milanxx Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Prověř kabel a koukni se jestli na mobilu nevyskočila hláška o povolení připojení. Někdy to dělá zamčený mobil. Případně dlouho podrž tlačítko zapínání. Tím se radio restartuje. Pak pro jistotu restartuj mobil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Like Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Dakujem za odpoved. Tato hlaska vyskoci po povoleni na mobilu. Restartoval som viac krat stale to iste. Bez povolenia pise inu hlasku. Kabel zajtra rano preverim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Like Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Zdravim. Dnes som vyskusal restart Inofainmentu aj mobilu a stale to iste :( neviete prosim Vas poradit app ako je one app aj ked inu len aby robilo statistiku celkovych najazdenych km a servisne intervaly? Dakujem. pekny den prajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 (editace) Vyskúšaj iný kábel... Mirrorlink/AndroidAuto je háklivé na káble, mne to s originálnym káblom od výroby ani nefungovalo, až s dodatočne dokúpeným úplne rovnakým káblom. Servisné intervaly by ti malo auto oznamovať už s dostatočným predstihom aj bez dodatočnej aplikácie. Na štatistiku km je celkom dobrá appka Fuelio.....https://forum.skodahome.cz/topic/146710-fuelio-tankování-náklady-a-evidence-jízd/ Editováno: 31. Květen 2019, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Like Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Zdravim. Dakujem,kabel dnes vyskusam iny aj druhy originalny a aj jeden neoriginalny. Teraz som pouzival originalny k telefonu ale pred tym som mal aj neoriginalny a chvilu fungoval ale potom prestal komunikovat a casom aj nabijat tak som presiel na originalny a ten fungoval az doteraz. Dakujem aj za odporicenie appky. Neviem ci Fuelio vie presne take ake ja potrebujem : Vidiet pocet najazdenych km a zostavajuce km do dalsieho servisu na karte auta v mobile bez toho aby som musel ist do auta sa na to pozriet, tak ako to ma OneApp. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Like Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Zdravim. Vymenil som usb kabel za neoriginal a teraz vsetko funguje. Dakujem za rady :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 Dobrý den, nevíte, jaký je poslední FW na Swing+? Mojí verzi občas zlobí Bluetooth, kdy se vše tváří jako připojené, ale při samotném hovoru se zobrazí hláška BT odpojeno. Po ukončení hovoru se opět tváří vše jako plně funkční. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej2005 Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 (editace) Ahoj všem, mám "novou" služební střelu Fabia III 2015 a je tam základní rádio SWING. Tak nějak jsem ale nepochopil, že tam není Bluetooth a ani Handsfree. Je to možné? V menu rádia nemůžu nikde najít párování :-( V manuálu jsou fotky z menu jak se popisuje volby vstupů, tak na fotce je Bluetooth.. ale párování s telefonem jsem nenašel :-( Děkuji všem za pomoc. Editováno: 3. Srpen 2019, autor: Ondrej2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 existují i swing bez BT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 @Ondrej2005Přesně tak. Swingy jsou bez a s BT. BT bylo z výroby za příplatek. Verze s BT se pozná podle levého spodního tlačítka Phone. A v manuálu jsou uvedeny všechny výbavy čehokoliv co může v autě být, ale v tvém autě nemusí vůbec být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej2005 Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Děkuji všem. Škoda no :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Možná je výměna za swing s BT nebo čínu. Bolero nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džonýsek Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Zdravím, Nenašel jsem tady informace ohledně dodatečné instalace Škoda Surround, tak jsem do toho šel a chci se jen briefly podělit o zkušenost. Chlapci mi v Ostravě (ADIV) doinstalovali zadní reproduktory a funkci Škoda Surround aktivovali za krásných 3500 Kč (včetně reproduktorů a materiálu). Kdyby někdo toužil po lepším zvuku, lze to udělat za pár šupů :-) Hezký den 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2019 V 28. 