Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dneska jsem našel toto téma, tak taky přispěju. Pracuji na skládce nebezpečných průmyslových odpadů jako strojník. Takže vám asi moc nabídnout nemůžu, ale kdyby se chtěl někdo povozit kompaktorem, tak by to šlo.

post-77347-0-60186500-1357417463_thumb.j

• 2 měsíce později...

Tak jsem dostudoval a zatím jsem málo zkušený zámečník a svářeč. Uvidíme co bude dál. Dělám ve firmě, která se zabývá vším co se týká strojírenství. Momentálně např. mořící linky .. Takže vám asi moc nepomůžu. Ale poradím s PC a malinko i s autem :)

Jsom multitalentovany čavo.

Poradim se všim :D :D :D

Som zabil ! :D

Dneska jsem našel toto téma, tak taky přispěju. Pracuji na skládce nebezpečných průmyslových odpadů jako strojník. Takže vám asi moc nabídnout nemůžu, ale kdyby se chtěl někdo povozit kompaktorem, tak by to šlo.

Náhodou...když bude potřeba schovat tělo....???

Nikdy nevíš :kol-32:

No vida dobrej nápad.... :kol-47:

Ivo mám pro tebe 2 kšefty :D :D :D

Já taky!! Dokonce 3!

:kol-28: Takové nápady už za těch 15 let co tam dělám byly a adaptů bylo dost. Ale bylo by potřeba tělo zahrabat třeba pod igelity, aby nebylo při průjezdu přes váhu vidět na kamerách.

Není problém .. :D

Zobali vrabci zobali igelitové obaly :D :D :D

Našel jsem tohle téma, tak i já se trochu zaprezentuji :)

Moje povolání je kamerový technik kamer pro natáčení, momentálně pracuji hlavně pro Media Pro Pictures (TV Nova).

Jinak mohu nabídnout sprostředkování natáčení svateb, oslav narozenin, plesů apod.

Nebo nafocení vašeho vozu v rámci možností za velmi přijatelné ceny, vč. úprav fotek :)

Kdyby něco, tak napište do SZ :)

Prodejce nových a převážně ojetých automobilů. Autosalon Volkswagen a nově rozšířen o vozy SEAT. Součástí je i vlastní servis Bosch, lakovna, karosárna, pneuservis.  

Farmaceutický operátor :) Tzn, že vyrábím léky (tabletky) převážně pro USA. Hlavně na tlak, srdce a stres ;)

Potřebuji pilulky na ten stres. :D

He hele já bych chtěl taky TA-BLE-TY :D :D :D

K těm svým, již dříve zde avizovaným, počítačovým schopnostem dnes nabízím ještě výškové práce. Zatím spíš jako vedlejšák, ale je to dobré odreagování a docela jiný typ soustředění :) Prostě jde o život, což u PC ani ne.

Zatím praxe spíš v rizikovém kácení stromů.

A todle se mi hodi ;)

Jozzi: Co konkrétně se ti hodí? Když tak do SZ.

Pánové od příštího roku budeme asi vyrábět viagru :D píšu si vás zatím do předprodeje :D

Noo naštěstí zatím nepotřebuju :D

Taky zatím nepotřebuju ale vyzkoušet bych to mohl. Pošli mi nějaký vzorek co zatím máš. :D

Frankie shovej mi par krabic , na stari se to bude hodit :D

:D určitě se něco najde.. zatím nemám ani vzorky, jakmile budou dám vědět. Ted jen opravdu Diazepam a podobně :D

• 2 týdny později...

predajca telekom a počítače...nemenovaný obchodný reťazec :-)

• 4 týdny později...

System, Network administrator a architekt ci uz Microsoft technologie alebo Linux pomaly sa priblizujuc k titulu MCITP.

Takze problemy so servermi a sietami kludne mozte konzultovat so mnou :)

Upraveno od patrikcevela

Tak už jsem to taky našel  :kol-29:

Pracuju pro státní firmu. Ne ČEZ to neni :kol-46: . Dělám v Kulturním centrum technika. Takže jestli chcete poradit s hudbou, výběrem, nezávazným poslechem vašich nahrávek atd.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.