mirdas Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 (editace) Zravím všechny, nedávno jsem koupil Superba a všiml jsem si,že nemám v nabídce v maxidotu možnost deaktivovat natáčecí světla, v předchozí OII FL a Yetim jsem to měl. Jde to nějak dokódovat ? Samo že mám bixeny a natáčecí světla,normálně fungují Můžu sem hodit kódování, co jsem tak zběžně koukal,tak vypadá vše nakódováno tak nevím kde je chyba. (VAG mám) Díky za odpovědi. Editováno: 10. Červen 2014, autor: mirdas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Dobrý den chci se zeptat, proč to chcete deaktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 10. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Nejde mi ani tolik o deaktivaci samotnou jako o to zda je vše správně nakódováno a jelikož jsem puntičkář tak chci mít vše jak má být U všech dřívějších škodovek jsem to v nabídce měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Nic takoveho v maxidotu nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Taky ne, ani u jiných SII jsem to neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Já myslel, že natáčení funguje jen v poloze AUTO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 11. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 (editace) V návodu k obsluze je to na str. 27 popsané : má se zobrazovat v základní nabídce pod MFD,Navigace,Telefon... pod Nastavením je také položka asistent,ale to je na PDC. Položka Assistant (Asistent) je zobrazena pouze tehdy, je-li vozidlo vybaveno dynamickými natáčecími světlomety* a tuto položku tam právě nemám Editováno: 11. Červen 2014, autor: mirdas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Aha. Tak položku asistent mám. Pod ní je nastavení PDC. Mám rádio Bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 11. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 To jo,ale pokud máš natáčecí světla tak bys měl mít ještě další položku asistent pro ty světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 11. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Koukal jsem do návodu a je tam, že asistent světel se zapína spínačem světel na auto. Ani mi není jasné, co bys tam chtěl akt/deakt. Jestli nemyslíš funkce denní/LH/CH/Anglie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 (editace) V MAXI dotu jsem to nenašel - mám tam jen assistent rozpoznání únavy. AFS se dá vypnout natvrdo. Že dáš ovladač světel nadoraz doprava - natvrdo zapneš xenony a vypneš tím funkci AFS... Editováno: 11. Červen 2014, autor: dell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 11. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Takhle to má OII FL,Yeti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 No nevím proč bych to mel vypinat a u superbu sem to nikde neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 11. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Vypínat to nepotřebuju, ale když to tam má být tak mě zajímá proč to tam nemám. Chtěl jsem třeba vědět jestli se v tom někdo předtím nehrabal a není tam něco jinak nakódované. Je to první auto u kterého čtu návod celý,protože je tam moooc funkcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Tak to tam nemám. Ale chápu, že by někdo mohl chtít mít funkci AUTO bez natáčení světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 ty hele, já mam pocit, že v S2 jsou xenony by desing natáčecí a vypnutí nepodporují, proto to ani není v maxíku. Mně to natáčení vyhovuje, div, na co všechno němci všechno ve vývoji aut nepřijdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Jak bylo psáno výše. Vypíná se to otočením spínače doprava na tlumená světla. Což v případě snížené viditelnosti a nutnosti zapnout potkávačky se tata funkce vypne. To trochu nedomysleli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 proč nedomysleli, mě to přijde ok....ale co kus, to názor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.