selatko01 Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Zdravim, nema nekdo zkusenosti s propojenim tohoto telefonu s multimedia centrem Swing ve Skode Octavia III 2018 skrze smart link. Co funguje Auto Android nebo mirror link? Jde mi pokud mozno o pouziti navigace waze. zjistuji moznosti jestli se mi vyplati nechat si sprovoznit smart link. diky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Ktorého telefónu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
selatko01 Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 ajaj, sorry.... Xiaomi Redmi note 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Xiaomi umi jenom AA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Waze stejně jinak, než přes AA nerozchodíš...teda pokud nemáš Samsung a neznáš fígl, jak plně zrcadlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 @Zdenek PastorekAlebo HTC a tiež figl. Pozri môj príspevok vyššie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Inak ku AA - s niektorými mobilmi je možné hodne zlepšiť kvalitu obrazu Waze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
selatko01 Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Díky za odpovědi. Takže pokud tomu dobře rozumím, tak si nechám zprovoznit smart link a ten mi umožní připojit tlf. s AA a na rádiu budu mít waze z telefonu (AA) a ovládat to budu přes radio. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 (editace) ano. do mobilu si budes musiet rucne nainstalovat AA (nakolko u nas nie je oficialne dostupne v Play Store) nasledne po pripojeni kablom k infotainmentu s podporou Smartlink budes moct spustat Waze, Googlemaps a par dalsich apiek Upozornenie: pokial je AA pripojenie aktivne prides o moznost mat k BT auta pripojene 2 mobily sucasne... (akykolvek dalsi mobil okrem toho pripojeneho cez AA) Pripomienka: Waze AA verzia je funkcne hodne osekana oproti klasickej Android verzii (nedaju sa nahlasovat ceny benzinu, zdielat trasa a cojaviemcoeste) Rada: vyskusaj si na svojom Xiaomi mobile vyinstalovat AA a skus ci ti to prepojenie funguje v nejakom aute, co Smartlink ma. (mne napr. z nejakym shitnym Huawei lowcost mobilom AA pripojenie vobec nefungovalo). Editováno: 23. Červenec 2018, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
selatko01 Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Ok, díky za radu a určitě nejdříve vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
selatko01 Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Zdravim, tak mam jeste jeden mozna hloupy dotaz. Pokud spustim AA pres smart link, mohu ve stejne dobe poslouchat normalni radio? Tim myslim mit ve stejnou dobu pustene radio a pres AA treba Waze. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Ano, rádio případně média (muzika s SD karty, atd...) funguje normálně. Pokud používáš u navigace i hlas, vše funguje jak má, mluví to přes radio, jen se trochu ztiší, aby bylo rozumět navigaci. Jen jedno upozornění, propojení kabelem u mě (Samsung J5) funguje bez chyb, ale laboroval jsem s kabely. 2 vůbec nešly, jen nabíjeli (data uměly, protože muziku mi rádio našlo, ale AA pořád psala, že se nemůže spojit...). Jeden fungoval, ale když byl telefon plně nabitý, tak to pořád odpojovalo a připojovalo telefon dokola, koupil jsem nějaké nové a vše funguje na 100%. Toto odzkoušeno ve Fabii (2016) a nyní i v nové Octavii na Boleru (1 týden stará). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
selatko01 Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 (editace) super, diky za rychlou reakci. Jan mam O III FL koupenou pred tydnem a prodavajici mi rekl, ze za 200 euro mi tam daji smart link, tak nejdrive zjistuji informace. Toto jsem potreboval vedet, tak ted uz mi nic nebrani si to nechat aktivovat. dik Editováno: 23. Červenec 2018, autor: selatko01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 (editace) Vždycky se to vyplatí si nechat SmartLink aktivovat...o to líp, když už při konfiguraci při objednání...je to ještě potom levnější. Náš "mladej" si koupil Rapida s tím, že si to MOŽNÁ dokoupí...jsem mu říkal, že si to měl koupit hned. Už týden po koupi to pochopil. Editováno: 23. Červenec 2018, autor: Zdenek Pastorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Ahoj, mám objednanou O Trumf s radiem SWING 6,5 a funkci smartlink+ , znamená to , že to podporuje i mirrorlink ? nebo jen mohu připojit přes Androidauto ? Jaké telefony Huawei jsou 100% funkční pro mirrorlink ? nebo doporučte telefon co to umí . Děkuji všem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Záleží, jaký máš rozpočet na ten telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorb Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Rumik... ahoj , SMARTLINK+ je rozhranie, ktore v sebe zahrna Mirrorlink + Android Auto+Apple Car. takze fungovat bude vsetko, podla toho aky telefon pripojis, a co telefon vie. Ak mas Android telefon, tak android auto pojede, akurat si stahni apku z apk mirror. Mirrorlink ide len na niektorych telefonoch - tu najdes zoznam. ale huawei je tam len P10. mirrorlink aj tak nema vela veci - skoro za vsetko s aplati. tiez pouzivam len AA, je to postacujuce - ja teda vyuzivam na 99% len navigaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 V 10. 