Luke288 Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 (editace) Tak jsem to nakonec zvládnnul přehodit a rozchodit sám, jen jiná jednotka, nic víc Editováno: 11. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 A co nakódování té jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Sehnal jsem jednotku AM. byla nastavená na všechno, co by měla umět, takže jak jsem ji přehodil, hned to všechno ožilo. V servisu to šlo nastavit, v sekci elektronika volantu, kódování jednotky..prošly se popořadě jednotlivé body a zvolila se vždycky číselná možnost, podle výbavy..tedy i včetně 3/4 ramenného volantu. No nakonec uložit a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Tak to jo, o tom jsem právě mluvil, bez toho kódování to pak nedělá to, co má, proto jsem se ptal, jestli to bylo jen přehodit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ono to přehodit stačilo, jen to pak na VASu hlásilo chyby typu vadné čidlo Tiptronicu apod , protože ta jednotka má zřejmě z výroby nastaveny všechny funkce, co podporuje na ON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Aj ja som počil, že bude, ale zrejme ešte nie tak skoro.Čo sa týka montáže, tak pokiľa tam už je multif. volant aj s tlačidlami a elektronikou, tak treba doplniť kontaktnú špirálu a vymeniť RJ volantového modulu. Potom by to už len bolo treba nakódovať a malo by všetko fungovať. Lidičky...měnil jsem gumovej volant za volant RS na dvojkové octávii a nic se nemusi programovat!!! Mě to přijde,že si tady nekteři jedinci dělaji z ostatnich prdel a tahaji akorat prachy z Vaši peněženky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 (editace) Aj ja som počil, že bude, ale zrejme ešte nie tak skoro.Čo sa týka montáže, tak pokiľa tam už je multif. volant aj s tlačidlami a elektronikou, tak treba doplniť kontaktnú špirálu a vymeniť RJ volantového modulu. Potom by to už len bolo treba nakódovať a malo by všetko fungovať. Lidičky...měnil jsem gumovej volant za volant RS na dvojkové octávii a nic se nemusi programovat!!! Mě to přijde,že si tady nekteři jedinci dělaji z ostatnich prdel a tahaji akorat prachy z Vaši peněženky. Takže jsi to mechanicky pospojoval /kabel/ a samo se to chytlo bez vasu? Editováno: 9. Duben 2007, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Romario - a čo by si ako chcel programovať, pokiaľ si nedával multifunkčný volant miesto bežného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Měnil jsem ho otcovi za tříramenej a žádnej problém nenastal, má ESP a nic se nastavovat nemuselo!!! Jo když si někdo zapne zapalování při odpojeným volantu tak má problém! Jinak v poho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 To Romariooooooooo. Když sundáváš volant a místo něj jen dáváš jiný (samozřejmě taky gumový ), tak opravdu nic nastavovat nemusíš..to si tam můžeš dát klidně řidítka a pořád je to good. Ale čti pořádně, než začneš nadávat ostatním. v případě,že měníř ŘJ sloupku řízení, což v případě výměny klasického gumového volantu za multifukkční gumový většinou musíš,tak se bez VASu neobejdeš.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 (editace) Některé příspěvky je docela zábavné číst. Editováno: 19. Duben 2007, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 To Romariooooooooo. Když sundáváš volant a místo něj jen dáváš jiný (samozřejmě taky gumový ), tak opravdu nic nastavovat nemusíš..to si tam můžeš dát klidně řidítka a pořád je to good. Ale čti pořádně, než začneš nadávat ostatním. v případě,že měníř ŘJ sloupku řízení, což v případě výměny klasického gumového volantu za multifukkční gumový většinou musíš,tak se bez VASu neobejdeš.. ty vole looool, megalol, to je masakr tohle, ted jsem se fakt řezal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 to teda jo,já už tady taky uchcávám smíchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Co jsem provedl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ty nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ty nic V první chvíli jsem se pěkně lekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 si vůl? co bys proved, mě rozsekal ten tvuj odstavec, to bylo dokonalý, prostě inteligentně mega vtipná stěrka romadůra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 To já se ptal jen pro jistotu Navíc R. si o to tak nějak říkal, takže já nic, já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 To já se ptal jen pro jistotu Navíc R. si o to tak nějak říkal, takže já nic, já No dobrý Jiříku.. jen čekám až potkám na ulici "někoho" s řídítkama místo volantu.. budu si jistý, že je to člen Octavia Clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Ešte sa neteš, ešte treba vyriešiť osadenie airgabu do tých riadidiel, aby to nehlásilo chybu. Správne riadidlá totiž musia mať aj zvonček a o ten by sa mohol pri nafúknutí poškodiť airbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 v klidu, to vyřeší nějakým odporem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 v klidu, to vyřeší nějakým odporem Myslíš odpor ke gumovým volantům? Ten zvoneček bych dal na řadící páku, stejně všichni jezdí s jednou rukou na ní..tak můžou řadit a zároveň zvonit No a jak přidělat airbag k řidítkům? Co třeba gumičkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 gumovou gumičkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 gumovou gumičkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.