corsaczek Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 V poslední době mi začaly vrzat sedačky v místě, kde se "kůže" na boku dotýká toho plastu. Řekl bych že je to prostě vlastnost, ale docela mi to štve. Nesetkal jste se někdo se stejným problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Máš celokožené nebo s alcantarou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Mě to u mé RS dělá občas taky (mám celokožené sedačky), je to dle mě zimou v autě... jakmile se kůže prohřeje, změkne a zmizí to... Zkus to ošetřit příravkem na kůži, obsahuje to nějaký změkčující krém a pomohlo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Boky jsou stejně koženka takže mazáním nezměkne. Mě tak občas vržou spíš nyní když je chladno. Jinak kdyby to šlo v konfíku tak bych raději celolátkový potah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Stačí namazat gelem na kůži ty boky co jsou pod plastem, pak je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 21. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Díky pánové. Mám kombinaci Alcantara, zkusím ten gel na kůži. Ale asi je pravda že je to teplotou, pozoruju to hlavně teď v zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Mám Alcantaru a potvrzuji, že se to děje výhradně v zimě a tehdy, kdy je teplota někde pod 5°C. Každopádně je to hrozný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 3. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Už nějakou dobu se marně snažím najít ten "gel na kůži". Byl by konkrétní odkaz nebo rada kde to koupit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Mne to vrze pri nasedani a vysedani, kdyz jdu pres ten bok sedadla. Namazal jsem to nejakou impregnaci od Sonaxu a zatim je to ok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petulda Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Mě to samé dělalo v Mondeu v místě, kde se kožená sedačka dotýkala středového panelu, který v tom místě byl z plastu. Promazání kůže nepomohlo. Vyřešil jsem nalepením kousku černého sametu na plast středový konzole a byl klid a vypadalo to i líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Pred dvomi rokmi som natrel na SI bočnicu sedačky a lakťovku zadnú na SII Krytoxom a ticho ... Predtým neskutočne vrzgali ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) Přesně jak píše suri, natrid boky. Já to dělám gelem na kůži Maj to v obi třeba http://m.heureka.cz/autokosmetika/armor-all-leather-care-gel/ Editováno: 8. Únor 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.