Pavel_cz Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Něco mi začalo ze zadní části vozu při couvání hučet, jakoby meluzína. Ne vždy. Nemá někdo něco podobného? Najeto 6000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Souvislost s tématem? Motor je někde jinde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Tak rušivý zvuk to je, 1,2TSI taky, zrovna tady mi přišlo jako nesmysl, zakládat další téma s názvem "Rušivé zvuky nevím odkud" z 1.2 TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Jenze zezadu... Takze to nejspis nepujde od motoru, ale neco ti rezonuje v kufru nebo u rezervy. Tady se resi ciste motoricke pazvuky, proto Pawouk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 (editace) ja si u steracu zadneho divneho zvuku nevsiml, akorat mi prijde ze se z oblasti rozvodu oziva takove "chrceni", v miste, kde je prestavovac. Zde je zvuk https://ulozto.cz/xx9yE8Y2/mov-2623-mp4. myslel jsem, ze se bude jednat o onen prestavovac, ale kdyz jsem prochazel dalsi videa, tak mi ten zvuk pripada jinaci https://www.youtube.com/watch?v=NIA-oSrRNTY navic co jsem nasel, tak se to vyskytovalo spise u starsich remenovych 77kw. Editováno: 20. Červen 2016, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Už toho je až dost - teď tady nějaký expert napsal, že mu vrčí snad motorek stěračů, či co. Motor jako motor, co? Tak to tedy ne! Po zásluze byl příspěvek smazán. Další podobný už bude rovnou odměněn varováním. Téma je o závadách a zvucích linoucích se z motoru 1.2 TSI EA211 a o ničem jiném! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 a k tomu memu prispevku , mate chod motoru hladky, nebo taky neco trochu rachta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Áno, aj mne sem tam pri štarte na 1. sekundu zarachotí ten prestavovač. Asi to tak má byť, neriešim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 pri startu je to ok, ale tohle je zahraty motor pri volnobehu, na druhou stranu mi ten zvuk neprijde nejak vyrazny, tak je to mozna jen vlastnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Riesil niekto po case to rapkanie po pridani plynu ? Vasek_81, prejavuje sa to stále ? Ja som bol pred dvoma dňami za kamaratom ktorý ma 81 kw. Najazdenych 16 tis a unho ticho. Ja mam 20 tis. A to rapkanie je citelne väčšie ako na zaciatku. Opat pridavam zaznam o co presne ide.R20160507052753.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 TPI 2045123/1 Zaklepání z motorového prostoru po startu zaklepani EA211.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Ahoj Motor 1.2TSI 81kw No ja mam podobnu skusenost auto ma cca 120km po dvoch tyzdnoch statia som nastartoval a pocul som cudne cvakanie ktore neprestavalo. Aj ked som sa pohol tak s zvysujucimy otackami cvakanie bolo rychlejsie. Az ked sa motor nezahrial to cvakanie bolo tam. A mam otazku ani vy nemate na kapote motora tu odhlucnovaciu penu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Na mé F3 Combi MY2016 ještě je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Vsak som zostal zaskoceny auto mam mesiac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Ta se dává jen do dieslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Nie je pravda že je len v diesle. Kolega má 2015 1.2TSi 66kw a má ju tam. Ja mám 2016 1.2 TSi 81 kw a nemal som ju ale dal som ju, nieje drahá orig a sú k nej aj držiaky v balení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Tak ze 81kw nemaju A ako ste to mali s tym cvakanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 (editace) Tlumení kapoty není od MR2017 (vyrobeno od 22KT 2016 a později), platí pro všechny benzinové motory TSI. Editováno: 6. Prosinec 2016, autor: Reesha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Dakujem za oboznamenie tak ze doobiednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 před 6 hodinami, LujdziL napsal: Tak ze 81kw nemaju A ako ste to mali s tym cvakanim Ano sú tam originál držiaky na zacvaknutie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 poslední kus!! http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0863831-tlumeni-predni-kapoty-skoda-26157.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Ako je to s tym cvakanim pri nastartovani studeneho motora dost dlho to cvaka pomali az kym sa nezahreje auto pitam sa len preto ci mam ist stym na reklamacku auto nema ani 200km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) Tu je ten zvuk pri nastartovanom motore VID_20161216_103330.mp4 Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: LujdziL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 me to zarachta, jen tesne po startu (nez se natlakuje presuvnik), jinak tam zadne hlasite cvakani (jak to mas ty) neregistruju. U zahrateho motoru mam takovyto zvuk (video nataceno kvuli zvuku co jde od rozvodu, takove zvatlani, nebo jak to nazvat). Zatim jsem to neresil, pockam do brezna, kdy mam jit na garancku. Co jsem poslouchal tve video, tak mi prijde ze ti to tam taky trochu zvatla, takze to bude asi normalni. MOV_2623.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) kluci, mám nějaký podivný chod motoru při zrychlování, když jsem měl 1.4 16V tak to bylo krásně přirozený chod, teď když přidám tak jo to takový jako DDDDD, jako by to jelo obrazně řečeno na tři a půl válce, chystám se na diagnostiku. Mám 1.2Tsi 81kW. Nevíte někdo co to je? Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.