Březen 11, 20187 r No odsuď přece... a řekl bych že kdo má v práci k tomuto přístup, tak se pak podělí zde. Nač je tedy toto vlákno, když radíš zaplať si to? Upraveno Březen 11, 20187 r od Pajaa-76
Březen 11, 20187 r Tací už tady prakticky nejsou... Kolegové a i já to máme z valné části za vlastní peníze. Proto platí, co jsem napsal. A dodržuj pravidla fora - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje.
Březen 11, 20187 r Protože většina toho co je tady ke stažení a uz je třeba na FB, je soukromě placená.
Březen 27, 20187 r Fabia III - SSP 105.Three-Cylinder Compression Ignition Engine 1.4 l TDI EA288 (Anglicky) 105. Three-Cylinder Compression Ignition Engine 1.4 l TDI EA288 (Anglicky).pdf
Červen 30, 20187 r Ahoj, kde najdu v erWinu ty prezentace ze servisních konferencí? TPI a spoustu dalšího jsem našel, jen tohle ne.
Listopad 6, 20186 r V 5. 1. 2016 na 19:38, Reesha napsal: Po delší době jsem si zaplatil na hodinku erWIN, tak se podělím o informace: Prezentace z technické servisní konference 10/2015: konf.zip Heslo k archivům: skodahome Ohledně "Polohování zapalovacích svíček v hlavě válců u EA211" motorů jsem narazil na evidentní chybu v prezentaci powertrain_2015_podzim2.pdf u popisků fotek s detaily tepelného zatížení elektrody u svíčky, kde jsou prohozeny pozice "sání" a "výfuk". Předcházející text i fotografie v prezantaci jsou správně. Takhle to pak dopadá, a svíčky jsou nedávno měněné ... (na motoru už před tím někdo měnil písty z důvody spotřeby oleje) https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?p=1219191#1219191 Upraveno Listopad 6, 20186 r od rayx
Listopad 6, 20186 r @rayx Snažil jsem se to otevřít, ale nejde ze souboru nic extrahovat. Jednak to chce heslo, jednak to píše nesmysl s "nedostatkem paměti". Přitom mi WinRar nikdy chybu neházel, jen při špatných souborech. Že bych dělal chybu? Ale potom kde....? Rád bych se podíval na ty rozdíly v chybě umístění svíčky, ale zatím ne ...
Listopad 6, 20186 r Citovaný příspěvek není můj, heslo bylo dostupné v původním příspěvku, odmazané heslo pro archiv jsem ale doplnil i do citace, aby to nebylo zavádějící.
Listopad 6, 20186 r @rayx Dík za reakci, ale i tak nejde soubor otevřít, stále "hází" chybu. Mrkni se na to a zkus, zda to jde tobě. Pokud to někomu jde, ať zde dá svoji verzi souboru. Jinak dík za ochotu.
Listopad 6, 20186 r Mne ten súbor konf.zip z rayxovej citácie ide stiahnuť aj rozbaliť. V práci nemám WinRar, takže som to rozbaľoval klasicky cez Prieskumníka vo Win7. Chybu pri rozbaľovaní archívov zvykne hádzať, keď máš chybné ramky v PC. Skús ešte raz stiahnuť a uistiť sa, že zadávaš správne heslo skodahome.
Listopad 6, 20186 r Bezproblému to funguje, staženo, použito heslo skodahome, a můžeš číst. Sem ukládat nebudu, ale můžeš použít link uvedený na dieselpower na ulozto, kde je jen samotný výňatek k těm svíčkám Upraveno Listopad 6, 20186 r od rayx
Listopad 6, 20186 r @rayx Dík. Link jsem použil již dříve, myslel jsem, že je v souboru něco jiného. Dík za ochotu.
Březen 29, 20196 r @cisarneroto je nedostatková příručka..už po ní pátrám taky dlouho..auto už se vyrábí 5 let, ale tato příručka není k mání ani v erWinu...
Březen 29, 20196 r před 48 minutami, ski1961 napsal: @cisarneroto je nedostatková příručka..už po ní pátrám taky dlouho..auto už se vyrábí 5 let, ale tato příručka není k mání ani v erWinu... Málo se orientuju, v ntb mám ELSU, ale pro škodovky je do roku 2012. Byla pro mne výborná, dokud mi loni na podzim totálně nezničili Octavii Tour (2010, koupil jsem ji s 50 tis. km). Mám i Atris Haynes 3/2016, opět bohužel do Fabia II. Co dělat, čekat ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.