Květen 9, 20169 r Ďakujem clenovy Vajkooo za spustenie veci co boli zablokovane odporucam v okoli Ba :-) Vsetko funguje tak ako ma :-)
Květen 9, 20169 r Myslíte že půjde někdy dodělat ACC. Klasický tempomat mam. Ale k dsg by to chtělo adaptabilni
Květen 9, 20169 r to nie je otazka kodovania. veci ohladom dorobenia ACC mas tu http://forum.skodahome.cz/topic/135579-adaptivn%C3%AD-tempomat-dod%C4%9Bl%C3%A1vka/
Květen 19, 20169 r Ahojte, prešiel som celú tému a nenašiel som to tu tak sa spýtam. Neskúšal niekto, prípadne nemáte informáciu o tom či je to možné, dokódovať osvetlenie priestoru pre nohy ? Niečo ako to má OIII. Dorobím všade svetielka, napojím kde treba a bude možnosť zapínať vypínať to cez Bolero, prípadne MaxiDot
Květen 20, 20169 r včera mi Michal2009 nakodoval několik funkcí (corner, dotankování, ...) do mé Fabie. Mohu vřele doporučit, ví co dělá a ještě jsme u toho příjemně pokecali. Moc mu děkuju ....
Květen 20, 20169 r Ahoj, projel jsem to tady, ale bude jsem prehlednul nebo to tady neni. Mohl by prosim nekdo poradit postup ve VCDS na vypnuti start/stop? A jeste jedna otazka. Po vypnuti, je to vypnute uplne a nefunguje tlacitko ani tak, ze bych pripadne mohl zapnout? Predem moc dekuji
Květen 20, 20169 r Autor Přes vcds to neuděláš, ale umím to. Bohužel Tlačítko je neaktivní, kódovál sem audi s7 2015 a tam to není problém,protože je to platforma mlb
Květen 20, 20169 r A nakodovani uzamceni auta po rozjezdu? Prodejce tvrdil, ze to auto ma, ale nezamyka. btw. co se tyce toho vypnuti start/stop. To se teda dela jak/v cem? Jen pro info
Květen 20, 20169 r Ak máš rádio BOLERO tak si to v nastaveniach musíš zapnúť Car -> Setup -> Niečo ako dvere alebo zámok a tam to nájdeš Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Květen 20, 20169 r Aha, asi jsem debil. Jdu se hned mrknout, protoze tohle mi vadilo, ze to nedela :-D
Květen 20, 20169 r Ok, tak fakt je to v radiu :-D Kazdopadne jsem pri tom dokodoval protoceni rucicek, ledky v osvetleni spz a chtel jsem jeste corner funkci, ale to asi nejak nefunguje. Jak otestovat? Pri zapnutych svetlech staci dat blinkr a melo by svitit? Nebo musi nekdo sedet vevnitr a byt zavrene dvere? Predem dekuji za rady
Květen 20, 20169 r Hmmm divne. Udelal jsem tohle: Module 09, Security Code, enter 31347, then Adaptations and change channels: (5)-Leuchte12NL LB40-Light_Function_B_12 from not active to Abbiegelicht links (5)-Leuchte13NL RB3-Light_Function_B_13 from not active to Abbiegelicht rechts Ale kdyz jsem pak zapnul svetla, otocil volantem a sel ven se mrknout, co a jak, tak mlhovky nesvitily. Nema nekdo nejaky napad cim to?
Květen 20, 20169 r podmienky pre corner (z manualu)Je zapnuté smerové svetlo, resp. predné kolesá sú silno natočené do strany. Rýchlosť vozidla leží pod 40 km/h. Je zapnuté stretávacie svetlo. Nie sú zapnuté hmlové svetlomety. a samozrejme motor musi bezat
Květen 20, 20169 r Rychlost se dá upravit. A v Hradci jsem dělal včera úpravu kolegovi agexp viz. několik příspěvků nahoře
Květen 20, 20169 r Ok, moje chyba pri testovani, funguje jak ma ;-) takze kdyby nekdo z Ostravy potreboval neco nakodovat, vyzkouseno na mem aute, umim ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.