Únor 4, 201411 r už mě to taky napadlo do toho kouknou a potvrdil jsem si 75w90, akorád právě nechápu, proč tam je lamela 240, když všude na netu i dle etky a vin mi to hází 228 i u seba čemuž věřim naprosto má na 96kw 228, to je jedno, hlavně že mi to tam pude, že je to o 1cm menší mě netrápí, možná je to od roku 2004 jinak, jako hodně věcí, plus možná španělská verze má menší Upraveno Únor 4, 201411 r od Doktorone
Únor 4, 201411 r Kdo ví kdo ví :-) Jinak tu specifikaci oleje sem tu už párkrát psal :-) tak znova pro připomenutí :-) Taky to musím někdy vyměňit :-)
Únor 5, 201411 r Menil jsem to v lete, olej vysel na cca 1000kc. Napousteci je na ridicove strane u poloosy a vypustak je uplne na nejnizsim miste převodovky. Pohoda jen slozitejsi sehnat tak velkej tisicihran s dirkou, pujcil mi ho muj mechanik jinak nemeli nikde
Únor 5, 201411 r Taky planuju ale jak se to tu hodnekrat resilo neusadi se drobne sponky na spodku? Nebo to neresit proste vylit nalit a dobry?
Únor 5, 201411 r To plati jen u automatu bych řekl Sice ty náplně sou psané jako doživotní, ale v zimě se podstatně zlepší řazení
Únor 5, 201411 r no jsem na to zvědavej i se spojkou sakum prask tak by mělo bejt podstatně lepší, jinak olej jsem sehnal 3l za 800,- i s poštou- castrol přímo pro vw manuál, škoda, že to neprodávaj i přesné množství 2,25l, takhle se dost vyhodí
Únor 27, 201411 r ja mam superb 1.9 tdi 96 s chipom na 120kw r.v 2003 a som spokojny mam nabehane už 290 000 km a motor ide zatial bez problemov jedine čotak teraz idem menit spojku ... ale bojim sa aj o turbo lebo ako som čital turbo tlači od výroby + - 0,93 bar ak sa nemylim a mne tlačí 1,7 baru( mam tam zabudovany tlakomer) takže chip odporučam
Březen 9, 201411 r Doby,chci se zeptat,kdo měřil na brzdě skuteční výkon motoru a krouták u 1,9/96kW.Uvažuji o upravě ř.j. ,ale nedávno jsem četl,že výkon z výroby motorů WV je vyšší.U Pasata dieslu 77kW je někde kolem 91-94kW,kolik tedy má 96ka?
Březen 9, 201411 r a nebylo to myšleno spíš tak že výkon je poddimenzován a jde ho bezpečně zvednout na tebou psané hodnoty?Nechce se mi zdát že by výrobce prodával auto s udávaným výkonem 77kW a přitom tam byl vyšší výkon.Proč by to dělal?Proč by chtěl menší prachy za silnější motor?
Březen 9, 201411 r Jo jo, to je blbost, svatá pravda. Jestli spíš ten Passat, jak psal kolega už čipnutý nebyl...
Březen 10, 201411 r Jestli byl nebo nebyl čipnutej já nevím,bylo to v předposledním světě motorů a odpovídal nato nějakej odborník.No já to zjistím dnes na 100procent a pak to sem dám.To že jsou motory poddimenzované je a není blbost.Každá věc od dobrého výrobce je poddimenzovaná aby mohla dlouho sloužit SPOLEHLIVĚ,Z motoru se dá dostat hodně ,horší je to s převodovkou,ta je omezena kroutícím momentem(nikoli výkonem),spjka se dá odrbat keramickou lamelou.
Březen 10, 201411 r tak jednak aby mohla sloužit dlouho a jednak tím,že se daný výrobek vyváží do různých koutů světa a jelikož jsou na různých místech různe klimatické a jiné podmínky tak z toho důvodu se výrobek nežene na maximum
Březen 10, 201411 r Tak sup 96kW má 95-100kW v serii,ten Passat to tak měl skutečně,bylo to asi první pulrok výroby 1,9/77kW protože měl větší vstřiky.To je odpověd AUTOCHIP
Březen 11, 201411 r v předposledním světě motorů a odpovídal nato nějakej odborník................ Svět motorů je plný odborníků co si zaplatí PR. Pokud chceš upravit, přijeď..měřím před i po a u tohoto vozu za 4900,- , ......
Březen 12, 201411 r Zdravím pánové někdo zkušenosti s touhle firmou ? Zvýšení z 96Kw na 125Kw Krouťák z 285 na 375 Cenu mají 3200 .- http://www.abctuning.cz/
Březen 12, 201411 r Pokud ti pomůže třeba tato recenze.......http://mateju.bigbloger.lidovky.cz/c/100287/ABC-Podvod-Group-as.html
Březen 12, 201411 r Jestli jsi z Brna, tak dojeď k TDI FUN do Těšína, nebo ke mě do Prahy , tyhle firmy vynech. Mám na tyhle cenu 4900,- a když vezmeš v potaz , že i s diag a měřením před a po, tak snad levněji to už ani nejde. U Fun je to cenově asi podobné. Přístupem také.
Březen 12, 201411 r No já právě jsem uvažoval buď o TDI Fun a nebo o tobě Ale tohle našel známej Tak jsem se chtěl optat kůli němu . Takže to spíš vidím,že jsi uděláme výlet do Prahy Nebo tedy já aspoň až bude na autě hotové to co potřebuji
Květen 19, 201411 r Nedavno jsem absolvoval chip u TDIfun a ze by se zvysila kourivost jsem opravdu nepozoroval. Jestli to cudi, tak je egr off, kat off, jine trysky a odobne, to uz jsou eytremnejsi upravy nez jen chip. Ono je lepsi si zjistit pro to tak cudi nez neco placnout.
Květen 19, 201411 r Kvanta černeho kouře jde když se valí hodně nafty ... zeby to bylo egr a katem to bych fakt neřekl protože tyhle dvě věcičky nemaji vliv na kouřivost :-) A pokud ano tak mi dokažte jaký to má vliv a jak to funguje....A trysky ? jake ? typ kde co ? Ono placnout do placu tři věci je lepsi nez si neco zjistit a poradne
Květen 19, 201411 r Hanys ale já taky slyšel na TDi Fun jen samou chválu.A když byl tady u nás v Bohumíně tak měl pořád plno tak nevím.Motorpower a TDiFun jsou dva v republice kde bych se nebál
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.