mx6 Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Dělal to normálně autorizák. Těsnění mám nachystané a zítra je tam půjdu pozdravit. Nevím co to dělalo za učně, to snad není možné. Škoda že jsem to nevyfotil rozdělané, aby to fakt viděli.. Jinak dnes jsem najel cca 120km a pohodička. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 A kde si to byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Tak jak to dopadlo v servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 tak tohle svět neviděl, mohli by ti vrátit prachy za práci, měl si to nafotit... Jinak co sem četl pár stran zpět o té pumpě. Udělalo mi to jednou v květnu 2014 večer - piskani na volnobeh - od te doby nic. Neresim. Co se tyka pazvuku neresim nic, jezdim s radiem a kaslu na zvuky z motoru a jeste resit jestli to cvakne v nejakych otackach, stejne mam auto uz vic nez dva roky Proste budu jezdit co to da a jednou rocne (15tis km) LL olej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Tak tak, jedině tímto způsobem člověk dospěje nirvány, pomalu na to také přicházím, hlavně po záruce. Sice se starat, ale nepřehánět to a brát to jako spotřební věc co tě doveze s místa A na místo B. Už jsem se smířil s tím, že jsem si nekoupil Bentley ale Rapid ( dnes skoro za Bentley cenu ) a furt někde zkoumat a pátrat při nějacích zvucích co kde a jak už mě přestalo bavit. Dokoupil jsem zadní repro a mám klid - hlavně na duši. Budu řešit už jen to co má vliv na funkci, bezpečnost a kraviny uř řešit nehodlám. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 mně to teď zase začalo trochu pískat. hladina chl. kapaliny u zahřátýho motoru lehce pod min. tak jsem to nechal 15 minut chladnout a opatrně pootevřel víčko. hladina nastoupala mezi rysky, pískání přestalo. dnes to ale píská mnohem víc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Že by vodní pumpa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 vyloženě vodní pumpa to nebude, ale samozřejmě se to týká chladícího okruhu. lidem, co pumpu měnili se ten zvuk vrací znovu. je tam někde schovaná prostě píšťalka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 tam vzadu pod kabely je schovaná kuna a píská si, jak se má u tebe v motoru fajn. Přeci jen večer už je chladno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Tak vodní pumpa bez okolků vyměněna (Rapid 2014, 55 000 km). Jsem zvědav, jestli si zase začne pískat do rytmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Tak já jsem tu svou pumpu byl večera ukázat v servisu, protože jsem jel kolem a zrovna pískala. A odpoveď byla, že to nic není a že to nemusí být pumpa. Pokles kapaliny a cca 1cm taky nic není. Tak jsem se zmínil o tpi na tu pumpu a to jsem píchl do vosího hnízda, prej kde jsem k tomu přišel a ať mně to vymění ten, kdo to rozšiřuje a tak. Celkem jsem chtěl vyřešit pískání pumpy, klepání silentbloku a vodu ve dveřích. Výsledek je ten, že jsem nevyřešil nic, protože všechno je ok a pumpa se prej vymění až klekne. Záruku mám ještě rok, takže změna servisu. Akorát musím ještě počkat až koupíme druhý auto a koncern to rozhodně nebude a pak jim to budu moct nechat v servisu klidně několik dnů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Ked už sa tu riešia zvuky tak mne to začalo (5dní pred koncom záruky) ked sedím vnútri a je ticho je od motora počut zvuk ako keby bol vybehaný remeň také jemné klopkanie ťukanie ked pridám plyn tak to zmizne a keď zapnem klímu tak sa to zmierni čo by to mohlo byť? Palivové hadičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Když jsem měl tsi, tak mě o sebe klepala trubička od klimatizace. Bylo to slyšet zevnitř. Vždy když jsem jí zapnul, tak to ztichlo. V servisu to při výměně oleje nějak mechanik vyhnul a byl klid ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) Chalani dnes to začalo robiť takýto zvuk najviac je to počut v interiéri a zvonka vpredu ako je chladič na ukážke je to počuť od 5 sekundy v cca 12sekunde je to silnejšie lebo som priložil mobil bližšie k chladiču inak celé tie zvuky su na ukažke počut o dosť viac v skutočnosti je to tichšie Vďaka za rady http://ulozto.sk/x68DSCBQ/20160224-003-m4a Editováno: 24. Únor 2016, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 tak se mi začíná ozývat takový pazvuk. Všiml jsem si toho teď 4x. Takový jakoby pískání, nebo spíš jak když se něco přidírá. Dělalo to pouze když jedu z prudšího kopce a brzdím motorem. Zdroj zvuku zatím nelze identifikovat, prostě z prostoru motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCI.TOM1 Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 Ahoj. Neřešil někdo z vás už příčinu takovýchto zvuků? Objevili se téměř přesně při 60ti tkm. Jsou přímo úměrný otáčkám a nejvíc jsou slyšet kolem turba. Teplota motoru, jízda - stání ani zapnutá/vypnutá klimatizace na to vliv nemá. Prostě to vydává pořád. Jestli se jen někde něco neklepe jsem kam jsem došáhl zkoušel, ale na nic jsem nepřišel. Díky za rady. v.MP4 z.avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Já tam nic zvláštního neslyším. Jinak dnes jsem po týdnu nastartoval a to byl mazec, rv. 2013, najeto 62 tis. a poprvé jsem slyšel ten řetěz a dost dlouho, fakt hnusnej zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 To já ho slyším pokaždé, když je auto odstaveno víc jak hodinu. Mám najeto cca 20000km a dělá to od 5000km. Co nadělám, nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 U mě velká pravděpodobnost rachotu, když zaparkuji na dvě hodky v kopci, předkem směrem do kopce. Pískání se objevuje nepravidelně a z vozu není slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Já parkuju pořád v kopci, čumákem nahoru a až do teď nic a to jsem přes Vánoce taky třeba týden nejel. Jezdím vždy trasy min. 30km, ale teď před poslední odstávkou jsem jel jen 2x1,5km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 je to tak, i u mě to většinou udělá po velmi krátké jízdě kdy se olej nestihne OHŘÁT NAPROVOZNÍ TEPLOTU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCI.TOM1 Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 (editace) Mě tam nic nepíská. Ozývá se mi tam přerušovaný klepání. Na volnoběh cca 1 sec klepe, pak 1 sec neklepe. Na teplotě nezáleží. Klepe ikdyž zastavim před barákem po 100km dlouhý cestě... Editováno: 20. Říjen 2016, autor: KOCI.TOM1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCI.TOM1 Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Tak jsem postoupil. Při sešlápnutí spojky to klepat přestane. Opravdu se s tím ještě nikdo nesetkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Jestli to prestane se seslapnuti spojky tak by to mohlo byt spojkovy lozisko ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VillyZall Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 58500km a dnes měněn napínák řetězu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.