Přejít na obsah

55kW Extra ohrev v aute


David21

Doporučené příspěvky

Zdravim, mam taku otazku, vo fabii 1.9 tdi je take fajnovucke vyhrevne teleso pre rychlejsie zohriatie motora v zimnych mesiacoch... zaujimalo by ma ci niekto z vas alebo ci to viete nejak napojit pre 16v. Ide mi o to ze ked sadnem do auta tak aby hned isiel vlazny vzduch pretoze ako vieme tak uzasny VW group ma extremne nepouzitelny teplomer na pristrojovej doske (okrem dieslov) pretoze 90 stupnov ukazuje ked ma motor 70-100 stupnov.

 

Ty skusenejsi s diagnostikov to urcite vedia. No a ide o to ze ma to neskutocne sere to auto zacne kurit (vobec zacne pustat vlazny vzduch) az ked je motor (podla teplomera na doske 70 stupnov) realne asi tak 40. Lenze to by este bolo fajn keby samozrejme nezohrieval jazdou cez pol mesta.. (mam to zmerane z 0 na prevadzkovu teplotu to je v zime 5,5 km).

 

Ide mi oto aby sa to zohrialo skorej respektive aspon do 2 km. Vela dieslov ma take vyhrevne telesa osobne mam aj taky diesel ktory ked nastartujem tak za 30 sekund uz ide vlazny vzduch a za 2 min mam rozmrazene okno.

 

Nieco take by som rad doprial aj fabci lebo je to moja srdcovka :). Dakujem za rady a tie chujovyny ze nech si zvykam je to fabia si nechajte mne ide o luxus (ano mam aj ine auto ktore je luxusnejsie ale chcem mat luxusnu aj fabiu) :D. Rad by som to vyriesil do sumy 200 eur ak je mozne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...