LadaT Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 A z důvodu? A nemáš fakturu nebo kolik to stálo cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 1. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 no mě to měnili No a jak máš staré auto? Bylo to v záruce, na kulanci nebo za svoje? kolik to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Hoši mám rok 2010 a měnili to v záruce v 85tis....řachtal rozvodak i za tepleho motoru.Koupil jsem to jako ojete s prodlouženou zarukou ale musel jsem se KURVA snažit,volat a psat emaili aby to vubec udělali.Takže:nove řetězy,vodítka,šponovaky,olej čerpadlo,oba nastavovače vaček,kryt rozvodu,nějake nove šroubky...cca 80tis(platila škodovka Mlada Boleslav.Motor šlape jak hodinky.Někde tady na foru jsem psal podrobny popis.Dokoce mě řekli že interval výměny 30tis je moc ale musi to tak dělat...bohužel.Já leji 5w40 každych 10tis.Takže asi tak.Kdyby něco pište mě do zprav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 A nějaký jiný příznaky krom rachtání? Kdyby mě to mělo potkat tak to auto nechám sešrotovat protože to je půlka za co jsem ho koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Ale to nemusiš měnit celé..stačí vodítka řetezy a napínák....ja to měl v zaruce viš?No a jestli jsi za Superba 3.6fsi dal 160tis tak se pak nediv že s tim něco je...muj byl 3 roky stary a stal 400tis a uplně max možná vybava...Jiné příznaky to nemělo...jen to rachtalo i za tepla cca po minutě to samo stichlo..ale teplej motor a minutu rachtat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) Tak já ho dostal jako dárek s tím že vyplatím zbytek úvěru... Mělo to najeto 250 a nic nerachtalo vsechno a mě to zatím ťuk ťuk nerachtá jako tady na videu jen mě stval zvuk toho VR6 ale je to normální už jsem to pochopil Editováno: 3. Únor 2015, autor: LadaT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 to video je mazec....ja když sedim v autě tak motor vubec neslyšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 16. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Ahoj lidi, takže jsem zjistil, že moc lidí a servisů tento motor neumí. Vlastně jsem se nehnul z místa. Takže sháním spolehlivý a kvalitní servis v Brně/okolí, který tento motor už někdy viděl a nebude se na něm učit. Zpočátku mi jde jen o identifikaci možné závady (motor naposlouchat). Máte někdo tip? Díky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Zkusit se stavit u VW. Tam by s tím mohli mít zkušenost. Vzhledem k jejich výskytu i ve verzi 3.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 camron:můžeš zvuk porovnat s tímto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 ten zvuk prassat to mu udelalo ze dne na den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Ne-e, to je standardní zvuk naší 3.6ky (nájezd 45 tis. km). V autě úplně tichoučko, až když má člověk hlavu u grilu, tak je slyšet. Podle mě, kdyby tam nebyl řetěz, ale řemen, tak je asi větší klid. Při přidání plynu se "kovový rachot" ztrácí. Furt jsou v motoru kovový součástky, tak to trochu rachtat bude :-) Pro mě je to v pořádku, já to sem dal jen pro porovnáníPokud jde člověk kolem auta s nastartovaným motorem, není prakticky slyšet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Taky si myslím že to moc prožívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Prassat takhle zni tvoje auto jako je na tom videu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 U Prassata myslím že to je v cajku, jen to video to zkresluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Drizzy: ano, na videu je náš mazlík. Zvuk motoru není krom zvednuté kapoty téměř slyšet, v autě už volnoběh ani slyšet není. pro spravení chuti ještě zvuk motoru z druhé strany auta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Ty vado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 (editace) Ahoj lidi, takže jsem zjistil, že moc lidí a servisů tento motor neumí. Vlastně jsem se nehnul z místa. Takže sháním spolehlivý a kvalitní servis v Brně/okolí, který tento motor už někdy viděl a nebude se na něm učit. Zpočátku mi jde jen o identifikaci možné závady (motor naposlouchat). Máte někdo tip? Díky... Topcentrumcar Hodonin.. Editováno: 18. Březen 2015, autor: tampere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 To mame stejny v rodine mame taky jednu 3,6 a ta zni stejne akorat kdyz clovek stoji před autem tak slyši jak občas píská klapka . najeto 208 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Tak jsem byl dneska u jednoho mechanika a jemu to připadá jako načatá dvouhmota. Co si o tom myslíte? Měnit metodou pokus-omyl moc nechci (v tomto případě by se to mohlo sakra prodražit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Topcentrumcar Hodonin.. Ty, ale tam Škodovky, jak se dívám, nedělají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Tady kolega evidentně řeší stejný problém jako já....a má lepší nahrávku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Někdo na vortexu radí prozatím nejlevnější řešení - vyměnit zatím jen horní napínák řetězu (a pak se uvidí co dál) - prý tam je přístup bez demontáže motoru nebo převodovky. Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Máme s tým skúsenosť ale len na starej VR - AAA , ABV ,AYL/24V/ a jednej 3,2FSi , pokiaľ sa s tým nejazdilo dlho tak po výmene napínáka reťaze bol pokoj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Tak abych pravdu rekl ted nevim k cemu se priklonit mame supa co ma najeto vic jak 200 tis a obcas tenhle zvuk taky dela ale jen pokud je venku zima okolo 0 stupnu ... Dela to ale jen nekdy , normalne obcas clovek nastartuje a auto neni vubec slyset a obcas to dela podobny zvuk ale je to jen otazka 2 min nez se motor trosku ohreje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.