Publikováno Leden 7, 201510 r Včera jsem byl s fáboškou rv. 01 na technický a odjížděl jsem mile překvapen.
Leden 7, 201510 r pekny, ALE-velky vliv na to ma to jak jsi s autem jezdil, pokud jak muj deda 1500km za rok, auto v zime nejete, vecne v garazi, tak se pak nediv, ze prochazi s 20 let starym autem tak ,,bez zavad,,
Leden 7, 201510 r to je dobrý - kontrolu sbíhavosti na STK jsem dposud nezažil, zato se mi nikdy nepodařilo se vyhnout závadě "skříň karoserie (budky řidiče) koroze" - to tam maj snad předtištěný. Předesílám, že jsem tam vždy byl s relativně zánovním vozem bez jediné rezavé ďubky.
Leden 7, 201510 r Ja som bol nedavno na STK+EK z mojou Fabiou 1.4 /2002 najazdene 199000 km ,EK hodnoty na dolnej hranici ,STK -nastavenie str. svetiel,hmlovka jedna nesvietila a napisal netesnost prevodovky.
Leden 12, 201510 r myslím, že tyto závady mají nějaké nuance - jako třeba koroze, může být A až C. Také jsem měl jednou světla za A, ale byla to jen nějaká švidrající mlhovka
Leden 12, 201510 r on píše,ale nastavenie stret.svetiel... STK -nastavenie str. svetiel ...tak preto ma to zaujalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.