brunoos Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Rano si vždycky zapinam vyhřev zadniho okna a zrcatek aby mi to oschlo a odmlžilo. Jsem si tak nahodou všiml, že se to vyhřivání po chvíli samo vypne - když si všimnu že je vyple tak už je vše suché a odmlžené. Mam auto chvíli tak se chci zeptat jestli to tak ma fungovat nebo ne. Pokud ne tak v čem je problém. Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Je to v pořádku. Po asi 20 minutách se to samo vypíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 v BSG je nastaveny čas vypnutia ohrevu zadneho skla a speťakov. ja mam tušim 30 min na zadok a na speťaky neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Tak to jsem klidny. Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 zapnu vyhřívání zadního okna, zůstavají tam však tři "dráty", které nevyhřívají, ani po hodině jízdy jsou vedle sebe a tak na okně zůstává zamrzlý pruh co s tím? Fabia Combi _________________ FABIA Combi 1.9SDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Maš ich niekde prerušene, najskôr. Neviem či sa vyraba niečo na opravu ale niekde na nete som čital,že to ide spraviť zmesou jemnych pilin(kovovych)a neakeho lepidla alebo živice.Možno to tu už niekto riešil a poradi ti lepšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.