Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

K dispozici pololetní aktualizace map

ECE 2 2016/2017 (4,00GB)

A co je ta aktualizace  ECE 1 2016/2017 má 12 GB . U ECE 2 2016/2017 . není ČR. tak to asi zatím dělat nebudu

Na aktualizačních stránkách se objevil soupis zem, kterých se aktualizace týká:

Albánie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Estonsko, Kosovo, Kypr, Litva, Lotyšsko, Makedonie, Moldávie, Rumunsko, Rusko, Řecko, Srbsko, Turecko, Ukrajina

Čekám na odpověď ze ŠA kdy bude k dispozici aktualizace pro celou Evropu.

• 2 týdny později...

Tak po urgenci snad konečně...

ECE 1 2017

Albánie, Andorra, Belgie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Chorvatsko, Irsko, Island, Itálie, Kosovo, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie, Malta, Moldavsko, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Spojené Království, Srbsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina, Vatikán
Ke staženíECE 1 2017 (12,00GB)
  • 3 týdny později...
V 3. 8. 2016 at 17:53, tomas89 napsal:

Ahoj chtěl jsem se zeptat, jak jste spokojeni z Amundsenem. mam ho objednaného. tak zda se za ten příplatek vyplati.Jestli naviguje dobře a podobně. Nějaké postřehy? díky

Já jsem hodně spokojenej. Za ty peníze to určitě stojí. V palubním počítači mi to ukazuje, kam a kdy mám zatočit, takže na infotainmentu můžu mít rádio. Zapínám časté trasy přes volant, takže kolikrát ani spolujezdec neví, že jedu podle navigace. Je to ultra pohodlné.

Jediné, co mi vadí, že si nemůžu třeba k tomu hlášení někde toho zobrazit teplotu oleje, nebo nějaký jiný informace. Všechno je to prostě napevno nakonfigurovaný a nemůžeš si udělat žádnou "vlastní" grafiku.

Petr Homoky  : A nestalo se ti, že sis zadal trasu. Při výběru byla trasa znázorněna po dálnici. A po vybrání trasy mě to vedlo úplně jinudy, jen ne po dálnici

Upraveno od tomas89

• 1 měsíc později...

takže jak tady čtu tož když naviguju tak na Maxidotu mám místo provozních údajů navigaci...a to nejde nastavit aby to neukazovalo?...já když jedu tak musím vidět údaje...kdyby to nešlo vypnout tak amundsena nechci

Upraveno od vasnivykolista

Na Maxidotu musíš přepnout zobrazení na Jízdní data

stačí jednou nastavit a pak se bude furt objevovat data jízdy?

Když dám na navigaci "zahájit" tak se automaticky přehodí pokaždé maxidot na navigaci taky ale stačí jednoduše na jízdní data přepnout. Navigace je super a zase tak často jí nepoužívám abych tam hledal nějaký mouchy.

Upraveno od kkaktus_Baxton

Když spustíš navigování na nový cíl, vždy se na maxidotu zobrazí navigace a pokaždé se musí přepnout na jízdní data.

• 2 týdny později...

Obcas kdyz mrzne (tak -5 a vic), tak mi nejdou basy z repro, na nastaveni basu to nereaguje, jako by jsem mel basy nastaveny na 0. Kdyz se auto zahreje a vypnu zapnu amundsena, tak zacnou zase hrat. Nedeje se vam to taky nekomu? Je to na reklamaci? Diky

Odpověděl si sám. Mrzne. 

Řešilo se to v Boleru, rádio bude nejspíš SW takto ošetřeno aby ti nerozchrastilo repro v mrazech.

• 8 měsíců později...

Ahoj, mam dotaz ohledne aktualizace map ve F3 Amundzenu. Kopil jsem F3 ale nebyla tam SD karta. Vim ze musim mit origo skoda kartu a update jde stáhnout z skoda update portalu. Otazka je jestli JE ROZDÍL v origo sd skoda kartách. Nová stojí cca 5,5tis (Navigation SD card Europe 1, 2017 - vlevo), ale starší se dají sehnat okolo 1tis (Navigation SD card Europe, 2015). Pujde aktualizace i na starsí sd kartu? Oboje jsou pro nový Amundzen. Díky za rady.

sd.jpg

Samozrejme ano...realne vyskusane na Superbe,ktory je z roku 2015,ako aj karta a uz som na nu updatoval mapy aj 2016,aj 2017 vpohode a uspesne.

Jen pozor na to, aby nebyla omezená doba možných aktualizací. Dříve to bývaly 3 roky.

Čili pouze logicky odvozeno - karta s daty z 2015 by šla aktualizovat do 2018, karta s daty z 2017 pak až do 2020. 

Možná, že už to tak není, nutno nechat prověřit  někým jiným nebo přímo servisem. 

Kupoval jsem F3 a Amundsenem v 11/2016 a byla deklarovaná trvalá aktualizace mapových podkladů. Dostal jsem k němu origo SD kartu. Z dotazu Patrika1971 není jasné zda koupil ojetinu ke které původní majitel nedal origo SD kartu, nebo novotu a buď kartu zapomněli dodat, nebo už je za příplatek.

• 1 měsíc později...

Tak prvni problem s Amundsenem, najednou z niceho nic byl po nastartovani v tovarnim nastaveni (vymazany stanice a vsechno nastaveni, sparovany telefon) Kdyz vse znovu nastavim, tak po vypnuti/zapnuti infotaimentu to tam je, ale jak vypnu tak na minutu zapalovani, tak se vse znova vymaze. Jako by do radia neslo tech stalych 12V(jestli je to tak resene, jako u klasickych radii) Nejaka rada? Nestalo se to nekomu? Bohuzel uz to neni v zaruce.

mozno trepnem blbost... nie je tam aj neaka zalozna baterka ako napr. na bios? nemas slaby akumulator?

Akumulator je ok, auto normalne startuje, vsechno ostatni funguje. Ze by tam byla nejaka baterka na drzeni pameti se mi nezda, ale kdo vi, jak to maji tydle novy infotaimenty. Kontroloval jsem i pojistky. Je to teda objednany do servisu no, ale volno meli az skoro za 14 dni.

• 2 měsíce později...

Chci se optat,pokud zvolim navigaci amundsen,tak je třeba ještě nějakých dalších investic co se týče aktualizací apod?  

V 8. 10. 2017 na 16:01, dodge napsal:

Kupoval jsem F3 a Amundsenem v 11/2016 a byla deklarovaná trvalá aktualizace mapových podkladů. Dostal jsem k němu origo SD kartu. Z dotazu Patrika1971 není jasné zda koupil ojetinu ke které původní majitel nedal origo SD kartu, nebo novotu a buď kartu zapomněli dodat, nebo už je za příplatek.

Auto rocna ojetina/Superb/,karta tam bola original 2015

Creami....zatial som aktualizoval zo Skodovackeho portalu vzdy gratis,ale som v tu spominanom 3 rok roku,tak uvidim,ci to pojde dalej.

Upraveno od Patrik1971

před 5 hodinami, Patrik1971 napsal:

Auto rocna ojetina/Superb/,karta tam bola original 2015

Creami....zatial som aktualizoval zo Skodovackeho portalu vzdy gratis,ale som v tu spominanom 3 rok roku,tak uvidim,ci to pojde dalej.

Takze vzdy jen za nejaky cas aktualizujes na sd karte a vlastne to vyuzivas off line?

Panove jeste otazka,zvolil jsem amundsena s navigaci,ma pro me jeste nejaky vyznam jeste ten smart link?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.