6. 2019 na 22:13, Jaroslava Hűbnerová napsal: Dobrý den, nevíte, jaký je poslední FW na Swing+? Mojí verzi občas zlobí Bluetooth, kdy se vše tváří jako připojené, ale při samotném hovoru se zobrazí hláška BT odpojeno. Po ukončení hovoru se opět tváří vše jako plně funkční. Díky. Zdravím. Mám výměnu starého Swingu za Swing + a bt C190 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Zdravím všechny. Mohl by sem někdo dát kodování na swing+ 6V0035869H a případně 6V0035871H? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 (editace) Netusi nekdo, jestli je mozne dodatecne dokodovat smartlink u radia Swing ve Fabii 3 facelift. Druha otazka je, jestli je mozne dodelat originalni kameru. Kamarad koupil skladovku a chybi mu to tam. Kdyby nekdo umel, tak prosim o cenovou nabidku (idealne Ostrava a okoli, ale neni podminkou), diky. Editováno: 4. Prosinec 2019, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 @Kamil07 Smartlink jde jen pokud radio bylo v autě z výroby a nabízí aktivaci po zmáčnutí tlačítka APP. Pak lze za cca 5500,- aktivovat ale jen v servise. Kamera nejspíš nepůjde, ale dej sem číslo radia. Pak to lze určit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 (editace) A bude stačit fotka menu Editováno: 5. Prosinec 2019, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Diky za odpoved, jak auto priveze ukazat, tak udelam foto. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myckei Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Ahoj lidi. Možná to tu někde je, ale hledal jsem, nenašel jsem. Mám Fabii 3, rádio Swing bez BT a chtěl bych ho vyměnit za Swing s BT. ALE... Může mi prosím někdo napsat, zda stačí vyměnit jen to rádio a bude BT fungovat? A jaké přesně rádio (ideálně part number) koupit? Já už z toho mám hlavu jak pátrací balon, kolik už jsem našel čísel kódů a vůbec nechápu, co bych vlastně mohl potřebovat, ale taky aby to nebylo dražší, než nové auto :-) Díky za rady! Mickey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 @myckei Zkus hledat toto: 6V0035869, 6V0035871. 69 je s DAB, 71 bez DAB. A pak indexy pro swing + H bez kamery, J s podporou kamery. Další orientace je,že na radiu s BT je tlačítko PHONE místo MUTE . K doplnění BT ještě potřebuješ koupit mikrofon. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Zavisi ake radio pozadujes, ted co ma okrem BT vediet. - Swing s bluetooth - 6V0 035 871 B a vyssie - Swing s bluetooth a DAB - Swing s bluetooth a DAB a podporou cuvacej kamery - Swing s bluetooth s podporou cuvacej kamery (tych je velmi malo) - Swing+ (bez DAB, bez podpory cuvacej kamery) - 6V0 035 871 H - Swing+ (s DAB, bez podpory cuvacej kamery) - 6V0 035 869 H - Swing+ (bez DAB, s podporou cuvacej kamery) - 6V0 035 871 J - Swing+ (s DAB, s podporou cuvacej kamery) - 6V0 035 869 J K tomu este mikrofon natiahnut k stropnemu svetlu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myckei Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 Pánové děkuji. Jdu shánět potřebné + servis ochotný to udělat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myckei Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Pánové, tak ještě poprosím... jelikož se mi nedaří sehnat rádio Swing s BT s výše uvedeným kódem, ale narazil jsem na rádio z Yetiho (číslo dílu 5L0035150L) a prodejce tvrdí, že by to mělo jít, nicméně ať si to ověřím. Na infu Škodovky mi řekli, že nevědí, ať se obrátím na autorizovaný servis. V něm mi řekli, že to Škoda nedovoluje a jediné rádio, které mi tam vymění je stejné, jako tam bylo :-/ Máte tedy někdo zkušenosti se záměnou z jiného vozu případně kontakt na servis, kde mi k tomu něco řeknou? Evidentě to není tak jednoduché :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 (editace) Nepojde. Uz len kvoli tvaru toho z Yeti Hladaj 6V0 035 871 alebo 869 a k tomu odpovrdajuce indexu. Radii je dost, ak nie v CR/SR, tak na polskom Allegro Btw, staci si vybrat: Editováno: 16. Prosinec 2019, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.