Vinca Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 kdyby mel nekdo zajem, tak mu muzu predelat podsviceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Dá se říci prakticky celá ČR, záleží na dohodě. Aktuálně Vám můžu nabídnout na 98 procent nejzajímavější úrokovou sazbu na trhu hypoték. Dále pak dokážu snížit daně u právnických osob a fyzických osob, co mají zaměstnance. Pravděpodobnost tak 70 %. No a dále radši už nic, neboť by jste mi stejně nevěřili, co je všechno možné zařídit a udělat:-)) Kdo chce více info, ať nechá vzkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Firedux Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 (editace) Tak já taky přidám něco co mě živí. Pracuji ve firmě, která vyrábí brzdy do Automobilu a jsem tam zaměstnán jako mechanik strojů a zařízení "pneumatika, hydraulika, strojařina, CNC" ve zkratce - opravuji stroje a montážní linky co vyrábí a montují brzdy pro naše krásné auta různých typů. www.trwalabezpecnost.cz Editováno: 21. Srpen 2008, autor: Firedux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Tak já pracuju pro jednu "malou a chudou firmu" ČEZ jako technik řízení staveb a mám na starostí řidící systémy-to je má hlavní nápln. Jinak pracuju na vedlejšák pro Českomoravskou stavební spořitelnu. Dál se bavím prodejem mobilních telefonů značky Nokia určené pro český trh-žádny dovozy,šedivé původy a utopenci... A poslední věc jsou překlady z ruštiny do češtiny a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 (editace) Ahoj tak já též přidám své dílo do pranice,máme rodinnou firmu a podnikáme v oboru škvařírenství...Takže pokud někdo má přebytek sádla tak sem s ním (přebytek prosím v tunách ) Editováno: 25. Srpen 2008, autor: Rider.Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) Ahoj všichni ,tak já mohu nabídnout práci naší firmy a ta se zaměřuje na celkovou očistu vašich plechových miláčků.Jedná se o vysátí,odstranění chlupů,čištění sedadel, plastů ,rámy dveří,renovace pneumatik,čištění částí motoru. Myjeme a leštíme karoserie,voskování,broušení vše kvalitně,šetrně cena pro Všechny za celkovou péči o vaše mazlíky 1000,-kč Jsme vedle Futura v Ostravě Tel:603 324 300 pracujeme Po-Pá od 8hod - 18hod.Víkendy po tel.dohodě. :palec2:www.autowax.cz Editováno: 10. Prosinec 2008, autor: paulino69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 mohu doporučit šikovného stolaře poblíž Brna http://www.tommynabytek.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOLFOX Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Doufám, že své služby nikomu nebudu muset poskytnout, jsem onkolog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Jsem servisní technik PC, ale i kde co nakoduju a udelam (naklapění xenonů kolečkem OII) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasOFP Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Ahoj, pracuju v malinké a chudé firmičce Telefónica O2. Takže pokud někdo bude mít potíže s naším molochem, nebo potřebuje cokoliv ohledně pevné linky, internetu nebo TV (zřízení, zrušení, změna, poradit), jsem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 No tak já teda nevím čím bych vám mohl posloužit...pracuju v jedné stavební firmě v Přerově kde působím jako přípravář stavby..pro ty co neví co to znamená....připravuji stavbu po papírové stránce...od stavebního povolení až přes výběr lidí, kteří to budou stavět dále zprostředkovávám prodej bytů takže jsem tak trochu i developer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Hlavní stavbyvedoucí u jedné velké Zlínské stavební firmy. Takže na stavbě dohlížím, ať nenastane stavební mezinárodní konflikt. Češi, Slováci, Ukrajinci, Poláci atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 ja se taky pridam: vyroba pomalobeznych hydromotru pro:mercedes,man,volvo.JCB..... zastavam pozici operator CNC obrabecich center Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 ja pracuji jako delnik v jedne firme,ktera vyrabi komplet elektriku do vozu Audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Nektere zamestnani jsou fakt velice zajimave ja se zivim take ve stavebnictvi jako zednik obkladac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Strojník pro vyrobu užitkové vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 No nevidím důvod proč se nepřidat - pracuji jako servisní technik(opravář elektroniky) pulsních zdrojů(a i jiné elektroniky). u jedné německé firmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Prodejce motoodevu a prislusenstvi pro motorkare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Programátor v zahraniční firmě... Editováno: 7. leden 2009, autor: flames Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) No dobře, když jinak nedáte... Pracuju u jedné společnosti, která by vám asi byla k ničemu, nicméně pro některé dobrodruhy může být zajímavé, že delší dobu působím na pobočce na Ukrajině, takže v případě cest tam nebo podobně jsem schopen vám s téměř čímkoliv pomoct nebo poradit. Případně bych tím mohl být užitečný i pro studenty, co se chtějí blýsknout nějakým referátem a tak Popřípadě kdyby někdo chtěl vyrazit na dovču na pomezí Středních Čech a Libereckého kraje... http://klidnemistecko.wgz.cz Editováno: 8. leden 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Pracuju ve firmě, která vyrábí tažná zařízení, zejména jako originální příslušenství Škoda. Jsem tam jako vedoucí konstrukce a vývoje. Pro ostatní jsem schopen zajistit montáž tažného na jejich škodovku (nebo i jiná auta) v naší motnážní dílně, případně po dohodě namontuju i u mě doma, kdo by to měl do firmy daleko. Firma sídlí v Mnichově Hradišti, já u Brandýsa n/L. Tažné zajistím včetně elektroinstalace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Moje zamestnani je administrace UNIXovych serveru na bazi AIX, Solaris, Linux, navrhy vypocetnich i vysocedostupnych clusteru a komplexni reseni pro nadnarodni spolecnosti, banky etc. V soukromem zivote rad tlacim linux na PC a laptopy beznych lidicek a to od instalace az po zaskoleni a udelani na miru. Nejak ten M$ porazit musime, ne? Jsem z Prahy, tak kdyby nekdo rad vyzkousel zmenu, jsem tu A jako vedlejsak obcas prednasim UNIX na univerzite a staram se jim tam za almuznu o to jejich zelezo na linuxu Jinak mam elektrovzdelani, takze nejake draty a programovani take zvladam, jen to nesnasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Moje práce nepotřebuje komentář.Viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Bembas: to je můj dětskej sen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Taky se přidám. Pracuju jako další z řady prodejců Škodovky a zároveň jsem jejím velkým fandou. Jelikož je to malé město, tak slevy jsou velké, ale kupní síla je dnes velice špatná. Každopádně pokud by tu někdo chtěl novou Škodovku za nižší ceny než jsou v ceníku, tak se klidně ozvěte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.