková jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 jo jo, tak to je jasný. Je ale smutný, že tohle musí vymýšlet český zlepšovatel. Proč už to tam nemohlo být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 (editace) možná proto, že je to zbytečný a běžný uživatel by to ani neocenil + zvedlo by to už tak zajímavou cenu auta? Těch proti je dost. A kdyby mi jako konstruktérovi dali úkol práci na přední části + kapotě, tak bych tam plynové vzpěry rozhodně neprosazoval, nikdo v automobilce by mě za to nepochválil. Editováno: 19. Červen 2014, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Náklady, náklady, náklady, náklady........ Veškerá konkurence to taky nemá, tak proč by to měl mít zrovna low cost Rapid, že? Ale jak píše Petrrr, taky nechapu, proč aspoň OIIIRS je nemá. Mohli tam dát pěknou tuningovou stříbrnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Jazzlebo: twl jezdis s tim vubec? to vypada jak ve fabrice. Jo Miklis je machr. u O3 nemaji ani spodni filc kapoty. Rapid ho alespon ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Mimo těch vzpěr prošla ten den Karkulka i celkovou ruční očistou. Jinak jezdí pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Náklady, náklady, náklady, náklady........ Veškerá konkurence to taky nemá, tak proč by to měl mít zrovna low cost Rapid, že? Ale jak píše Petrrr, taky nechapu, proč aspoň OIIIRS je nemá. Mohli tam dát pěknou tuningovou stříbrnou. ale hlavně, proč taková věc nejde třeba objednat za příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Protoze by za to chteli minimalne 2500kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 a to opravdu minimálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.