Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jasne, to mi nedoslo a nehledal jsem, co je to za tablet. Bral jsem to obecne... Stejne to ma ale hacek. Musis mit jednu SIM v telefonu a jednu SIM v tabletu. Bud bude mit kazde zarizeni jine telefonni cislo (a to je velmi neprakticke) nebo budou mit stejne telefonni cislo a tim padem musis mit zaple jen jedno zarizeni (lepe receno mit k siti pripojene jen jedno zarizeni). Takze zase celkem neprakticka vec. Pokud se pletu, tak tim lepe. Ale asi je to tak... :kol-32:

Vloženo

Jo to máš pravdu.Ale já ho nemám na telefonování.Prostě mi to přišlo jako dobrý napad mít v autě tablet.Tak jsem si ho udělal.Má to samozřejmě své mouchy a nedostatky ale ani nejlepší zástavba od škodovky není uplně dokonalá a nevyhovuje každému.

Vloženo (editace)

Jestli to vyznelo tak, ze se mi nezda myslenka tabletu v aute, tak takto jsem to nemyslel. Myslim, ze tablet v aute prinasi spoustu vyhod. At uz je to cenova dostupnost, vykon nebo moznosti pouziti (navigace, prohlizeni webu, maily, YouTube, filmy a hudba libovolneho formatu a urcite spousta dalsich veci). Jen to volani z meho pohledu pokulhava. Navic v pripade MF volantu nebo parkovacich senzoru je jeste problem s propojenim s autem. Jinak je to ale parada a za malo penez hodne muziky (a nejen muziky). :kol-47:

Editováno: , autor: LucasCZE
Vloženo

Je to přesně jak píšeš má to spoustu nedostatků možná víc než kladů ale zase si myslím že když se do toho zapojí víc lidí a hlavně machři tady z fora tak by se ta myšlenka dala posunout dopředu a třeba jednou.....?Když si vezmeš co v současné době Škoda nabízí a za jaké peníze tak je to možná téma k zamyšlení.

Vloženo (editace)

Nekdo by to urcite zvladl dotahnout do konce, otazka je, jestli nekdo z tohoto fora. Prece jen je to forum zamerene na auta, ne na elektroniku a IT. Nejaky nastrel napojeni tabletu na CAN jsem daval uz na prvni strance tohoto vlakna. Mozna uz dokonce nejake hotove/vymyslene reseni existuje. Chtelo by to poradne projit zahranicni fora... :kol-32:

Editováno: , autor: LucasCZE
Vloženo (editace)

To Hp530: nemáš odkaz na koupení toho rámečku co máš ty?

Jinak na některých videích jsem viděl že mají propojený funkční MF volant s tabletem, dokonce i dořešené HF a automatické zapnutí a vypnutí při otočení klíčku. Ještě jsem viděl použití couvací kamery a dashboard kameru ...

Chci to taky, bohužel jsem na tohle hrozně levej :(

Editováno: , autor: japezz

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...