Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

...a ještě si to dát nakódovat.

Seaty to mají...

Upraveno od ferda25

Vypnutí podsvícení DMS/DCC tlačítka

09-Central Elect.
Adaptation

IDE06507-ENG140243-Button in center console-Zusatzcodierung Fahrprofiltaster hat keine LED
Změna z LED installed na LED not installed

Deaktivace asistenta automatického zpomalení při dojíždění z prava (Asistent podjetí z prava)

13-Auto Dist. Reg

07 - Coding

Byte 02, Bit 5 na 0 = Deaktivováno

Po deaktivaci je nutné vypnout azapnout páčkou ACC

Upraveno od LiveBomb

Tj pravou polosféru po odkodovani nebude brát v potaz???

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk

Když jedeš v pravém a dojedeš pomalejší auto v levém tak nezačne zpomalovat.

V 14. 2. 2020 na 17:20, LukášCBR napsal:

@KarelM

Zde

Kdyby někdo chtěl v OBD11 ...

obrazek.thumb.png.0cb0680808540fa72aabd1606175d187.png

Zdravím pánové. Obracím se na všechny s prosbou ohledně funkce Easy Entry. Aktivoval jsem v STG 36 Byte 3 Bit 1 a Byte 9 Bit 6 a v adaptacích STG 5F jsem aktivoval Car_Function_Adaptation_Gen2_menu_display_seat_configuration. V menu infotainmentu mám položku sedadlo a tam možnost aktivace uložení pozice sedadla ke klíčku. Nicméně sedačka ne a ne se hnout. ...Superb 3 03/2017 sedadla v elektrice s pamětí. Díky

má niečo spoločné editácia kódovania VCDS so zárukou vozidla ?

před 8 hodinami, spj-irp napsal:

Zdravím pánové. Obracím se na všechny s prosbou ohledně funkce Easy Entry. Aktivoval jsem v STG 36 Byte 3 Bit 1 a Byte 9 Bit 6 a v adaptacích STG 5F jsem aktivoval Car_Function_Adaptation_Gen2_menu_display_seat_configuration. V menu infotainmentu mám položku sedadlo a tam možnost aktivace uložení pozice sedadla ke klíčku. Nicméně sedačka ne a ne se hnout. ...Superb 3 03/2017 sedadla v elektrice s pamětí. Díky

Sitze - Komforteinstieg "Easy Entry" Menüeintrag aktivieren (elektrische Sitze)

STG 36 > Codierung > …

> Byte 09 > Bit 6 aktivieren (easy_entry_front_over_MMI)
> Byte 06 > Bit 4 aktivieren (EasyEntry_Enable_Passenger_over_DriverMMI) (nur ausführen, wenn STG 06 verbaut ist)

STG 5F > Anpassung > …

> Kanal "Function_Adaptations_Gen2-menu_display_seat_configuration" > Wert auf "aktiviert" setzen
> Kanal "Function_Adaptations_Gen2-menu_display_seat_configuration_over_threshold_high" > Wert auf "aktiviert" setzen

zkus tohle 

to co si psal ty jsem zkoušel a taky to tam nemam ale k tomuhle jsem se ještě nedostal

Upraveno od roubic

Ahojte.Riesil niekto dokodovanie automatickeho zabrzdenia v pripade detekcie prekazky za vozidlom?Ja tuto moznost na Supe 3 nemam,ale na firemnej Octavke je dostupna a dokonca aj v menu auta.

Dakujem

a máš tam zadní čidla?

Upraveno od KarelM

Tak musím říci,že mám i zadní čidla a dokonce i automatické parkování a tu možnost jsem taky nikde nenašel

Samozrejme ze mam,myslel som ze to nejak logicky vyplyvalo z mojej otazky.

Kolega na Tourane a Karoqu ma takisto senzory a neorigo tazne,ktore neodpaja senzory pri zastrceni elektriky a kym nevypne senzor auto mu nedovoli cuvat lebo detekovalo prekazku.

Myslim ze vcelku uzitocna vec pre nase manzelky a pre nas,cest vynimkam.

V sérii od 05/2017, u vozů od 11/2016 lze aktivovat u starších je nutná výměna jednotky PDC nebo PLA dle výbavy.

A vies aj ake ma byt cislo jednotky?Mam S3 06/2016 skusil by som zistit co k tomu treba a ci velkou nahodou nemam prave tu jednotku.

Nemáš.

• 2 týdny později...
V 28. 2. 2020 na 10:29, bajky napsal:

A vies aj ake ma byt cislo jednotky?Mam S3 06/2016 skusil by som zistit co k tomu treba a ci velkou nahodou nemam prave tu jednotku.

S pomocí Ferdy zprovozněno manévrovací brždění na S3/2015, jednotka 5QA919298C.

Prosim, mohl by si mi popsat co to je...

Kdyz couvas/jedes dopredu do nejakych tusim 7-10km/h a auto zachyti prekazku (zed), samo zabrzdi.

Jj dik

Je to něco jiného než funkce, která  zabrzdí auto, pokud vyjíždím např. z parkoviště a senzory  zaregistrují blížící se vozidlo v kolmém směru na můj vůz?  Která jednotka to má na starosti?

Kluci, dotaz. Vypnutí Start&Stop u MY2020 jinde než přes napětí v GW? To totiž nepomohlo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.