Ivo Tdi Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Dneska jsem našel toto téma, tak taky přispěju. Pracuji na skládce nebezpečných průmyslových odpadů jako strojník. Takže vám asi moc nabídnout nemůžu, ale kdyby se chtěl někdo povozit kompaktorem, tak by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Tak jsem dostudoval a zatím jsem málo zkušený zámečník a svářeč. Uvidíme co bude dál. Dělám ve firmě, která se zabývá vším co se týká strojírenství. Momentálně např. mořící linky .. Takže vám asi moc nepomůžu. Ale poradím s PC a malinko i s autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Jsom multitalentovany čavo. Poradim se všim :D Som zabil ! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Dneska jsem našel toto téma, tak taky přispěju. Pracuji na skládce nebezpečných průmyslových odpadů jako strojník. Takže vám asi moc nabídnout nemůžu, ale kdyby se chtěl někdo povozit kompaktorem, tak by to šlo. Náhodou...když bude potřeba schovat tělo....??? Nikdy nevíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 No vida dobrej nápad.... Ivo mám pro tebe 2 kšefty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Já taky!! Dokonce 3! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Takové nápady už za těch 15 let co tam dělám byly a adaptů bylo dost. Ale bylo by potřeba tělo zahrabat třeba pod igelity, aby nebylo při průjezdu přes váhu vidět na kamerách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Není problém .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Zobali vrabci zobali igelitové obaly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Našel jsem tohle téma, tak i já se trochu zaprezentuji Moje povolání je kamerový technik kamer pro natáčení, momentálně pracuji hlavně pro Media Pro Pictures (TV Nova). Jinak mohu nabídnout sprostředkování natáčení svateb, oslav narozenin, plesů apod. Nebo nafocení vašeho vozu v rámci možností za velmi přijatelné ceny, vč. úprav fotek Kdyby něco, tak napište do SZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Prodejce nových a převážně ojetých automobilů. Autosalon Volkswagen a nově rozšířen o vozy SEAT. Součástí je i vlastní servis Bosch, lakovna, karosárna, pneuservis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie_ Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Farmaceutický operátor Tzn, že vyrábím léky (tabletky) převážně pro USA. Hlavně na tlak, srdce a stres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Potřebuji pilulky na ten stres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 He hele já bych chtěl taky TA-BLE-TY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 K těm svým, již dříve zde avizovaným, počítačovým schopnostem dnes nabízím ještě výškové práce. Zatím spíš jako vedlejšák, ale je to dobré odreagování a docela jiný typ soustředění Prostě jde o život, což u PC ani ne. Zatím praxe spíš v rizikovém kácení stromů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 A todle se mi hodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Jozzi: Co konkrétně se ti hodí? Když tak do SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie_ Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Pánové od příštího roku budeme asi vyrábět viagru píšu si vás zatím do předprodeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Noo naštěstí zatím nepotřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Taky zatím nepotřebuju ale vyzkoušet bych to mohl. Pošli mi nějaký vzorek co zatím máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Frankie shovej mi par krabic , na stari se to bude hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie_ Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 určitě se něco najde.. zatím nemám ani vzorky, jakmile budou dám vědět. Ted jen opravdu Diazepam a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 predajca telekom a počítače...nemenovaný obchodný reťazec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 (editace) System, Network administrator a architekt ci uz Microsoft technologie alebo Linux pomaly sa priblizujuc k titulu MCITP. Takze problemy so servermi a sietami kludne mozte konzultovat so mnou Editováno: 11. Květen 2013, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Tak už jsem to taky našel Pracuju pro státní firmu. Ne ČEZ to neni . Dělám v Kulturním centrum technika. Takže jestli chcete poradit s hudbou, výběrem, nezávazným poslechem vašich nahrávek atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.