deathskull Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Nevim, zda to sem uplne patri (kdyz tak prosim mody o presunuti do spravne sekce), ale napadlo mne, kdyz jsem si objednal FIII, bude mit uz u sebe povinnou vybavu? Tzn trojuhelnik, lano, zarivky, pojistky, vestu, lekarnicku, hever (respektive hever pocitam davat nebudou, ale jenom klasicky zvedak) a klic na kola (dal jsem si plnohodnotnou rezervu s klicem)? Nebo to budu muset jeste dokoupit? Priznam se, ze kupuju poprve nove auto, tak nevim jak to presne chodi a nejak jsem se nezeptal v autosalonu a nez jim psat tak se radsi zeptam tady Vas odborniku a nekomu to jeste taky treba pomuze:)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiffel.65 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Mrkni do objednávky, kterou ti dali u prodejce. Často tam dole bývá napsáno povinná výbava ZDARMA.Já to tak u FIII měl, navíc jsem si vyhádal ještě sadu gumových koberců zadáčo :-)Co se týče plnohodnotné rezervy, tak nevím...ve voze mám z výroby sadu na opravu pneu a kompresor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Nevim, zda to sem uplne patri (kdyz tak prosim mody o presunuti do spravne sekce), ale napadlo mne, kdyz jsem si objednal FIII, bude mit uz u sebe povinnou vybavu? Tzn trojuhelnik, lano, zarivky, pojistky, vestu, lekarnicku, hever (respektive hever pocitam davat nebudou, ale jenom klasicky zvedak) a klic na kola (dal jsem si plnohodnotnou rezervu s klicem)? Nebo to budu muset jeste dokoupit? Priznam se, ze kupuju poprve nove auto, tak nevim jak to presne chodi a nejak jsem se nezeptal v autosalonu a nez jim psat tak se radsi zeptam tady Vas odborniku a nekomu to jeste taky treba pomuze:)). pokud mas obednanou rezervu tak bude i klic i zvedak. Lekarnicku , lano a trojuchelnik davaj vetsinou gratis, ale zajma me kam bys cpal zařivky , mam dojem že flll je nikde nema , pokud se jedna o pojistky a sadu zarovek tak ta tam je samosebou taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 3. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 sry, s tema zarivkama:) jsme se zrovna tady o necem bavili (zarivky) a misto zarovek, jsem napsal zarivky:) No, ve smlouve to nemame, tak uvidime, jak to bude pri predani, kdyz tak to holt koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Přesně. Nedělal bych z toho drama. Bylo by sice hezké, kdyby ti to tam dali, ale těch 6 stovek za povinnou výbavu tě už nezabije v celé akci nákupu nového auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 tak tak:) ono to je teda ve vysledku asi 1k:) ale jak pises, v cele cene auta se to fakt ztrati. Prave proto me trosku zarazilo, ze to neni automaticky:) Kdyz to vezmes do dusledku, tak si koupis auto, ktere nesmi vyjet na silnici, trosku kocourkov, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Stejně jako když vyzvedáváš v zimě auto na letních gumách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Akorat v tom nevidim nic divneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Já taky ne. Všichni by chtěli všechno zadarmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Zadarmo zas úplně ne.... spíš s malým bonusem za přízeň ke značce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Možná nám budou zanedlouho prodávat auta bez volantu (chceš aby bylo provozuschopné na poz.komunikaci - "tak si ho dokup"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) no nekteri vyrobci uz prodavaj bez dveri :D napr renault http://autobild.cas.sk/clanok/187301/renault-spustil-predaj-elektromobilu-twizy "dvere za priplatek 590 euro" Editováno: 5. Únor 2015, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Jé to jsme se nasmáli....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 hh:) njn tak nerikam ze chtit vsechno zadarmo, ale tohle mi prijde fakt jako zaklad. Kazdopadne nedela mi problem si tech 800,- za vybavu zplatit, jenom rikam, ze se mi to moc nelibi, kdyz ti prodaji auto, ktere nesmi na pozemni komunikaci. U letnich gum to uplne neplati, dle vyhlasky, pokud neni snih a neprodpoklada se, ze se bude tvorit led, atd... muzes normalne na letnich vyjet - zjednodusene receno). Kdezto u povinne vybavy vyjet proste nesmis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Zase s když tě chytnou poliši s novou FIII cestou ze salónu, tak budou spíš zvědaví a když zjistí, že nemáš povinnou výbavu, tak ti ve valné většině případů jen domluví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Standardne to v aute neni. Nekteri prodejci to davaji zdarma. Nekteri ne. Zalezi tez jakou ti dali slevu. Pokud mas velkou slevu, tak te vetsinou zkasnou alespon na lekarnicce. Kazdopadne tento system je imho prasarna, protoze de facto pouzivaji auto v nepojizdnem stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Stím domluvením by se dalo polemizovat , ale ti co "pomáhají a chrání" chtějí mít další zářez na pažbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Bohužial je to tak ako hovoríte,mne ju tiež dal predajca zdarma ale v podstate nemusel to mate ako mobilný telefón kupovat mimo operátora tiez je v podstate nefunkcný a musíte si dokúpit sim kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Me takhle jednou staveli... jinak ja vzdy dostal výbavu k autu zadarmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Z výroby je v autě akorát sada pojistek a žárovek, sada na opravu pneu a kompresor. Pokud je v příplatkové výbavě rezerva, tak místo sady na opravu pneu a kompresoru je v autě ta rezerva, klíč a zvedák. Zbytek povinné výbavy (vesta, lékárnička a trojúhelník, nejsem si teď na 100% jistý, ale tažné lano už v povinné výbavě myslím není) buď dá prodejce jako bonus zdarma, nebo se musí dokoupit. Osobně bych bez výbavy ze salonu neodjel, náhoda je blbec a policajti jsou na tohle dost háklivý. To ji radši koupit při předání přímo na místě a nebo si ji v batohu na předání přinést. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Povinnu som dostal k autu. Ja som zodpovedny a auto bolo o dva dni dlhsie na salone, kym neprisli objednane zimne pneu, aby som odchadzal na zimnych domov, bol januar :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Já počítám, že auto bude nejdřív v dubnu, takže zimní pneu budu řešit až příští sezónu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 presne tak, take pocitam, ze auto bude v dubnu (pokud plati 3 mesice, tak by melo prijit nejdrive na konci dubna), tak ze zimaky planuju az na dalsi sezonu. Kazdopadne, dokoupit povinnou vybavu planuju i ja, pokud ji tam nebudu mit (hned na miste) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Tak povinnou výbavu ti snad dá prodejce gratis.Děla to tak 99procent prodejců,řekni si o ni,vysázíš jim tam dost korunek tak je to snad nezrujnuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero201 Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Povinnú výbavu ponúkol aj mne predajca grátis a aj koberčeky pridal.....kedy pôjde do výroby sa dozviem až budúci týždeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.