Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

O3 má tuším 1300-1650 MPa, ale to je jedno.

Není tomu tak. Podle DUP při zahájení prodeje je to takto, pochybuju, ze by doslo behem vyroby k vylepsovani:

< 200 MPa 31,26 % (47,5%)

220–420 MPa 45,60 % (38% u rozmezi 200-400 MPa)

700–850 MPa 2,5 % (6,3% v rozmezi 400-1000 MPa)

1000–1200 MPa 20,64 % (8,2%)

Ale to uz je silne OT. Octavia samozrejme musi mit mnohem pevnejsi konstrukci, v NCAP jde sama proti sobe a je tusim o cca 200kg tezsi.

Hádat se nebudu, můj údaj může být z jiné situace. Studoval jsem to v němčině - matroš TL 4225. Během výroby už se hodně věcí změnilo, pořád se něco vylepšuje.

• 1 měsíc později...

Fabia za květen 1915 registrací, soused z Izmiru byl již zřejmě nadobro odpískán a dosáhl 205ks. Jeste zajimavejsi je pak rozdil Venga vs. IX20 v pomeru 43ks ku 449ks.

Slušné výsledky, já jim fandím.

To sice jo, ale za 329000kč ve střední výbavě Family+, tak to raději Rapid Spaceback Fresh  :-) a nebo Ford Focus Trend 1.6 Ti-VCT :-), nemluvě o novém Oplu Astra 1.4 nebo Citroen C4 1,2 PureTech 110k Live edition ...

Kia Rio 1.25 NEBRAT!

Zdar chlapi, tak jak jsem psal už někde,  kamarádovi po 4 letech na Kia Rio 1.25 odešel motor a teď to samé mému známému. Oba podobně staré auta, oba najeto něco přes 120000km, tak to už není náhoda.  Navíc: u obou neuznána ZÁRUKA 7 let, protože se o měsíc či dva zpozdili při garanční výměně oleje atd. Chlapi nic se nezměnilo, korejci furt tak trochu podvodníci :-)

Upraveno od bobanHTP

To jako vazne nekdo najede s autem typu Kia Rio s motorem 1.25 30.000km za rok? Masochysti :D

To jako vazne nekdo najede s autem typu Kia Rio s motorem 1.25 30.000km za rok? Masochysti :D

Řekl bych, že úplně v pohodě. Jedničkovou Fabii HTP vozím denně do práce a z práce. Ročně to udělá něco málo přes 20 tisíc kilometrů. Dej k tomu nějakou tu cestu z Cajzlu do Brna, nějaký ten výlet do přírody, nákupy,... a jsi na 30 tisících.

Upraveno od Sabiza

To samé s Fábii II HTP :-) Práce skoro denně 2x37km, o víkednu nějaký ten výlet, v zimě někam zalyžovat, v létě Chorvatsko  a něco u nás a měli jsme běžně těsně pod 30tis.km :-D

Kia Rio 1.25 NEBRAT!

Zdar chlapi, tak jak jsem psal už někde,  kamarádovi po 4 letech na Kia Rio 1.25 odešel motor a teď to samé mému známému. Oba podobně staré auta, oba najeto něco přes 120000km, tak to už není náhoda.  Navíc: u obou neuznána ZÁRUKA 7 let, protože se o měsíc či dva zpozdili při garanční výměně oleje atd. Chlapi nic se nezměnilo, korejci furt tak trochu podvodníci :-)

Ano stále platí pořekadlo - Japonec až nakonec, a Korejec vůbec.

Dobrý magor......

(recnicka otazka) A kolko motorov rady EA111 znicili rozvody? :)

// neobhajujem Kiu, len treba troska objektivny pohlad na vec... dva znicene motory fakt nie su relevantna vzorka... chodim na Kia-Club pravidelne a problem s 1.25l motormi som tam nezaznamenal... to skor 1.4 maju vraj problemove rozvody (ta, ktoru mam aj ja)

Upraveno od melonsvk

• Autor

Tak toto tady řešit nebudeme - to aby bylo hned jasno. To stejné platí pro HTP.

• 1 měsíc později...

Do Corsy nově jde objednat bezdrátové nabíjení mobilu.

• 2 týdny později...

Jinak Ford teď má akci sleva cca 30000kč, jak na Fiestu, tak na Focus ;-) Fiesta sice už končí svůj cyklus, ale je docela vypiplaná, dokonce by stačil i ten motor 1.25 80k :-) Focus 1.6 Trend (mech klima) je cca za 330tis.kc, skladovky budou i levnější.

Neco na odlehceni tematu F3 vs. konkurence - vyhrali jsme ;)

20160828_064150_Alpy-Ankogel.jpg

Vzhledem k tomu, co mi provedla kočka, tak nabrat tohle v 90ti, to by byl vítěz jiný. :)

Na korejce hezký interiér. Jinak z venku když přimhouřím oko vidím i20, nemůžu si pomoct.

Upraveno od Reeshanek

neviem ja v tom vidim hunady i20 restajlovany na kia rio, ale neda mi .... palubka podobna Fabii ;) akurat ten trciaci krabickovy radio navi system posobi ako keby tam nepatril ... nuz asi rio v cz a sk moc fabii do kapusty nepolezie

škodovkám, nikdy nic do zelí nepoleze, ale to jsem myslel že už tady snad každý ví.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.