Přejít na obsah

Výměna H7


Deny1988

Doporučené příspěvky

Zdravím, tak nevím, jestli jsem úplně natvrdlý, ale nevím si rady s výměnou žárovek na Rapidu 2014 liftback 1.6 Tdi 77Kw

Na levé straně, kde je baterka to jakš-takš jde, ale hlava mi nebere, jak mám vyměnit žárovku na pravé straně. H7 krytka je utopená pod nosníkem a schovaná až v dílu blatníku. Z boku je palivový filtr. Nedá se tam nikudy dostat. Zkusil jsem povolit šroub, který drží parabolu, světlo se viklá, ale vyndat z auta parabola nejde... Hrozně mě mate, že tady na foru někdo psal, že výměna na vpravo v pohodě, asi 3 minuty, a vlevo od baterky "hrůza", 5 minut....  :kol-19:

Předem moc děkuju, za nějaký tip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by byla asi taky varianta. Rychlým pohledem, drží na třech festovních šroubech. Dva jsou v pohodě, třetí nechutně utopený dole a mimo osu prodloužení ráčny. 

Každopádně tenhle způsob je tak na 20 minut jedno světlo a ne to co tu  psal Petrrr : http://forum.skodahome.cz/topic/123630-moje-denim-st%C5%99ela/page-18

Začínám mít pocit, že co Rapid, to originál... viz moje téma v sekci "podvozek", kde mám na nejsilnější naftě asi jako jediný v Čr namontovány vzadu bubny jak na nějaké soc verzi....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

v podbehu je plastova krytka, je nutne ji slopnout (jde to velice debilne) a pote prostrcit ruku k zarovce (musi byt vytocena kola).

Ale pokud muzes a nechces se s tim patlat, dej to do servisu, ja uz to priste sam take menit nehodlam, ta praca s tim je priserna..

Ho, vormen byl rychlejsi.. :)

Editováno: , autor: M_ike
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...