Publikováno Duben 12, 201411 r Zdravím chcem spýtať či je niečo zlé keď motor tak pravidelne duní (neviem ako to opísať) pustite si video a prvých 19sekund to je asi najviac počúť, robí to niekomu tiež takto z podobným počtom km mám to riešiť alebo si toho nemám všímať, diagnostika nemá žiadne chyby motor ide ako má. https://www.youtube.com/watch?v=LL6SDqQb1-M&feature=youtu.be
Duben 12, 201411 r s toho prd poznať ale ten zvuk podľa mňa bude prevodovka , vyšliapni spojku či to neprestane
Duben 12, 201411 r Autor ok zajtra to skúsim inak prevodovka bola opravovana bolo tam ložisko menené ale ide bez problémov.
Duben 13, 201411 r Autor mám doma ešte jednu fábiu 1,4ku a tá ma čistý zvuk bez toho nepravidelného dunenia podľa toho to porovnávam.
Duben 13, 201411 r Zvuk co myslíš slyšim, ale bohužel neporadim a mě to nedělá.. Tak nahrej svůj ať to porovnáme.
Duben 13, 201411 r Autor ono je to najviac počúť keď si dáte nahlas do tej spomínanej 19sekundy keď je to natáčané vo vnútry
Duben 13, 201411 r https://www.youtube.com/watch?v=gMbcRbYMvF4 Tohle je můj zvuk, bohužel jen u studenýho motoru...u marfana je to slyšet dost v pozadí, ale i když stojí u motoru, nejen zevnitř..u sebe nic takového neslyšim..kdybych u něj neslyšel odchylku, tak si tu netroufnu nic psát..zvuk u mě bohužel neni tak dobře nahraný jak u něj, ale třeba pro porovnání stačí
Duben 13, 201411 r Autor čo sa týka studeného motora tak u mna je počúť pravdepodobne najviac zvuk hydraulických zdvýhatok, ktoré sa po zahriatí motora úplne vytratí
Duben 13, 201411 r Uživatel toto video odstranil.Omlouváme se. To neslo to video nechat trochu dele ???
Duben 13, 201411 r Autor skús to nahrať keď budeš mať zohriaty motor ale podľa mňa nebudeš mať taký zvuk ako ja keďže ty máš nejakých 30tkm a ja 190tkm :-)
Duben 14, 201411 r Jj nahraju to na zahřátym..tamto byla rychlovka před odchodem z domu..nebo mezitim nahraje někdo svůj s větším nájezdem
Duben 17, 201411 r Zde je odkaz na video fabie pro olympiadu v Sochi s motorem 1,4, ve ctvrte minute je na chvili zvuk motoru z otevrene kapoty, takze i novy motor ma polodieslovy zvuk a na tu prezentaci skodovka urcite poslala bezchybny kus
Duben 18, 201411 r Šmankote to je snad nemoc . Proč to pořád řešíš , jestli ještě škodovku nemáš tak jí nekupuj a je to .Pořád do toho šťouráš jak do hovna. Fabku s motorem 1.4 sem koupil loni v říjnu a ani mě nenapadlo poslouchat jak motor řechtá. Jezdím a nehledám na tom za každou cenu nějaké mouchy. Automobilů je jak sraček tak si kup něco jiného a máš po problému .Tohle už je vážně chorobné .
Duben 18, 201411 r Každý motor má svůj typický zvuk... Toto Pandora ovšem evidentně nechápe, nebo nechce chápat.
Duben 18, 201411 r Autor Vidím že sa tu rieši skôr zvuk nového motora, ale ja som chcel vedieť čo môže spôsobovať v mojom prípade to pravidelné dunenie ktoré ani pri tej novej fabii neni počúť
Duben 18, 201411 r Neslyším zásadní rozdíl mezi tím tvým zvukem a zvukem nového motoru. A to ten tvůj už má slušný nájezd. A jak píše Pawouk, každý motor má svůj typický zvuk. Prostě ta 1,4 je hodně dieselová. Člověk si ale zvykne na všechno, když mu už nic třeba jiného nezbývá. Když občas v práci jezdím novou Hondou CRV 2,2 nafta, tak ta kultivovanost je nádherná oproti té 1,4.
Březen 7, 201510 r Dnes večer po příjezdu domů se mi zdá zvuk mé FII takový polodiesový, posílám odkaz už byla tma, proto jen zvuk. Pro porovnání dávám ještě odkaz co jsem natočil v lednu, když jsem nastartoval úplně studený motor. Je ten zvuk motoru na tom videu bez obrazu OK? Upraveno Březen 7, 201510 r od Pandora
Březen 8, 201510 r s videa moc nepoznať ale zdá sa to byť normáne , ak to niekomu znie ako diesel tak nie je o čom , ja v Octavii do cca 130 o motore ani neviem ... a po výmene oleja za 0W40 je aj prvý štart podstatne tichší a hydroštely necvaknú a celkovo počuť rýchlejšie premazanie motora
Březen 8, 201510 r Mam najeto 2 000 km, jeste chvili pockam a vyzkousim nano olej 5W-40 od Millersoil. Uvidim, jak se pak zmeni zvuk motoru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.