Johny. Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Zdravim Vás, chci poradit jestli někdo nemáte zkušenosti s výměnou žárovek denního svícení na Fabii 2 FL za LEDkový, na škodovkách po FL nejdou zatím žádné co jsem zkusil ať jsou Canbus nebo nejsou, buď při startu jen probliknou nebo nesvítí vůbec a už se mi stalo, že mi i přepálili pojistku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 http://www.rafservis.cz/zbozi/show/46/led_zarovka_patice_ba15s_12v-24v_cree_xb_led_30w_canbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 mám tyto a bez problémů už třetím rokem http://www.rafservis.cz/zbozi/show/241/led_zarovka_12v-24v_patice_ba15s_high_power_led_6w_bila http://voltys.rajce.idnes.cz/led/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 chtěl jsem k tomu negativně vyjádřit ale voltysovi reálné fotky jsou co se týče final odrazu celkem ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 17. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Díky, podobné jsem si objednal, snad půjdou bez problémů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 mno tyhle svítí stejně jako ty žluté ve dne za slunečného počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Ktoré teda použiť? Tie 30W alebo stačia 6W? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 kurňa v tom rafservisu majou výprodej a už majou jenom jednu ..takže to padá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 (editace) Dobrý deň, nakoľko je v dnešnej dobe na výber obrovské množstvo rôznych LED do denného svietenia, či už z Číny alebo našich obchodov, tak píšem tento post aby som sa dostal ku "recenziám" konkrétnych LED kt. ste mali možnosť vyskúšať v dennom svietení. Nerád by som totiž kupoval tie LEDky štýlom pokus/omyl, alebo by som chcel riešiť že sa mi roztopili v dennom svietení atď.. Editováno: 31. Říjen 2014, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Nač zakládat další téma, když už tady minimálně jedno podobné je? Kdo se v tom pak má vyznat a něco najít? Takže jsem to spojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Okej, ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.