Přejít na obsah

4x4


Sinius

Doporučené příspěvky

Nazdar Octaviáni, mám dotaz, táta si pomalinku dělá zálusk na novýho Scouta a tak se chci zeptat, jestli někdo nevíte, zda ten pohon 4x4 je stálý nebo jde vypnout. Ptám se jak to funguje u klasický octy 4x4, ptž Scout vychází z klasický čtyřkolky, díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je pravda, že to nečakané pripnutie nie je nič príjemné. Ale čo sa týka úspory, tak u Haldexu určite pri bežnej jazde nie je pripnutá zadná náprava natrvalo. Ale aj napriek tomu to vyššiu spotrebu urobí, lebo sa všetky komponenty Haldexu, spojovacie hriadele a homokĺby otáčajú beztak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl soft.úpravu haldexu a ta je úplně jinde než ta co je v OII.jinak nějaké cuknutí jsem tedy nikdy nepozoroval.spíš mi šlo o toto:

Osobně jsem si dělal Haldex na vypínání.By ses divil,jak je to nepříjemné,když ve 120km/h v dešti ve vyjetých kolejích ti předek proklouzne a zadek sepne.To se nestačíš divit,jak se to pěkně rozvlní.Řeknu pocit nic moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...