Akvils Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Vím, že mě asi ukamenujete za toto téma, ale chci si dát sluneční fólie a řeším jakou propustnost a jak budou vypadat na autě. Zkoušel jsem hledat tady na fóru, ale asi hledam blbě, protože jsem nic moc nenašel. Zajímaj mě hlavně fotky aut s fóliema, FI combi v šedivý metalíze by byla přesně to co hledam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Vaše hledání termínu folie vráceno 83 výsledky http://forum.skodahome.cz/topic/12253-folie-na-okna/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 neni tady nekde tema o foliich na karoserii? vcera sem se byl ptat na lakovani a ceny jsou desne. a to mel sakra levny lakovani za dil. bezna cena je kolem 2500 on mel 1800,ale rekl si za pulku auta 16 tis a to jeste,ze by mi daval slevu jakoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 A myslíš, že folie na auto tě vide na 5000 tisíc? Navíc pokud máš poškrábanej lak, tak výsledek nebude 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 ale hovno si myslim cena za fabii je 11-15 tis pokud je chrom a carbon tak kapanek vic. skrabance bych opravdu neresil treba na karbonu by videt nic nebylo pokud to neni dobite. ja chci prekryt nestejnorodost barev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Zdravím, uvažuji o tom, že si dám na okno pátých dveří folii a na zadní dveře, nechci nic tmavého ale přesně toto, fólie má ATEST 8SD 2689. Ale o co mi jde, zda si jí mohu na auto dát sám, protože abych cpal někomu prachy za takovou prkotinu to fakt ne. Zde je odkaz na výrobek. http://www.bmshop.eu/folie-protislunecni-75x300cm-medium-black-25-2/#dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 proč bys nemohl?? Je jen otázka, jestli si nepřiplatit a nenechat to udělat vod profíků-sklo ven. Aspoň ve dveřích, abys tam pak neměl bílej proužek nebo se ti to neloupalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Na zadni okno a zadni dvere muzes,tam muzou byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 to já bych si stím pohrál, no spíš mi jde o to, jak budu prokazovat to, že folie má atest, psal jsem prodejci jestli je k tomu něco čím to prokážu, tak uvidím no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Na zadni okno a zadni dvere muzes,tam muzou byt Dneska jsem volal na STK a říkal mi, že tam musí ten atest najít...jak folie nebude mít atest tak strhat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 No tak co tak na to koukám, tak je to jasný, bez profi montáže, zapsání do TP atd, to nepůjde....mrkněte zde http://olin.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=12:bruxsafol-autofolie&catid=5:zabezpeceni-vozu-&Itemid=87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Proč by ti folie na zadní skla měli psát do TP??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 (editace) I kdyby ne, tak stejnak si to tam člověk sám dát nemůže, protože mi bylo odpovězeno prodejcem, že atest je pouze na krabičce výrobku, což je hezký ale úplně o ničem.... Editováno: 6. Březen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Jestli máš atest na krabičce,je ten nejmenší problém udělat si podle něj štítky,nebo to zadat do nějaké reklamky. Štítky se vkládají při lepení mezi sklo a folii a tím je legislativní povinnost splněna. Do TP se samozřejmě úprava zasklení folií nezapisuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 No v clanku jsem cetl, ze musim mit typovy list, ten samozrejme mit nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Zadní boční skla a zadní sklo můžeš mít zatmavené na maximum a nepotřebuješ na to ATEST. Na předních bočních sklech musí zůstat maximální propustnost světla 75% a to je již udělané z výroby zeleným tónováním skla. Tím pádem na přední boční skla nesmí být nalepena žádná zatmavovací fólie. Výjimka je na čirou bezpečnostní fólii a tam musí bát nalepen ATEST a musí bát vyplněna ATESTAČNÍ KARTA. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.