Publikováno Leden 30, 201510 r Dávate si ještě někdo na sedačky ušít orig. potahy? Já do toho asi půjdu i když to neni zrovna levná záležitost ( u nás v salonu mi řekli, že cena začína od 3500 ). Ale když se něco stane, dá se to sundat vyprat a sedačky jsou jako netknutý. Co vy na to ?
Leden 30, 201510 r no ono když se něco stane, tak se dá sundat i to čalounění ze sedadel a hodit do pračky. Spíš je to dobrý, že když se stane něco zásadního, tak potahy prostě vyhodíš a používáš ty původní. Jen bude trochu problém, že budou totálně zahnojený a stejně je budeš muset čistit. Ten vrchní potak je před sedajícím prachem neuchrání, naopak ho tam podrží např. při luxování.
Leden 31, 201510 r <sarkasmus> Já rozhodně, dám si tam potahy úplně všude, volant omotám páskou, místo velurových dám všude gumové koberce. Na zadní sedadla a do kufru si dám kostkovanou deku. Na boky auta nalepím černý ochranný lišty a na kraje dveří dám takový ty černý gumy s červenou odrazkou. Taky nainstaluju zástěrky jak na přední tak na zadní a taky si koupím takovej ten potah na předním masku, abych jí neměl zničenou od kamínků. Jo a sundám anténu, ještě by mi ji někdo ukradl. </sarkasmus> Vážně, podle mě je to naprostá hloupost. Spočítej si už jenom to, že případné vyčištění sedačky tě bude stát mnohem míň než nějakej potah. Navíc utrpí design a funkčnost. Za mě rozhodně jedno velké ne.
Leden 31, 201510 r Naprosto úžasná odpověď Z mého pohledu si potahy může dát buď idiot, nebo důchodce. Upraveno Leden 31, 201510 r od mp390
Únor 12, 201510 r Mě se originál potahy líbí a přijde mi škoda je zakrývat, navíc pokud máš potahy, tak v případě vystřelení bočního airbagu by se cokoliv mohlo pos*at. Za mě taky NE.
Únor 12, 201510 r Mas recht , zvlast z vybavy style ty jsou k sezrani ... nastesti v Madu jsou tak hodni ze dovedou udelat vzor Fiii na Fii sedacky Upraveno Únor 12, 201510 r od jozzi
Únor 12, 201510 r Autor To budou originální potahy přímo na fabii, po instalaci ani nepoznáš, že tam nějaký jsou. Nedával bych je tam, ale mám dvě decka a psa, který když jede v autě tak se občas pobleje. A kolik tě vyjde profi vyčištění jednou ročně?
Únor 13, 201510 r No co já vím, tak že jedno kompletní vyčištění interieru v ČSAD stojí kolem 500.-, ale vyleští ti i palubovku, vysajou atd. Komplet servis.
Únor 13, 201510 r Ty tak to ja mam komplet umyti, navoskovani, vyluxovani, vypucovani interieru, nejake to navoneni za 40 zlotych
Únor 16, 201510 r Ono taky záleží na kvalitě toho orig potahu, v FII sportovní sedačky byly bomba a ten potah po pěti letech byl v podstatě netknutý, ale třeba klasické elegance potahy vím, že se tu hodně diskutovalo, že se brzy začali žmolkovat atd...ono pak když člověk auto prodává a sedačky jsou v 100% stavu, tak to hned taky vypadá jinak... Nicméně já bych si ty potahy taky nedal, neměl jsem to nikdy rád...
Únor 16, 201510 r Taky jsem potahy nikdy neměl, nicméně jsem si poprvé v životě objednal interier v béžové barvě a teď řeším že je tam dám. Co říkáte na tyto? Zas taková hrůza to není... http://www.ascartuning.cz/cz-detail-564045-autopotahy-kozene-s-alcantarou-bezova-exclusive-de.html Upraveno Únor 16, 201510 r od waleri
Únor 21, 20169 r mám jeden dotaz, čekám na F III kombi, mám F I combi a řeším, když za mnou sedí dcera v sedačce, tak mám špinavou sedačku zezadu od jejích bot, tak mám dotaz, zda jste to někdo neřešil, jestli by v tomto případě nějaký potah nepomohl, i když taky nejsem zastánce potahů a libí se mi ty sedačky jak jsou
Únor 21, 20169 r Pro tenhle účel existují potahy pouze na zadní stranu sedadla. Třeba: http://www.autoosetreni.cz/http/www-autoosetreni-cz/Ochranny-potah-sedadla-d85-htm nebo: http://stresni-nosice-prikryl.cz/_c29_l3_p184306_/sedacky-prislusenstvi/ochranny-potah-zadni-strany-sedadla-pigi.aspx Upraveno Únor 21, 20169 r od Pavel M
Únor 21, 20169 r mám jeden dotaz, čekám na F III kombi, mám F I combi a řeším, když za mnou sedí dcera v sedačce, tak mám špinavou sedačku zezadu od jejích bot, tak mám dotaz, zda jste to někdo neřešil, jestli by v tomto případě nějaký potah nepomohl, i když taky nejsem zastánce potahů a libí se mi ty sedačky jak jsou Já to řeším, že ji vždy sundáme boty. Potahy nechci.
Únor 21, 20169 r A nebo takový ten závěsný organizér na opěrku hlavy. Když stojí auto v garáži nebo na zahradě fajn, ale na sídlišti se museli vyndávat hračky, nikdo neví jaká fetna nebo chmaták půjde kolem a vymlátí kvůli tomu okno. V zimě, jak má vyšší boty to trvá déle, ale sundávám je rád, malá už to hned ví .
Únor 22, 20169 r jasně, tak i v zimě budeme chodit do auta v pantoflích, abych se nemusel zdržovat sundáváním bot :-)
Únor 22, 20169 r Mám potah u řidiče z ht. Vyhřívaný. Lepší jak Tedy z ob. Ten byl příjemný ale moc vysoký. A má atest na boční bag. Hřeje perfektně
Únor 23, 20169 r Já budu mít vyhřívané sedačky a šlo mi vyloženě jen o to , aby mi dcera nezašpinila sedadlo z druhé strany
Duben 8, 20169 r Ahoj, táta si vybral ve škodovce potahy, ale řekli mu, že montáž vyjde na 2000,-, je tak složité je namontovat doma, nebo je fakt lepší ty prachy za to dát?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.