8. 2018 na 9:26, Zdenek Pastorek napsal: Záleží, jaký máš rozpočet na ten telefon. Rozšířit cena není až tak limitní , spíš kvalita a spolehlivost na prvním místě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 V 10. 8. 2018 na 9:28, viktorb napsal: Rumik... ahoj , SMARTLINK+ je rozhranie, ktore v sebe zahrna Mirrorlink + Android Auto+Apple Car. takze fungovat bude vsetko, podla toho aky telefon pripojis, a co telefon vie. Ak mas Android telefon, tak android auto pojede, akurat si stahni apku z apk mirror. Mirrorlink ide len na niektorych telefonoch - tu najdes zoznam. ale huawei je tam len P10. mirrorlink aj tak nema vela veci - skoro za vsetko s aplati. tiez pouzivam len AA, je to postacujuce - ja teda vyuzivam na 99% len navigaciu. Rozšířit Díky za informaci to jsem potřeboval vědět . android auto už mám nainstalované v telefonu , tak snad to pojede :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 (editace) Pokud Ti jde o kvalitu, tak pro Android doporučuju Samsung...mám S7 Edge a S8 a parádička. Dokonce umí i věci, které těžko rozchodit s jinýma značkama, pokud vůbec (jako např. zrcadlení telefonu a ovládání přes display infotainmentu)... Editováno: 10. Srpen 2018, autor: Zdenek Pastorek edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 V 10. 8. 2018 na 9:28, viktorb napsal: Rumik... ahoj , SMARTLINK+ je rozhranie, ktore v sebe zahrna Mirrorlink + Android Auto+Apple Car. takze fungovat bude vsetko, podla toho aky telefon pripojis, a co telefon vie. Ak mas Android telefon, tak android auto pojede, akurat si stahni apku z apk mirror. Mirrorlink ide len na niektorych telefonoch - tu najdes zoznam. ale huawei je tam len P10. mirrorlink aj tak nema vela veci - skoro za vsetko s aplati. tiez pouzivam len AA, je to postacujuce - ja teda vyuzivam na 99% len navigaciu. Rozšířit JEN PRO UPŘESNĚNÍ, stránky MirrorLink.com někdo aktualizuje v průměru tak jednou za půl roku. Takže k Huawei je možno přidat Huawei P10, P10 Plus, Mate 10 Pro, P20 a P20 Pro. Již od května 2018.....( nefunguje ale na verzích Lite, pozor na to!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 V 14. 7. 2018 na 11:14, PistaTT napsal: Po dokódovaní Video in motion mám v S3 columbus plný mirrorlink s HTC M9, ktorý mám hodený v lakťovke a slúži iba pre Waze Teší ma to z viacerých dôvodov: 1. Plnohodnotný Waze (AA verzia je hodne osekaná) 2. BT pripojenie druhého mobilu 3. Prístup ku všetkým nainštalovaným apkám Problémy: 1. Pri navigačnej hláške sa úplne zruší muzika z infotainmentu a potom už nenabehne naspäť. Vyriešené nateraz muzikou cez Spotify 2. Mobil musí mať unlocknutý screen, potom sa viac zohrieva a nedobíja sa. 3. Po vypnutí infotainmentu mobil naďalej beží a nevypne sa. To asi poriešime nejakým taskerom (odpojenie BT ukončí apky a lockne screen, uvidíme čo to spraví) s nova launcherom este lepsie: Rozšířit Ahoj. Já zvuk u Wazu řeším tak, že mi nehraje přes repro v automobilu, ale v nastavení Wazu ho mám přesměrovaný na reproduktor telefonu. Tím pádem mi nedochází k přerušení zvuku z radia, či jiných zdrojů a hlášku z Wazu slyším. U Tebe to tak nefunguje ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Áno, takto to funguje. Mobil je v lakťovej opierke, takže je zvuk trochu deformovaný. Už čoskoro však toto testovanie ukončím. Teda ak bude CarPlay dobre použiteľné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 (editace) No v novém Car Play jsou sice slíbené Waze i Google map, ale pokud vím, tak v beta verzi iOS 12 stále nejsou funkční. A Car play bude nadále ořezáno, jak je to současné (krom těch navigací). Myslím, že se rád vrátíš k HTC s full MirrorLinkem.. :-) jinka, já mám telefon v držáku před sebou, takže zvuk z něj je v pohodě.... Editováno: 10. Srpen 2018, autor: horamil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Zatiaľ nikto nevie ako to dopadne. Ako registrovaný beta tester Waze budem snáď mat možnosť vyskúšať to už v najbližších týždňoch. iOS 12 bety bežím od začiatku. Z dôveryhodného zdroja viem, že interne alpha testovanie už prebieha a čaká sa na iOS 12 betu, ktorá obsiahne potrebnú verziu CP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.