Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hm, zaplať si přístup a stáhni si to. Kde myslíš, že to berou ostatní?

No odsuď :) přece... a řekl bych že kdo má v práci k tomuto přístup, tak se pak podělí zde. Nač je tedy toto vlákno, když radíš zaplať si to?

Upraveno od Pajaa-76

Tací už tady prakticky nejsou... Kolegové a i já to máme z valné části za vlastní peníze. Proto platí, co jsem napsal. A dodržuj pravidla fora - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje.

Protože většina toho co je tady ke stažení a uz je třeba na FB, je soukromě placená.

• 2 týdny později...

Ahojte neviete o novej TPI uz dlho nic nevydali

@indyjones8379 ... to myslis vazne ? Proc by meli furt neco vydavat ?

a ty vis, ze neni nic noveho??? neni nic lehciho  nez si zaplatit a zjistis to :-) 

ja som si zaplatil ale neviem v erwine chodit takze je to nie dobre.

• 3 měsíce později...

Ahoj, kde najdu v erWinu ty prezentace ze servisních konferencí? TPI a spoustu dalšího jsem našel, jen tohle ne.

• 2 měsíce později...

ahojte boli vydane nejake nove TPI.

Pýtaš sa, alebo len konštatuješ ?

• 1 měsíc později...
V 5. 1. 2016 na 19:38, Reesha napsal:

Po delší době jsem si zaplatil na hodinku erWIN, tak se podělím o informace:

Prezentace z technické servisní konference 10/2015:

konf.zip

Heslo k archivům: skodahome

Ohledně "Polohování zapalovacích svíček v hlavě válců u EA211" motorů jsem narazil na evidentní chybu v prezentaci powertrain_2015_podzim2.pdf u popisků fotek s detaily tepelného zatížení elektrody u svíčky, kde jsou prohozeny pozice "sání" a "výfuk". Předcházející text i fotografie v prezantaci jsou správně.

Takhle to pak dopadá, a svíčky jsou nedávno měněné ... (na motoru už před tím někdo měnil písty z důvody spotřeby oleje)

https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?p=1219191#1219191

Upraveno od rayx

@rayx Snažil jsem se to otevřít, ale nejde ze souboru nic extrahovat. Jednak to chce heslo, jednak to píše nesmysl s "nedostatkem paměti". Přitom mi WinRar nikdy chybu neházel, jen při špatných souborech. Že bych dělal chybu? Ale potom kde....? Rád bych se podíval na ty rozdíly v chybě umístění svíčky, ale zatím ne ...

Citovaný příspěvek není můj, heslo bylo dostupné v původním příspěvku, odmazané heslo pro archiv jsem ale doplnil i do citace, aby to nebylo zavádějící.

@rayx Dík za reakci, ale i tak nejde soubor otevřít, stále "hází" chybu. Mrkni se na to a zkus, zda to jde tobě. Pokud to někomu jde, ať zde dá svoji verzi souboru. Jinak dík za ochotu.

Mne ten súbor konf.zip z rayxovej citácie ide stiahnuť aj rozbaliť. V práci nemám WinRar, takže som to rozbaľoval klasicky cez Prieskumníka vo Win7.

Chybu pri rozbaľovaní archívov zvykne hádzať, keď máš chybné ramky v PC. Skús ešte raz stiahnuť a uistiť sa, že zadávaš správne heslo skodahome.

Bezproblému to funguje, staženo, použito heslo skodahome, a můžeš číst. Sem ukládat nebudu, ale můžeš použít link uvedený na dieselpower na ulozto, kde je jen samotný výňatek k těm svíčkám B)

Upraveno od rayx

@rayx Dík. Link jsem použil již dříve, myslel jsem, že je v souboru něco jiného. Dík za ochotu.

@brrrrm @rayx Dík oběma za ochotu. Po opravě software již bez potíží.

• 4 měsíce později...

Nemáte někdo Údržba – přesné pokyny ; Sešit Fabia III ?  Děkuji.

@cisarneroto je nedostatková příručka..už po ní pátrám taky dlouho..auto už se vyrábí 5 let, ale tato příručka není k mání ani v erWinu...

před 48 minutami, ski1961 napsal:

@cisarneroto je nedostatková příručka..už po ní pátrám taky dlouho..auto už se vyrábí 5 let, ale tato příručka není k mání ani v erWinu...

Málo se orientuju, v ntb mám ELSU, ale pro škodovky je do roku 2012. Byla pro mne výborná, dokud mi loni na podzim totálně nezničili Octavii Tour (2010, koupil jsem ji s 50 tis. km). Mám i Atris Haynes 3/2016, opět bohužel do Fabia II.

Co dělat, čekat ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.